Şimdi Ara

behzat ç. de kı bı ayrıntı hakkında soru??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
19.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaslar behzat ç. bı ank polısıyesı bıldıgımız gıbı dogma buyume altındağ sitelerde yasadıgım ıcın polıslerle cok hasır nesırzz cok sukur ama behzat ç. ank polısını anlatmak yerne tam aksı olarak ank nın yerlılerını anlatıyo hal hareket tavır konusma burda yunuslar harıcc daha naif adamlar soruma gelınce dızıde behzat ç. nın elındekı tesbıhın ucundaa kı sekıl çözemedım ımame denıyo heralde dıkkat eden oldu mu acaba

• Yapay Zekanın Yanıtı

Behzat Ç.'nin Tesbihindeki "A" Harfinin Gizemi

Popüler Türk polisiye dizisi "Behzat Ç.", başrol karakterinin kullandığı tesbihteki "A" harfiyle dikkat çekiyor. Peki, bu harfin anlamı nedir?

Dizide Behzat Ç.'nin soyadı "Ç." olduğu bilinmektedir. Ancak tesbihindeki harf "A" olduğundan, bu durum izleyiciler arasında çeşitli spekülasyonlara yol açmıştır.

En yaygın teori, harfin Behzat Ç.'nin adım kardeşinin adının baş harfi olan "Adnan"ı temsil ettiğidir. Adnan, Behzat Ç. için önemli bir karakterdir ve tesbih onun anısını yaşatmak için bir sembol olarak kullanılmaktadır.

Diğer bir teori ise harfin "Allah" kelimesinin baş harfini temsil ettiğidir. Bu teori, Behzat Ç.'nin dini inançlarına ve tesbihin onun için manevi bir öneme sahip olabileceğine işaret etmektedir.

Sonuç olarak, Behzat Ç.'nin tesbihindeki "A" harfinin kesin anlamı bilinmemektedir. Ancak bu harfin, karakterin hayatındaki önemli bir kişiyi veya manevi bir inancı temsil ettiği düşünülmektedir.

Anahtar Kelimeler:

• Behzat Ç. tesbih a harfi
    • Behzat Ç tesbih a harfi
    • Behzat Ç soyadı
    • Behzat Ç Adnan
    • Behzat Ç'nin tesbihindeki a harfi
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kardeş ona püskül deniliyor.Benimde kafama takıldı dikkatle inceledim araştırdım bazı karelerde sahneyi dondurarak sonunda buldum.O şekil el yazısı gibi bir harfle A yazıyor dikkatle bakarsan görebilirsin.
  • o püskül değil İmame denir ;) bir bölümde dikkat edin bunlar polis kolejindeyken beraber olduğu arkadaşlarının 3 ününde aynı tesbihi vardı
  • sitelerde ev mi var yahu orası sırf mobilyacı değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre0624

o püskül değil İmame denir ;) bir bölümde dikkat edin bunlar polis kolejindeyken beraber olduğu arkadaşlarının 3 ününde aynı tesbihi vardı

+

bir gün kolejden bir arkadaşları ölüyor sanırım ondan sonra 3 arkadaş aynı tesbihi alıyorlar. bir bölümde yemek masasında geçiyor olay. sanırım o a harfide kaybettikleri arkadaşlarının isminin baş harfi idi.
  • ölen arkadaşları adnanın baş harfi. 3 adet tespihte de aynı harf var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ae_

quote:

Orijinalden alıntı: Emre0624

o püskül değil İmame denir ;) bir bölümde dikkat edin bunlar polis kolejindeyken beraber olduğu arkadaşlarının 3 ününde aynı tesbihi vardı

+

bir gün kolejden bir arkadaşları ölüyor sanırım ondan sonra 3 arkadaş aynı tesbihi alıyorlar. bir bölümde yemek masasında geçiyor olay. sanırım o a harfide kaybettikleri arkadaşlarının isminin baş harfi idi.

bence çok başarılı bir dizi en azından yapmacık veya sahte değil şuana kadar izlemekten en çok zevk aldığım dizidir behzat ç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O Nasıl polis ya lanlı lunlu konuşup kabadayılık yapıyor herkese atar yapıyor felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 25 Ağustos 2011; 19:32:45 >
  • ucunda ki a harfi akademiden ismi a harfiyle baslayan bi arkadaşlarının vefatı üzerine anı olarak yapılmıştır. bunlar 4 arkadaşlarmış akademide.
    Behzat
    Tahsin
    Tekin
    Adnan : Ölünce anı olarak hepsi aynı tesbihi yaptırmışlar.

Ha o olmasaydı Amirim'in a'sı ya da Akademi'nin a'sı olurdu..
  • Odeğilde Bence behzatla ercüment kardeş Bir ercüment çözer diğeri behzat ç ??????
  • 3 yil sonra hortlatin bravo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özledim ya la Behzat Ç yi
  • kalıtelı dızıler daha daha ömürlü olsa keşke
  • 6 sene sonra döndü o vosvos, konuyu hortlatmayı hak etti.
    Ayrıca Behzat Ç tesbihi ile ilgili burada detaylı bilgi verilmiş.
    behzatctesbihi.blogspot.com
    Behzat Ç Tesbihi Anlamı
    https://behzatctesbihi.blogspot.com/p/behzat-c-tesbihi-anlam.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.