Şimdi Ara

Behringer Powerplay Pro-8 HA8000 Kulaklık Amfisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Behringer Powerplay Pro-8 HA8000 Kulaklık Amfisi
    Evimde stüdyo kurmak üzere yurtdışından aldığım Behringer Powerplay Pro-8 HA8000 8 kanallı kulaklık amfimi satıyorum.

Diğer ekipmanları tamamlayamadığım ve stüdyo işinden vazgeçtiğim için hiç kullanmadığım cihazımı elden çıkarıyorum.

"Hiç kullanılmamış, sıfır!" gibi klişe ifadelerden ben de pek haz etmesem de, bu cihaz gerçekten öyle. Yaklaşık 6 ay önce yurtdışından aldım, sadece valize sığmadığı için kutusunu attım ama poşeti bile üzerinde duruyor.

Kutu içinden çıkan ne varsa hepsi aynen duruyor. Sadece bir kez çalışıyor mu diye elektro davul ve kulaklık bağlayarak denedim ve dolabıma kaldırdım.

Bu ürünle ilgili internette çok ilginç fiyatlandırmalar var. Ben saçma sapan bir fiyata vermeye çalışmak niyetinde değilim. 800TL'ye satan da var ama benim karşılaştığım en uygun fiyat 420TL.

Ben ise 350 TL istiyorum (aşağı yukarı buna yakın bir tutara satın aldım). İzmir içinden almak isteyenler gelip görebilirler.

Ürünün kendi fotoğraflarını da isteyenlere mail atabilirim.

· 8-Kanal High-Power Kulaklık Karıştırma ve Dağıtım Amplifikatör
    · Profesyonel sahne ve stüdyo uygulamaları için çok amaçlı kulaklık amplifikatör sistemi

· Maksimum ses seviyesinde bile hemen hemen her türlü kulaklık ile en yüksek ses kalitesi

· 8 tek bir raf alanı tamamen bağımsız stereo yüksek güç amplifikatörü bölümleri

· Tüm 8 çıkış kanalı erişilebilir iki bağımsız karışımları, 2 stereo Ana girişler

· 8 bağımsız Doğrudan giriş 8 ayrı stereo karışımları sağlar

· Çıkış seviyesi kontrolü ve kanal başına doğru 8 haneli LED çıkış metre

· Daha fazla esneklik için kanal başına mono / stereo anahtarı

· 1 ön ve 1 arka kanal başına TRS telefonları konektörü

· Herhangi bir ses kaynağı kolay bağlantı için her kanal Doğrudan giriş konektörü

· Paralel Ana çıkışları birkaç kulaklık amplifikatörler basamaklı izin

· Gürültüsüz çalışma ve düşük manyetik girişim için toroidal transformatör

· Yüksek kaliteli bileşenler ve son derece sağlam yapı uzun ömür sağlamak

· Gebe ve BEHRINGER Almanya tarafından dizayn
    Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.