Şimdi Ara

bedelini en ağır ödediğiniz iddia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Flatronx

Dershane zamanı aşık olduğum bir kız vardı adı Emine. Flört ediyorduk ama birbirimizi sevdiğimizi bir türlü söyleyemiyorduk. Çıgınlık zamanları tabi yaşlar 19 insanın kanı kaynıyor neyi neden yaptığını bilmiyor.Bir gün en yakın arkadaşımla geçen seneden tanıdığım Mine adındaki bir kıza çıkma teklif edeceğime iddiasına girmişiz.Kazanacağımda bir öğle yemeği.Dedim ya insan çılgın o yaşlarda.
    Neyse gizli numaradan telefonla aramalar felan var o sıralar sürekli arayan bir kız var ama hiç konuşmuyor.Mekralanıyor hoşuna gidiyor insanın ama anlamıyor en büyük pişmalığı olacağını.Neyse uzatmayayım mevzuyu.Yine sıkıcı bir dershane günü önümdeki sırada mine oturuyor.Dersin bitmesine 5-10 dk kala bi not verdi elime güldü kaçırdı gözlerini.Fazla duygusalım belki bana öyle geldi.Notta "Sevgilin varmı?" yazıyor o anda zaman durdu gibi yanında olupta söyleyemediği için sanki binlerce kilometre uzağındaki emine diğer yanda bu notu veren mine.Neyse efendim ben bu notu bir heyecanla aldım ders bitimide arkadaşa olan iddaamı kanıtlamak hemde mine'nin bana boş olmadığını düşünerek duygularımı açıkladım.
    Meğerse mine kendi sınıflarında bir kıza benim telefon numaramı vermiş.Beni gizliden arayan oymuş.O notuda bana o kıza cevabı iletmek için yazmış.Bu olay sınıfta duyulduğunda emineyle olan kafamdaki mesafe gerçek oldu bana kalansa büyük bir pişmalık.
    Uzun lafın kısası 8 yıl oldu bu olay bir iddaa gazına gelip gençliğinde verdiği aptallıkla böyle bir bedel ödemişliğim vardır.

hocam,sayenizde kitap okudum:D.iyi idda ymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kadınlar melektir.Şeytanda bir melektir unutmamak gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichaelViolet

Kadınlar melektir.Şeytanda bir melektir unutmamak gerek

şeytan melek değil cindir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.