Şimdi Ara

BEDAVAMI VEREYİM SIFIRDAN FARKSIZ LENOVO G550 ARKADAŞLAR DOSTA GİDECEK TEMİZLİKTE LAPTOP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
10.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    LENOVO G550

Yanında Şarj aleti ve çantada mevcut

Lenovo G550 Laptop teknik özellikleri:
    * Ekran: 16:9 aspect ratio, G550 has 15-inch, G450 has 14-inch, hd LED (1366 X 768, 220 nits)
    * İşlemci: Intel Centrino2; Core2Duo (25w/35w PGA, 2.26 GHz-2.80, up to 6 MB, 1066 MHz)
    * Ekran kartı: Up to Nvidia GeForce G105M with 512 MB DDR2 memory or Intel integrated GMA X4500
    * Hafıza: 2 GB Up to 4GB DDR3, 800/1066 MHz DRAM
    * Hard Disk: Up to 250 GB, 5400 rpm
    * pil süresi: 5 hours with 6 cell and integrated graphics, 2.5 hours with discrete graphics
    * Ağırlık: 2.49 – 2.55 kg
    * Boyutlar: 318 X 245 X 26.5-36.2mm
    * Bağlantı: Ethernet, NIC/Intel WiFi Link 5150 1X2 AGN/Intel WiFi Link 5100 1X2 AGN/Non-Intel Wireless b/g/Bluetooth (optional)
    * Optik sürücü: 12.7mm SATA Optical (DVD Rambo)
    * Diğer: camera, HDMI port on PM/GM platform,

Arkadaşlar laptop tertemiz 2 gb ramli 2.5 saat pil süreli neredeyse kullanılmamış laptop satılıktır.Sıfırına 1000 lira vermeyin FİYATI 630 LİRA YAPTIM pazarlıksız elden teslim geçerli yada önce para sonra kargo ile olabilir.

İstanbul Anadolu yakası Avrupa yakası belirli yerlerden elden teslim olur.

Arkadaşlar belirli bir süre için bu fiyata satılmassa kullanıcam keyiften satılık

Herkese hayırlı Ramazanlar ve Forumlar...

Resim temsilidir.

BEDAVAMI VEREYİM SIFIRDAN FARKSIZ LENOVO G550 ARKADAŞLAR DOSTA GİDECEK TEMİZLİKTE LAPTOP

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpecino -- 8 Eylül 2011; 12:40:22 >

• pm atan vısor

Orijinalden alıntı: Alpecino

visor adlı arkadaş 600 artı kargonun ödemesini sen yap diye bir teklifle geldi böyle arkadaşlar ilanımdan uzak dursun.

:)

Mirohingi sorunlu ürün sattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

adam yarbay oldu aynı mesajı ata ata

heya dimi ama

pi em atan tadess...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adam visor
    İntel İ7 4790 Asus STRİX GTX 1070 HAFX ADV. Corsair Pro CL 9 2133 2x4, Asus Z97 Maxsimus HERO, Benq XL2420Z, 240 gb Corsair SSD, 2 TB Baracuda, Cooler Master 212x, Steelseries RİVAL, Logitech G930, Kingston Hyperx Could 2, Steelseries GCK+...
  • uğraşmayın la adamla
  • slm, ekran kartı ve hdd tam olarak nedir?

512 ddr

250 gb

Orijinalden alıntı: Alpecino

visor adlı arkadaş ....... diye bir teklifle geldi böyle arkadaşlar ilanımdan uzak dursun.

Zorunluluk arzetmedikçe kişilerin arasında geçen pm lerin forumda açıklanmasını uygun bulmuyorum.
    Nihayetinde teklif tekliftir, cevap vermezsiniz, kale almazsınız, ama uluorta açıklayamazsınızda.
    (karşı kişi ben böyle birşey yazmadım deyip sizi suçlarsa o zaman kendinizi savunmak için açıklamanız belki mazur görülebilir)
    Burada yazan içeriğe sahip pm sahibinden ziyade pm i açıklayanın davranışını uygun bulmuyorum.
  • Bendede aynı laptoptan var yaklaşık 5 ay önce vatandan aldım ısınma derdi yok fanı öyle elektirik süpürgesi gibi değil gerçekten parasını hakeden kaliteli bir alet tuş takımı kasası gerçekten çok iyi yazın günlük 5 saat çalışmada bile kucakta ter yapmadı alacak kişi bunları görerek alsın gidip hp dv6 serisine 1000-1500 tl vermek varken ve o kadar ısınan bir alet... Lenovo yu göz önünde bulundursunlar webde gezmek ufak dereceli oyunlar için uygun bir laptop hayırlı satışlar ;)

Orijinalden alıntı: Core2han

Bendede aynı laptoptan var yaklaşık 5 ay önce vatandan aldım ısınma derdi yok fanı öyle elektirik süpürgesi gibi değil gerçekten parasını hakeden kaliteli bir alet tuş takımı kasası gerçekten çok iyi yazın günlük 5 saat çalışmada bile kucakta ter yapmadı alacak kişi bunları görerek alsın gidip hp dv6 serisine 1000-1500 tl vermek varken ve o kadar ısınan bir alet... Lenovo yu göz önünde bulundursunlar webde gezmek ufak dereceli oyunlar için uygun bir laptop hayırlı satışlar ;)

Teşekkürler kardeşim
    Tek Aşk BeşiktAŞK
  • pm le cevaplandı..
    Tek Aşk BeşiktAŞK
  • satilmistir
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.