Şimdi Ara

Beelink GT1 mini , GT1 mini-A ve GT1 mini-2 (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.286
Cevap
27
Favori
59.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İptv, stremio kullanılacaksa Beelink Gt 1mini harika cihaz.
    Hatta 540p olmasına rağmen 40 inc tv lerde Netflix 'de güzel.
    Bende Sony xf55 9005 var onda dolby vision var. Kapatamıyorum 'da o yüzden onun olduğu dizileri Beelink Gt 1mini 'de izliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beelink gtmini A YouTube taki 60fps video larda anlık takılmalar yapıyor. Tam akıcı oynatmıyor. Bendeki miniA da böyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sirinbaba33

    Beelink gtmini A YouTube taki 60fps video larda anlık takılmalar yapıyor. Tam akıcı oynatmıyor. Bendeki miniA da böyle.
    Smart YouTube TV uygulama kullanıyon mu
  • sirinbaba33 S kullanıcısına yanıt
    Mi box s hayran bıraktı beni cromecast var cihazda sadece bu cromecast 300tl zaten değeri. Donanım fasafiso malesef. En süper mantıklı cihaz 4k için mi box s. Cromecast içeren başka android box varsa söyleyin onu alalım. Ben 1 haftadır inceliyorum netflix ve youtube için uygun fiyat ya fire stick ya da mi box s. Cromecast sebebiyle de mi box s.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askin.tc -- 27 Kasım 2019; 18:44:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sirinbaba33 S kullanıcısına yanıt
    Çözünürlük ayarlarıyla ilgili .
  • askin.tc kullanıcısına yanıt
    Biz de zaten kullanım durumuna göre cihaz öneriyoruz. Choremecast ve NETFLIX le işi olmayan MiBox ı alıp ta ne yapsın.

    MiBox alıp ta çok ağır sorun yaşayanlar da var.

    Fire Stick, MiBox tan daha iyi.
  • Henüz mi box almadım şu an arkadaşımın kuzeninde var ve çok memnun hatta chromecast cihazını mi box aldıktan sonra ihtiyacı kalmadığı için arkadaşıma hediye etti. Arkadaşımda da telefona kurduğum stremio uygulamasını kullanarak görüntüyü tv ye verdim. Telefonu daha sonra kapattım. Başta filmi açtı chromecast ama alt yazı gelmedi. Sonra altyazıyı bir kez kapat aç yaptım ve bir de baktım türkçe altyazılı bir şekilde film cihazda oynuyor. Üstelik telefondan harcamadan telefonunla başka şeylerle uğraş veya telefonunu kapat koy bi kenara . Tv stremio filmini full id olarak tv de oynatıyor. Chromecast Eğer bu şekil mi boxta çalışıyorsa yemişim diğer kutuları. Arkadaştaki wifi ye bağlı tüm cihazlar chromecast e oynayacak içeriği gönderebiliyor. Hatta sıraya koyabiliyor. Üstelik telefonlarında başka şeylerle ilgilenirken tv son yolladıkları video veya müziği çalmaya devam ediyor. Fire stick te chromecast yok malesef. Bence hiç de daha iyi değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askin.tc -- 27 Kasım 2019; 22:6:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • askin.tc kullanıcısına yanıt
    Kullanım kriterleri önemli demiştim.

    NETFLIX ve Choremecast ı hiç kullanmayacak olanlar da var.

    Bütün NETFLIX sertifikalı ürünlerde olduğu gibi Fire Stick te Choremecast var.

    Donanım olarak Amazon Fire Stick 4K, MiBox tan üstün.

    Ayriyeten Fire Stick te, MiBox larda olmayan DOLBY ATMOS var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enginsen10

    Smart YouTube TV uygulama kullanıyon mu

    Alıntıları Göster
    Evet. Smart youtube de denedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Hayır yok dostum yanlış yönlendirme yapmayalım.
    Amazon Fire TV Stick 4K gets Miracast screen mirroring 

    Not chromecast.

