Şimdi Ara

Behzat Ç. | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor) (625. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.658
Cevap
59
Favori
492.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 623624625626627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pezonun katilinin bahri reyis olduğunun anlaşılması behzatın annesinden şüphelenmesi derken 2-3 bölüm daha gider finali nasıl yapacaklar cok merak ediyorum
  • Arkadaşlar Behzat Ç'nin bitmesi tamamen politik.. Kanal elindeki muhteşem yüzyıldan sonraki en iyi işi bırakmak istemiyor ama yukarıdan özellikle hükümetten çok baskı var( her bölümde bir taraflarına dokunuyor).. Bu sebeblerden dolayı mayıs ayında final yapılacak, zaten Erdal Beşikçioğlu seneye başka projelerin hazırlıklarına başladı bile, 2 hafta önce Behzat'ın olmadığı bölümde bu projeyle ilgili çalışmalar yürütüyordu..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • politik olduğunu biliyoruz bilmesine de bitirmek işlerine geliyor izleyici umurlarında değil. adam gibi yapımcı olsa bir şekilde oynatmaya devam eder. tv öldü artık internete kaydırsınlar madem gerekirse para verir izleriz. star tv bunlara muhteşeme verdiği bütçenin 10 da 1 ini vermiyorsa totoş olayım. isteseler netten yayınlayıp kat kat fazlasını kazanabilirler deli reklam izleyici desteği alırlar. yüz binlerce hastası var bu dizinin. bu iktidarın her dediğini eyv. diyen yapımcılar kanallar asıl suçlu. hükümete boyun eğmeyen tek kanal kaldı o da ulusal. onunda yakında ipini çekerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fizz

"bu cumle bes kelimeden olusur. bu dizi de kendi kendini ceker bu bolum. kamera arkasi kamera onune gecer. dizi, dizi sektorune deginir, amir komple blurlanir."

Bölümün felsefesini anlamayıp ne kadar vasat bölüm yhaa diyenler izlemesin bu dizinin mantığını kavrayıp sonra izlesinler verilen mesajı anlamıyorlar sonra yan kadro çok kötü bunada şükür vs vs gibi yorumalr ypaıyorlar sizi arka sokaklara davet edelim sizin kafanız ona basar.

dikkat edersen dizinin yan rollerinin oyunculuk kalitesini eleştirdim diziyi değil. Bizde anlıyoruz herhalde dizinin felsefesini. felsefesini anlayacağız diye yan rollerin bu kadar kötü olmasına gerek yok. arka sokaklar dediğin dizide konular yapay ,karakter yapay rol yaptığından yan oyuncular da yapaylık çok sırtarmıyor. Fakat bu dizi de ana karakterler ve olaylar çok gerçekçi olduğundan ister istemez yan rollerin özensizliği sırtarıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dizilere,blurlamaya gönderme güzeldi.Set çalışanlarınıda iyi işlediler,zor yaptıkları iş gerçekten.Aradan sonra iyi geldi,normal bir Behzat Ç. bölümüydü ne çok iyi ne çok kötü.Umarım final yapmaz ama yapacak deniyor çoğu yerde.Resmi bir açıklama var mı Star TV'den veya Adam Film'den ?
  • ya bıze uyarsın
    yada ceker gıdersın hesabı

GIDIYOR BEHZAT Ç..

Gerceklerı ıle yuzlesmek ıslerıne gelmeyen Akp ve ülkücüler zafer nıdaları atarlar artık
  • Haber sitesinin biri "dizi erken final yapacak" demiş, herkes de sazan gibi atlamış. Ne dizideki oyunculardan ne de Adam Film'den dizinin erken final yapacağına dair resmi bir açıklama gelmediğine göre şahsen halâ dizinin 100. bölümde final yapacağına inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Haber sitesinin biri "dizi erken final yapacak" demiş, herkes de sazan gibi atlamış. Ne dizideki oyunculardan ne de Adam Film'den dizinin erken final yapacağına dair resmi bir açıklama gelmediğine göre şahsen halâ dizinin 100. bölümde final yapacağına inanıyorum.

aynen öyle..normal sezon sonunda 100 de bitecek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Haber sitesinin biri "dizi erken final yapacak" demiş, herkes de sazan gibi atlamış. Ne dizideki oyunculardan ne de Adam Film'den dizinin erken final yapacağına dair resmi bir açıklama gelmediğine göre şahsen halâ dizinin 100. bölümde final yapacağına inanıyorum.

Yanlız Haziranda final yapıcaz dendi ve bölümleri 2 haftada 1 vererek yayınlasalar 100 bölüm etmez. Aralıksız yayınlayıp erken bitirmeyi düşünüyo olabilirler. 8 bölümde mayısa denk geliyor. Yani 100 bölüm olayı yalan olabilir.
  • Geçen hafta verdikleri ara son araydı. Artık hiç ara vermezlerse 8 Mart'ta 88. bölüm, 15 Mart'ta 89. bölüm, 22 Mart'ta 90. bölüm, 29 Mart'ta 91. bölüm, 5 Nisan'da 92. bölüm, 12 Nisan'da 93. bölüm, 19 Nisan'da 94. bölüm, 26 Nisan'da 95. bölüm, 3 Mayıs'ta 96. bölüm, 10 Mayıs'ta 97. bölüm, 17 Mayıs'ta 98. bölüm, 24 Mayıs'ta 99. bölüm, 31 Mayıs'ta 100. bölüm yayınlanır ve mayıs sonu-haziran başında finali yapmış olurlar.
  • Güven Kıraç ve Nejat İşler finale yetişir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tizar

fragmanda koltukta yakaladıkları adam Harun un babası değil mi? Harun un kız kardeşi ne ayak çorba bir fragman daha bekleyelim bakalım.

Oglum bu küfür sansürünü nasıl kaldıracağız dijiturkte
  • 87 bölüm tırt bi bölümdü, bol bol dizi sektörüne dokunup durdular,
  • ekşın olsun la biraz
  • 44. Bölüm... Sözün bittiği yer... yeni izledim

• Bu bölüm kadar sıkıcı bölüm var mıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

44. Bölüm... Sözün bittiği yer... yeni izledim

iyi hatırlattın.bende izliyeyim..nerde şimdi.öyle bölümler ne dersin hocam..

• Baştan en baştan izlemeye başlayın tekrar çok eğlenceli oluyor.
  • he valla aynen..

• 16 ocaktan beri izleyemiyom diziyi yav çok şey kaçırdım mı la :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Norton -- 5 Mart 2013; 0:16:46 >
  • 
Sayfa: önceki 623624625626627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.