Şimdi Ara

Bedelli askerlik 21 gün mü 30 gün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 2021 yılında bedelli yapanlar veya yapacak olanlar net biliyor mu tam kaç gün olduğunu? Arayıp sorduğumda her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Benim için çok önemli çünkü final tarihlerime denk geliyor öbür türlü

• 30 gün yol izinleriyle 28 gün olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 gün.

• madem bedelli neden üstüne askere gidiliyor çok garip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 gün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uyuyakaldım

madem bedelli neden üstüne askere gidiliyor çok garip

Temel silah ve emir, komuta eğitimi almaları için. Seferberlik durumunda ne yapacağını bilmeyen, emirlerin ne anlama geldiğini bilmeyen insanlar olmaması için. Ancak bakıldığında geriye kalan 5 aydan kurtulmak için ödenen ücret çok üst seviyede ve anlamsız.

• iamburak kullanıcısına yanıt
    Öyledir hocam fakat askeri gücün profesyonel tarafı sıcak çatışmalarda işe yarıyor gibi seferberlik olsa ülkeler arası savaş gibi göğüs göğüse çarpışma olmaz diye düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    askere 1-2 gün geç gitmek
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uyuyakaldım

Öyledir hocam fakat askeri gücün profesyonel tarafı sıcak çatışmalarda işe yarıyor gibi seferberlik olsa ülkeler arası savaş gibi göğüs göğüse çarpışma olmaz diye düşünüyorum

Bu coğrafyada olur hocam. Kısmen de olsa olur

• Şuan 40 bin tl civarı ve 30 gün (yol izni hariç) ben 2018 yılı 15000 tl ye 21 gün yaptım ancak biz başvurduğumuzda zorunlu askerlik şuanki gibi 6 ay değil 1 yıldı şahsen şuanki gibi 6 ay olsa idi bizim zamanımızda bedelli yapmazdım. Pek birşey öğrendiniz mi desen öğrenmedik herkes zaten zamanla yaptıklarını unutuyor askerde ancak güzel ortam her erkeğin hayatında yalnızca bir kere görebileceği bir yer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.