    Chromecast kablosuz görüntü naklinde müthiş bir devrim. Herhangi bir wifi cihazını kablosuz tv ye bağlamanı sağlıyor. Bende zaten bluetooth 7+1 surround kulaklık var tv de harman ses var varsın ses doby atmos olmasın. Laptop kablosuz tv ye bağlansın telefon kablosuz tv ye bağlansın çok yüksek hızda ve açtığım görüntü eğer kendi telefonumun hafızasında kayıtlı değil de netten geliyorsa bağlandığım cihazların kaynağını tüketmiyor chromecast kaynağa netten kendi erişiyor bu çok müthiş bir şey. Miracast resmen 8gb yüksek videoları nakletmekte sıçtı ama chromecast müthiş görüntüyü gecikmesiz nakletti. Denemelerimde online filmleri girip tüm telefonu miracast ile bağlanarak görüntüyü tv den açtığımda ciddi takılmalar ve yarım saniyelik gecikmeler yaşadım. Aynı videoyu cromecast ile tüm telefonun görüntüsünü yansıtarak açtığımda yaşamadım. Üstelik site içinde bazı video uygulamalarına dokununca chromecast ile aktarma işareti belirdi tıkladığım zaman tv den o videoya bizzat erişerek görüntüyü verdi o esnada telefonu kapat istersen bataryayı sök. YANİ sizin anlayacağınız mi box ta tümleşik chromecast çip var mükemmel bir kablosuz görüntü nakil cihazı. Sırf chromecast cihazlarını alan insanlar var bi dünya para verip. Chromecast android box unuzun gücü yetmediğinde pc ve mobil telefonunuzu gücünü kullanarak mükemmel hızda görüntü nakli sağlayan bir teknoloji. Gerektiğinde de telefon ve pc nizin gücünü kullanmamanızı sağlayarak ta tasarruf etmenizi sağlar açacağınız videoya müziğe internetten kendi erişir sizin telefonunuzu yormaz pilini de tüketmemiş olur. Misafirliğe gittiniz o evde chromecast var müthiş bir şey sadece wifi ye bağlan. Göstermek istediğin videoyu ekrana yansıt. Açmak istediğin filmi aç canavar gibi takılmadan ekranda oynasın. Telefona kurulu stremio netflix gibi uygulamalardan filmi aç karşı tarafın netflix i stremio şu yoksa bile filmi açıyor bu esnada sen telefonunu kapat güç tüketmesin. Mükemmel. Dediğim gibi bunları bugün arkadaşın evde denedim. Onda chromecast cihazı var. Kuzeninin evde bu dediklerimi onun mi box unda yapabildiğini ve şaşırdığını söyledi daha sonra bakmışlar mi box 3 cihazında tümleşik bu çip var. Sırf bu sebeple mi box almaya değer.
    Ayrıca mi box ta boş değil 4k hdr ve dobly dts var yani benim 7+1 kulaklıklarla netflix filmleri müthiş olacak az önce mi box s i satın aldım. HAYIRLI OLSUN DAHA İYİSİ SİZLERİN OLSUN inşallah



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askin.tc -- 28 Kasım 2019; 2:10:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Limanyakan

    Kullanım kriterleri önemli demiştim.

    NETFLIX ve Choremecast ı hiç kullanmayacak olanlar da var.

    Bütün NETFLIX sertifikalı ürünlerde olduğu gibi Fire Stick te Choremecast var.

    Donanım olarak Amazon Fire Stick 4K, MiBox tan üstün.

    Ayriyeten Fire Stick te, MiBox larda olmayan DOLBY ATMOS var.
    Fire tv 4k da dolby atmos sadece Amazon Prime da belirli iceriklerde calisiyor, Netflixde desteklemiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, cihazı bugün teslim aldım. Cihaz Beelink GT1 Mini 2 şansıma 12.12 TL vergi çıktı. Cihazın bağlantılarını yaptım. Cihaz kumandasının sesli komut işlevi harici sorunsuz olarak çalışıyor ( ya da ben beceremedim.) Yalnız cihazda hiç bir uygulama yok. Bu cihaza uygulamalar nereden ve nasıl yüklenir. Ya da bu konu ile ilgili bir video linki falan var mı? Acil yardım bekliyorum. Teşekkür ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemverensoy

