Şimdi Ara

Behzat hocayi tavsiye eder misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene mezuna kaldim behzat hocayla ilerlersem bana faydası olur mu?

Evde calisicam kaflar hepsi yetişir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• faydası olur ama matta 0 isen sıkıntı yaşayabilirsin , biraz temelin varsa yeterli olur .

şimdi başlarsan yetişir muhtemelen , bir kaf ı 1 1.5 ayda bitirmeyi tavsiye ediyor br
  • Temelim iyi hocam kafin yaninda baska kitap cozmemi önerir misin

• Hocam kaf 1'i bitirdim kaf2'de de sonlara geldim tavsiyem kullanman yönünde ama hiçbir detayını atlamadan tek tek çözerek..Verimli olur senin için benim temelim sağlamdı ama bu kaflar sayesinde ufak ayrıntı bilmediğim yerleri de oturttum.Kimisi fazla uzatıyor kimisi çok gereksiz diyor ama bana sorarsan güzel noktalara da değiniyor.Çoğu konu anlatım kitabında bulamayacağın ufak detaylardan bahsediyorum.Özellikle lys için olanları merak ediyorum doğrusu.Söylemeden geçemeyeceğim problemlerini o kadar da farklı bulmuyorum bu da dipnot olsun.Yani çok daha zorlarını başka kaynaklarda bulabilirsin.Arada güzel problemler oluyor ama geneli konuyu kavratmak için yazılmış

• Kaflardan sonra karekök gibi zor soru bankasına direk geçiyor musunuz yoksa öncesinde orta bi kaynaktan çözüp öylemi geçiyorsunuz zor kaynaklara. hangisi yararlı oluyor tecrübeliler yorum yapabilirmi

Bu arada bende tavsiye ederim hocam,üzerine düşersen halledersin bence. bende geçen sene bikaç konusunu kullanmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limitsizadam -- 12 Ağustos 2017; 20:21:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: golllum

Temelim iyi hocam kafin yaninda baska kitap cozmemi önerir misin

öyle de yapabilirsin . ben kaf 1-2 bittikten sonra karekök ygs s.b çözmeyi düşünüyorum ama kaf ile beraber çözmüyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: limitsizadam

Kaflardan sonra karekök gibi zor soru bankasına direk geçiyor musunuz yoksa öncesinde orta bi kaynaktan çözüp öylemi geçiyorsunuz zor kaynaklara. hangisi yararlı oluyor tecrübeliler yorum yapabilirmi

Bu arada bende tavsiye ederim hocam,üzerine düşersen halledersin bence. bende geçen sene bikaç konusunu kullanmıştım

ben kaf bittikten sonra karekök s.bye geçicem zaten kaf bitirdikten sonra karekök çözebilecek seviyeye gelinir gibi geliyor tabi karekök illa ki zorlar zor bir kitap hele ki lys si
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leptop Tavsiye Eder misiniz ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • redfox9 kullanıcısına yanıt
    hocam dershaneye gitmek istemiyorum zaman kaybı olarak görüyorum ama matematikten de iyi bir net yapmam gerekiyor hedefim yüksek ve temelim de sağlam alıcam sanırım büyük ihtimal sağol yorumun için
  • limitsizadam L kullanıcısına yanıt
    umarım hocam hayırlısı olsun
  • golllum kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam aynı durumdayız ben de gitmeyeceğim dershaneye.Özel ders falan da yok.Bu ders işlerini internet üzerinden yürütmeyi planlıyorum şimdilik.

• redfox9 kullanıcısına yanıt
    internette yeterli kaynakların olduğunu düşünüyorum ama soru çözümü sıkıntı yaratabilir o da işte kafları alarak gidericez bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.