Şimdi Ara

bedavadan 1000 tl sahibi olma işi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sürekli izliyorum şu kredi kartı varya adını yazmıcam H...
    alana 1000 tl hediye diyorlar,bunu kuafördeki elemana dedim,o almış 1000 tl yi çatır çatır yedim,aradan 1 sene geçtiktan sonra kredi kartını kapadım dedi...acaba oluyormu yani bende yapıcam
    yapan varmı

• Yaptim hapisteyim sorulari almiyim serbest vakit doldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya moruk akıl var mantık var. Bankalar milyon dolarların döndüğü yerler. Adamlar 1 kuruşun bile hesabını yaparak hareket ediyorlar. Sana yedirirler mi sence 1000 tl yi?
    Bankalar kumarhaneler gibidir her zaman kasa kazanır.
  • yok öyle bir dünya

• http://www.hsbc.com.tr/tr/bireysel/hsbc_advantage/

yazıyor işte,riski varmı,para lazım zaten

http://www.hsbc.com.tr/tr/bireysel/hsbc_advantage/bedavakredikampanyasi.asp?WT.ac=HBTR_advkrd_sttk&strRef=advkrdsttk

1 Ocak 2014 itibarıyla Banka’da açık ve geçerli asıl kredi kartı olmayan, 15 Eylül 2014 - 30 Kasım 2014 tarihleri arasında Banka'dan yeni asıl kart alan müşteriler için geçerlidir.
    Kampanyaya; ek kartlar, öğrenci kartları,ikinci kartar, HSBC Concept ve ticari/şirket kartları dahil değildir.
    Kampanya, müşterilerin kullanılabilir kredi kartı limitlerine göre HSBC ATM’lerinden çekecekleri 9 ay taksitli, %0 faizli ve masrafsız 500 TL veya 1.000 TL ÇatPara işlemlerinde geçerlidir.
    31 Ocak 2015’e kadar kullanılan ilk ÇatPara işlemi, kampanya kapsamında sayılacaktır.
    Müşteriler kampanya dahilinde kullanılabilir limitlerinin en fazla %80’ini kullanabilir.
    Eksik ödeme sebebiyle kartı gecikmede olan müşteriler ilgili ödeme yapılana kadar kampanyadan yararlanamaz. 1000 TL Bedava Kredi kampanyalarından yalnızca bir kez yararlanılabilir.
    HSBC Bank A.Ş., kampanya koşullarının tamamında dilediği zaman değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

Eksik ödeme sebebiyle kartı gecikmede olan müşteriler ilgili ödeme yapılana kadar kampanyadan yararlanamaz. 1000 TL Bedava Kredi kampanyalarından yalnızca bir kez yararlanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 6 Kasım 2014; 18:01:52 >

• İyi de 1000 Tl bedava KREDİ yazıyor. Hayrına 1000 TL yazmıyor.

• "faizsiz masrafsız 1000 tl kredi "
    ""KREDİ"" adi üstünde , bankalar kimseye karşılıksız para vermez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sa
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1000tl nin nesi bedava oluyor bunlarda amma kandırıyor saçma sapan işler
    o zaman faizsiz kredi yazmaları lazım,niye kandırıyorlar
  • Takip edelim bakalım alcağımdan değil merak
  • Millet vekili ol 2 yıl takıl 7-8 bini götür, gerçi emekli olmasanda yatıyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.