    Arkadaşlar merhaba, cihazı bugün teslim aldım. Cihaz Beelink GT1 Mini 2 şansıma 12.12 TL vergi çıktı. Cihazın bağlantılarını yaptım. Cihaz kumandasının sesli komut işlevi harici sorunsuz olarak çalışıyor ( ya da ben beceremedim.) Yalnız cihazda hiç bir uygulama yok. Bu cihaza uygulamalar nereden ve nasıl yüklenir. Ya da bu konu ile ilgili bir video linki falan var mı? Acil yardım bekliyorum. Teşekkür ederim.
    Pc den Aptoide tv 5.0.2 apk indirip usb bellege yukleyin. Beelinke usb bellekten kurun, uygulama uzerinden cogu uygulanayi kurabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    quote:

    Tek dezavantajı netflixin patlaması ihtimali.

    Öyle bile olsa aptoideTV den kurulan sürüm de işe yarar kanımca.
  • gt1mini için acil yardıma ihtiyacım var online olan var mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turoktr

    quote:

    Tek dezavantajı netflixin patlaması ihtimali.

    Öyle bile olsa aptoideTV den kurulan sürüm de işe yarar kanımca.
    540p gosterir, 4k gostermesi icin beelink gene yama yazilim cikarmasi lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • askin.tc kullanıcısına yanıt
    Hayır yok dostum yanlış yönlendirme yapmayalım. !!!! (Ne uslûp ama)
    MiBox ta DOLBY Atmos yok. Bu sadece KODI ses sertifikalarını sorgulamadığı için KODI ile HDMI üzerinden düzgeçiş yapılarak alınabiliyor. Aslında NETFLIX sertifikalı ürünlerde choremecast var diye biliyordum. Miracast yetersiz gelse de airplay daha verimli yansıtma yapabiliyor. Yansıtma yapılan cihazın pil kaynağını tüketmemesi eşyanın tabiatına aykırı o zaman çıkar bakalım telefonun ya da tabletin pilini çalışacakmı. İçeriği çipmi yayınlayacak. O choremecast cihazı da gereksiz bir cihaz. Zaten çoğu kimse ekran yansıtmayı kullanmıyor. Box taki tarayıcan ya da uygulamalardan içerik açıp izlemek daha mantıklı. Burada kullanım kriterleri önplana çıkıyor. Fire Stick 4K da BT 5.0 ve BLE var. Önceki BT teknolojisi 1 Mbps hıza ulaşabilirken; BT 5.0, 5.2 Mbps hıza ulaşabiliyor. Önceki nesilde BT nin etki alanı 75 mt iken; 5.0 da 300 mettreye kadar çıkıyor. Bluetooth Low Energy (BLE) olarak da bilinen Bluetooth Smart sayesinde Bluetooth 4.2’nin iki buçuk katı az enerji harcanması sağlanıyor. 4.2 ;31 bitlik bilgi aktarımı yapılabilirken yeni teknoloji ile bu sınır 225 bite kadar ulaşabiliyor. MiBoxlarda WIFI sinyali ile BT sinyali kesiştiğinde cihaz afallıyor. Fire stick 4 K da Dolby Vision, HDR 10, HDR10 +, HLG gibi gelişmiş video kodekleri var. MiBox ın kumandası fire stickteki ALEXA nın yanına bile yaklaşamaz. CPU ve GPU performansına girmiyorum. Sonuç olarak isteyen MiBox S alır, isteyen Fire stick ya da Beelink GT1 mini-A . Hepsinin avantajları ve dezavantajları var.




  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Evet sınırlı da olsa DOLBY ATMOS var. Bunu ilanlarında da belirtmişler. Hatta ileride NETFLIX te de bu ses özelliklerinin kullanılabileceği bilgisi var.
  • cemverensoy kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136029813
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Akşam bu topiği muhakkak inceleyeceğim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.