Şimdi Ara

Behzat Ç hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Behzat Ç dizisini izliyorum bu aralar ancak "Behzat Ç Seni Kalbime Gömdüm" adında bir film varmış sanırım. Diziden önce mi, sezon arasında mı, nereden başlamak lazım. Bilgisi olan var mı?

• 1. Sezon finalinden sonra izle o arada çıktı çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogu-E

1. Sezon finalinden sonra izle o arada çıktı çünkü

2. Sezonun sonuna geldim, geç kaldık heralde.
    Teşekkürler bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Shakespeare

quote:

Orijinalden alıntı: Dogu-E

1. Sezon finalinden sonra izle o arada çıktı çünkü

2. Sezonun sonuna geldim, geç kaldık heralde.
    Teşekkürler bu arada.

Diziyle pek alakası olmadığı için sıkıntı yok iyi seyirler bu zamana kadar Türkiye de çekilmiş en iyi diziydi bence

• Dediğiniz kadar var. Birinci bölüme öyle üstün körü bakayım demiştim o gün bu gün bırakamadım.
  • quote:

Dediğiniz kadar var. Birinci bölüme öyle üstün körü bakayım demiştim o gün bu gün bırakamadım.

amirimi kim sevmez :)
    izlemediysen hiç izleme filmi bir film daha çıkacak 1 Kasımda 2 sini peş peşe izlersin. :)
    filme gitmeden seni kalbime gömdümü izleyeceğim olaylar tazelensin hem
    bir de dizinin 3. sezonu komple 720p buldum sansürsüz ama 2. sezonu bulamadım sen nereden izliyor veya indiriyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Şahin

quote:

Dediğiniz kadar var. Birinci bölüme öyle üstün körü bakayım demiştim o gün bu gün bırakamadım.

amirimi kim sevmez :)
    izlemediysen hiç izleme filmi bir film daha çıkacak 1 Kasımda 2 sini peş peşe izlersin. :)
    filme gitmeden seni kalbime gömdümü izleyeceğim olaylar tazelensin hem
    bir de dizinin 3. sezonu komple 720p buldum sansürsüz ama 2. sezonu bulamadım sen nereden izliyor veya indiriyorsun?

Ben youtube dan indirdim goruntu oldukca kotu, idare ediyorum. Baska hic bir yerde bulamadim. Siz 3. Sezonu nereden buldunuz ben ariyorum hala da...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3. Sezonu torrent sitesinden indirdim sansürsüz 720p idi. arena-tr.com dan ama üyelik alımları kapalı maalesef. torrent dosyasını size pm den atacağım.
    2. sezonu da BURADA bulabildim. 2. sezonunda 720p hali var ancak upload sitelerine yüklemişler tek link olarak o da premium istiyor kaldı o şekil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet_Şahin -- 4 Haziran 2013; 22:16:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.