ilk tercih olarak ocak mi secmistin? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bedelli Askerlik Yerleri Açıklandı - Takvim ve Merak Edilenler (Tek Başlık) (2. sayfa)

-
-
Ocak Şubat Mart Aralık şeklinde devam ediyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seçimi hiç değiştirmedim Aralık çıktı. Şimdi güncelleme ekranı açılınca iş değişikliği durumuma göre uygun zamanı seçmeye çalışacağım. Herkese hayırlı olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Basa ocak yazdigin icin sistem rastgele aya atmis.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tercih sıralamasına göre öncelik verileceği yazıyordu. Ocak değilse Şubat değilse mart gibi
Üstteki mesajıma ek; Şimdi Aralık çıktı ben Mayıs Haziran gibi Ekim'de gitmek istiyorum diye seçersem çıkma ihtimali nedir? Kontenjanları elbette bilmiyoruz ancak değiştiren var mı daha önce bu şekilde tanıdığı olan?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk sıraya Ocak yazanları rastgele atma olayı muhtemelen gerçek, çok anlamsız bir şey ama görünüşe göre doğru.
-
Arkadaşlar Şubat çıktı değişmek istiyorum bu sistem bugun açılmazsa ne yapacağız soran var mı bilgi alan ?
-
Muhtemelen degil gercek , yillardir boyle.
@ax1n Aksam dene tekrar
@M.BRS.K, ocakda bedelli celbi yok sorun orda,ocak haric digerlerini siralasan dedigin olurdu.
@feedyourhead, dene gor ihtimalli degil ki gene de son zamanlara kalma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 23 Ocak 2025; 15:16:14 >
Birkaç arkadaşımla görüştüm ilk sıraya aralık yazan bir arkadaşa Nisan çıkmış,
ilk sıraya ağustos yazan başka bir arkadaşım da Mayıs için sınıflandırılmış.
İlk tercihi Ocak ikinci tercihi Şubat üçüncü tercihi mart olan başka bir arkadaşım da Şubat'ta kütahyaya sınıflandırılmış.
Askerlik şubeden bir tanıdık ile de görüştüm, ilk sıraya Ocak yazdın diye diğerlerine atmıyor. İlk tercihin için sınıflandırma yapılmaz ikinci tercihine bakılır eğer gideceğin yer için kontenjan yoksa diğer döneme bakılır dedi.
Anladığım kadarıyla önce gideceğin yere dağıtılır sonra uygun ay için sınıflandırılıyorsun.
Aylari siralamanin olayi o degil mi zaten x cikmazsa y
Şubat çıktı, değiştirmeyeceğim gibi duruyor bakalım. Teşekkürler
-
Evet ama sizin dediğiniz gibi değil,
İlk sıraya Ocak yazdın diye rastgele başka bir aya atmıyor yani.
Tamam o zaman.
Subenin dedigi gibiyse son tercihin olan agustos nasi cikmis o zaman? Ocaktan agustosa siralayip agustosun cikmasi ya cok sanssizsin ya da baska bisey.
Tabi bunlari niye konusuyorsak 3 kere degistirme hakkin var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 23 Ocak 2025; 20:24:10 >
hocam sevk tarihi 2 şubat ben sevk başvurusundaki katılış tarihi neyse o zaman teslim olacam demi
sevk başvuru yaptım ekran dondu yeniledim tekrar yapamıyorum sistemde teknik bir sorun oluştu diye hata veriyor bugün sevk kağıdımla birlikte işten ayrılacaktım şimdi başımıza iş çıktı şubeye gitmek zorunda kalıcam büyük ihtimalle yaşayan var mı?
sevk başvurusunda bulundum sistem soru sordu evet dedim herşeye ama sistem hata veriyor
Değişiklik ekranı açılan var mı
Bana da Şubat çıktı değiştirmek istedim, dün alel acele askerlik şubeye gidip dilekçe verdim, sistem çalışmayınca. Henüz sonuçlanmadı, muhtemelen pazartesi,salı gibi sonuçlar diye düşünüyorum. Bugün itibariyle 9 gün sonrası için sevk yazıyor e devlette umarım kabul olur, yine tecrübesi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
halen aynımı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X