Bedelli askerliğe başvurmak istiyorum fakat 2023 yılında her herhangi bir zaman yapmak için başvuru yapabiliyor muyum yoksa tarih tamamen muamma mı? |
Bedelli Askerlik Zaman Seçimi

-
-
Seçebilirsiniz ama net o celp te gideceksin diye birşey yok beraber başvuru yaptığın adamla bile farklı zamanda gidebilirsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2023 yılında yapacaksan bu sene başvurmayacaksın. 1 ocak 2022'den 31 aralık 2022'ye kadar başvurman gerekiyor.
eğer şimdi başvuru yaparsan seneye yani 2022'de gidersin.
-
Teşekkür ederim cevaplar için.
-
kusura bakmayın benim bir sorum vardı da. konu biraz karışık geldi. mesela benim askerlik temmuz 2022 ye kadar tecilli. benim en geç ne zaman başvurmam gerekiyor? 2021 aralık sonuna kadar mı başvurmam gerekiyor?2022 ocakla , 2022 temmuz'a kadarki sürede ( daha tecil daha bitmeden) sonraki yıla başvurabiliyor muyum?
-
2022 yılında gitmek istiyorsan 31 aralık 2021 tarihine kadar başvurmanız gerekiyor.
2023 yılında gitmek istiyorsanız 1 ocak 2022 - temmuz 2022 (tecil sonuna kadar) tarihine kadar başvurmanız gerekiyor.
yalnız tecil tarihinizi iyi araştırın zira e-devlet yanlış bilgi verebiliyor. eylül-ekim ayında tecilinin bitmesine 6-7 ay olanlara birden e devlet'ten yoklama kaçağısınız şubeye başvurun mesajı geldi. iyi araştırın derim. öğrenciliğiniz devam ediyorsa ve azami öğrenim süresini doldurmadıysanız sıkıntı olmaz ama öğrenciliğiniz bittiyse veya azami eğitim süreniz dolduysa mutlaka şubeye başvurun. bildiğim kadarıyla yoklama kaçağı/bakaya bedelli askerlikten yararlanamıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X