Şimdi Ara

behsat manipule ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar behsat derslerinde arka plana birde şu kaf dedikleri şeylere mikro boyutta beyninizi uyaran ve sizi ona bagımlı kılan simgelerden yerleştiriyor. Ve siz ona adeta babanız muamelesi yapıyorsunuz. Ama yadırgamıyorum. Sizin bilinç altınıza yerleşmiş bir kere bu yazıyada karşi çıkacaksınız normaldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş bakırköy ilerden sağda

• Boş iftira gördüm ama bu başka hll krds

• o primciden hiç almayacağım için beni ilgilendirmeyen hede
  • Şimdi çok sert işler yapıcam

• Bir çarpanlara ayırma videosunu seyrettim . Anlatışı değilde çözdüğü sorular iyi diyebilirim . Ona ödediğiniz paraya yazık . Bu benim görüşüm ama siz bilirsiniz .

• Ulan bok atacam diye ölüyorsunuz anlatımında 10 k yı hedefliyorsanız hiç bir sıkıntı yok sorun verdiği sözleri tutmaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax 1907 -- 31 Ocak 2017; 9:55:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyni manipüle etmek
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gençler anlayan anlıyo valla.O ödediğin paraya yazık dediğin 10 tl.Piyasada sana 10tl ye veya daha üzerine bir fiyata o kadar ayrıntılı ders anlatan kitap bulamazsınız.Kişiden kişiye değişebilir kimi hiç anlamıyor olabilir ama anlayana veya hocaya bok atmayın.Emeğine saygı duyun
    bazı yönlerini bende sevmiyorum bazen bazı sorularda saçmalıyor ama bu atıp tutmanız anlamına gelmiyor.Ortada adamın bir emeği var.Lütfen bu mesajımada behzat mı gönderdi falan da demeyin adamların bu tür forumlarda kendilerini savunacak birilerine ihtiyacı yok.Belki de o adamlarla tanışıp onlardan daha iyi matematik anlayan matematik problemini kapatacak adamların önünü kesiyorsunuz.Belki siz adamı sevmiyorsunuzdur buna saygım sonsuz bazı yerlerde haklısınızda.Ama böyle bir konu açıp bunları tartışmanız bence yanlış bir hareket.Manipüle ediyor da herkes boş yere para veriyor,sırf para verdikleri için anlamış gibi yapıyor gibi gibi laflar hiç hoş değil.Saygılar.İyi forumlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.