Şimdi Ara

Bedelli Askerlik - İst-Maltepe İkmal Maliye Okulu ve Eğitim Merkezi başlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
21.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam 13 nisan da oradayım ins. Dikkat etmemiz gereken şeyler var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: camsil

Hocam 13 nisan da oradayım ins. Dikkat etmemiz gereken şeyler var mı ?
    Hocam ben yazın gitmiştim, döneli 7 ayı geçti.

En son gidenlere sorsanız daha iyi olur.
  • Ben 2. bölük 2. takımdaydım. Corona belası yüzünden dedikodularla geçti. Bu bela olmadığını düşünürsek

HASTALIK
    En etkilendiğim olay hasta olmaktı. Yılda maksimum 1 kere hasta olan ben askerlik biteli 2 hafta oldu hala hastayım. 2 kutu antibiyotik kullandım.

Gözlerin çapaklanması ve kanlanması: Hayatımda gördügüm en kötü hastalıklardan biriydi. Gece uyanıyorsunuz gözlerinizde birşey olduğunu fark ediyorsunuz gidip yüzünüze bir bakıyorsunuz ve kıpkırmızı gözler ve kiprikleriniz ve göz içleriniz komple ihtahap akıyor. 1 hafta öyle gezmiştim. içme suyu ile yıkıyordum çay damlatıyordum kızarıklık ve çapaklanma azalıyordu tak 2 gün sonra gene tekrarlamış.Nasıl bir mikrop ise eve geldiğimde de tekrarlamıştı. Oftamycin isimli göz antibiyotiği ile düzelmişti. Dahada beterlerini gördüm adam gözlerini açamıyordu eli ile göz kapaklarını ayırmaya yıkamaya çalışanlar vardı ilaç dersen 3 gün sonra gelmektedir. Hele corona belası yüzünden 2 haftadır bu sorunla gözü kapanan arkadaşlar vardı (Revir riskli bölgeydi şehirdeki hastaneye gidersen 14 gün karantina giriyordun otomatik).

1. Özel kantinlerin parasını hesaplayın fişinizi alın.
    2. Malınıza sahip çıkın bot değilde (powerbank, akıllı telefon) şaşıracağınız duyumlar alabilirsiniz.
    3. Her gün koğuştan 1 kürek dolusu toz çıkıyor ve sürekli öksürüyorsunuz.

Her şeyden önemlisi 33 bin verip 1 ay yaptığınıza şükretceksiniz.

• Haziran 20 de gideceğim arkadaşlar.Uzaktan eğitim ile olması yönünde istekler var ama kabul edileceğini sanmıyorum.
  • Bu celp ile kimler girecek yani yarın 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.