Şimdi Ara

Beelink GT1 mini , GT1 mini-A ve GT1 mini-2 (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
26
Favori
60.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba Cem Bey,
    Kullandığım oyun kolunu sadece tv box oyun testlerinde kullanmak için aldım, logitech f710 dur... sıfırı şu an çok pahalandı, ilan sitelerinden temiz 2.el 100TL gibi alınabilir.
  • miki kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun Mithat Bey, teşekkür ederim. Hemen araştırmaya başlıyorum. Saygılarımla!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemverensoy -- 2 Ocak 2020; 12:16:24 >
  • miki kullanıcısına yanıt
    f710 nun İşletim Sistemi, Win XP, Vista, 7 android de sorun çıkarmadı mı.

Neredeyse yarı fiyatına.

sahibinden.com
    LOGİTECH F710 VATAN BİLGİSAYARDAN GARANTİLİ İKİNCİ EL - Mouse & Klavye Seti ilanları sahibinden.com'da - 747476474
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-logitech-f710-vatan-bilgisayardan-garantili-ikinci-el-747476474/detay

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Windows da tek oyunum Rise Of Nations dır, yıllardır değişmeyen oyunum:) oyun kolunu sadece cihaz test ederken oyunları rahat oynamak için aldım :)
    Ben f710 u gayet rahat bir şekilde tüm gamepad destekleyen oyunlarda emulatorlerde kullanıyorum. Sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agronur17 kullanıcısına yanıt
    Ürün açıklamasında android i desteklediği ile ilgili bir bilgi yoktu. Bunun için sormuştum.

O zaman alınabilecek bir joystick ve logitech markalı ürünler kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginsen10

Beelink GT1mini-2 bugün geldi satıyom yedek olsun diye almıştım jelatinli açılmamış kutu

ürün satıldı konu kapanmıştır

Ben sorunsuz kullanıyorum ama sunu soyleyeyim. street fighter gibi dövüş oyunlarında aduket kolayca atamıyorum. nette de bu konuda şikayet edenler olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, aldığım cihaz bugün geldi ama Chrome falan yüklü değil. Herkes farklı yöntemler önermiş. En kolay nasıl yüklerim.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• udem1982 U kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136029813
    Hocam merhaba,

Play store yüklü fakat Chrome falan bulunmuyor. Herkes daha öncesinde bir program yüklenmesinden bahsetmiş.

Teşekkürler...

• udem1982 U kullanıcısına yanıt
    Aptoide uygulamalarda da google choreme var.
  • Selamlar, gt1 mini2 kullanan arkadaşlar, cihazın Bluetooth performansı nasıl? Kulaklık falan sorunsuz mu? Bir de 4 GB modelini almak istiyorum, aliexpress'te ddr4 ram yazıyor, banggod'da ise DDR3. DDR3 ise almaktan vazgecebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: theburakx

Selamlar, gt1 mini2 kullanan arkadaşlar, cihazın Bluetooth performansı nasıl? Kulaklık falan sorunsuz mu? Bir de 4 GB modelini almak istiyorum, aliexpress'te ddr4 ram yazıyor, banggod'da ise DDR3. DDR3 ise almaktan vazgecebilirim.
    mini2 Bluetooth 3 duvardan menzili çok iyi çekiyo rii i4 bluetooth klavyem le denedim kulaklık ta öyle olur mu bilemem
  • enginsen10 E kullanıcısına yanıt
    Klavye usbli değil sanırım. O zaman çok iyi çekim kalitesi. Teşekkürler 👍

• quote:

Klavye usbli değil sanırım. O zaman çok iyi çekim kalitesi. Teşekkürler 👍
    pc de ugreen blutut bile çekmiyor klavye
  • quote:

Selamlar, gt1 mini2 kullanan arkadaşlar, cihazın Bluetooth performansı nasıl? Kulaklık falan sorunsuz mu? Bir de 4 GB modelini almak istiyorum, aliexpress'te ddr4 ram yazıyor, banggod'da ise DDR3. DDR3 ise almaktan vazgecebilirim.
    mini2 yi alixepress den aldım beelink resmi mağazadan
  • bangood dan indirim ile 2/3 ay önce aldığım GT1 mini cihazım, açılınca açılış sesini 4/5 kez tekrarlıyor..Sanki pc de mause ile bir geçersiz bir yere bastığınızda ses çıkartırya aynı onun gibi arka arkaya ses çıkartıyor..
    daha önceleri böyle bir ses yoktu.. 2/3 haftadır olmaya başladı düzelir diye beklemdim düzelmedi..
    sorun neden kaynaklanır / nasıl çözerim.?

• Merhaba arkadaşlar, iki gündür beelink GT mini' bin ayarları ile uğraşıyorum. Şimdi de chromu yükledim ama ekrana sığmıyor kenarlardan taşıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz. Kodi de falan da aynı sorun var. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.
    Beelink GT1 mini ,    GT1 mini-A    ve   GT1 mini-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udem1982 -- 8 Ocak 2020; 22:44:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: udem1982

Merhaba arkadaşlar, iki gündür beelink GT mini' bin ayarları ile uğraşıyorum. Şimdi de chromu yükledim ama ekrana sığmıyor kenarlardan taşıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz. Kodi de falan da aynı sorun var. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.
    ayarda screen zoom yazı görürsün oraya bakın

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.