Şimdi Ara

Bedava VPN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler real-vpn.com diye yeni bi site açılmış beta sürecinde 1000 kişiye üyelik veriyor.Yetişin bitmeden alın.İşinize yarayabilir.

Çok sevgili yöneticiler yanlış yere konu açmışım diye konu dışından uzaklaştırdığı için konu dışına konu açamıyorum.Birisi konu dışına bu konunun linkini verip oraya konu açarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hükümran -- 3 Ağustos 2011; 16:28:06 >

• Yalnız bu vpn ne kadar süresi olur bilemiyorum.Beta diye 1 hafta da 1 ayda olabilir

VPN nedir bilmeyenler için güzel bi yazı

Virtual Private Network (VPN) yani Özel Sanal Ağ kullanarak, İnternet Servis Sağlayıcınızın denetimine girmeden ve kısıtlamalarına takılmadan özgürce internette gezebilir, geride hiç bir iz bırakmadan, yasaklı dahi olsa tüm internet sitelerine girebilir ve özgürce veri transferi gerçekleştirebilirsiniz.

Son günlerde gündeme gelen internet yasakları ile daha fazla talep gören VPN’ler bireysel veya kurumsal olarak internette özgürce çalışabilmenizi, sörf yapabilmenizi ve tüm verilere ulaşabilmenizi sağlamaktadır. Herhangi bir internet servis sağlayıcısının kısıtlamalarından etkilenmeden internetin tüm nimetlerinden faydalanmanızı sağlayan VPN’ler ücret olarak da hemen hemen her bütçeye uygun olup VPN hesapların aylık abone bedeli ortalama 6 $ ‘dır. Söz konusu VPN hesapların ücretleri bant genişliğine ve abonelik süresine göre farklılık göstermektedir.

Ancak ücretsiz kullanılabilecek VPN siteleri ve yazılımları da bulunmaktadır. Ücretli VPN hesaplar ile ücretsiz VPN siteleri ve VPN yazılımlarının en belirgin farkı bağlantı hızı olup, ücretsiz VPN siteleri ve yazılımları daha fazla kullanıcı tarafından tercih edildiği için çok az da olsa bağlantı hızı daha düşüktür. Ancak ücretsiz olarak VPN kullanmak demek çok yavaş internet bağlantısına maruz kalmak anlamına gelmemektedir. Özellikle ücretsiz VPN yazılımlarında bağlantı sağlanılan bölge değiştirilebilmekte ve farklı bağlantı hızları elde edilebilmektedir.

Ayrıca VPN’leri sadece bilgisayardan değil cep telefonu, cep bilgisayarı gibi internet erişimi sağlanabilen tüm mobil cihazlarınız ile de kullanabilirsiniz. Böylece nerede olursanız olun internette gizlice gezinebilirsiniz.

VPN teknolojisinin en büyük avantajlarından birisi de kurulan bağlantının anonim olması sebebiyle -kullandığınız bant genişliği ve bağlantı süresi haricinde- İnternet Servis Sağlayıcınız (ISP) tarafından kontrol edilememesidir. Dolayısıyla VPN ile yasaklı sitelere istediğiniz zaman istediğiniz kadar girebilirken İnternet Servis Sağlayıcınızın bunu tespit etmesi mümkün değildir. Yani VPN kullandığınızda internette gizlice dolaşabilirsiniz ve etkinliklerinizden İnternet Servis Sağlayıcınızın hiç bir şekilde haberi olmamaktadır. Bu şekilde bilgiye erişim ve mahremiyet hakkınızı korumuş olursunuz ve teknolojinin sağladığı avantajlardan, tüm dünyada ki internet kullanıcıları ile eşit şartlarda faydalanabilirsiniz.

• Konu dışı özel çok durgun kimse mesaj bile yazmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

Konu dışı özel çok durgun kimse mesaj bile yazmıyor

Hacı site açılmadı bi kontrol eder misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkWarrior™

quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

Konu dışı özel çok durgun kimse mesaj bile yazmıyor

Hacı site açılmadı bi kontrol eder misin?

Aynen, site açılmıyor.
  • Site şu an açık bende yalnız 1000 kişiye ulaştılar.Daha alamazsınız
  • vpn kullanırken örneğin benim vpn ip adresim 170.250.80.80 bu ip adresi tek banamı özel oluyo yoksa diğer vpn kullananlardamı bu ip den bağlanıyolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CyberGhost VPN 6 aylık ücretsiz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jk6

vpn kullanırken örneğin benim vpn ip adresim 170.250.80.80 bu ip adresi tek banamı özel oluyo yoksa diğer vpn kullananlardamı bu ip den bağlanıyolar

Yok sana özel değil baya kisi kullaniyodur
  • o zaman benim işime yaramaz ben hem ip değiştirmek istiyorum hemde tek bende olsun istiyorum varmı böyle bişey
  • http://www.sadecehosting.com/vpn.html aylık 7 dolar olanı sabit özel ip ve 4mbit dl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silphatos

http://www.sadecehosting.com/vpn.html aylık 7 dolar olanı sabit özel ip ve 4mbit dl

tam benlikmiş bu bide verilen ip nin tek benim kullandığımı nerden anlıcaz paralı olanların hepsi böylemi oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jk6 -- 24 Ağustos 2011; 15:45:00 >
  • okullarda mal bakanlık yüzünden bazı sitelere giriş yapılmıyor. vpn bu sorunu çözer mi? ilerde bakanlık vpn yi de yasaklar mı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.