Şimdi Ara

Bedava-Sitem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisi olanlar olabilirwww.bedava-sitem.com kapandımı acaba bende mi sorun var açmıyor.
    Tşk..

• slm baybarut bende sıteyı kullanamıyorum genel bır sorun heralde kapanmıs olabılır sıte
  • Kapanma olasılığı yüksek gibi geliyor ama;yurtdışından bağlanıyormuş
    yığınla site vardı bünyesinde umarım bir çözüm getirirler yoksa siteler gümledi gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 25 Mart 2009; 13:32:37 >
  • Bedava site acan siteler genellikler kapanir.

O yüzden hiçbir bedave forum veya site acan sitelere güvenmeyiniz ve içine bilgi girmeyiniz çünkü bi gun kapanacaktir. Emekleriniz boşa gider.
  • Sanırsam Türkiye çıkışında bir engelleme sözkonusu VTUNNEL aracılığı ile ve yurt dışından ulaşılabilmekteymiş....galiba youtube ile aynı kadere sahip olmuş bu site de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 26 Mart 2009; 8:29:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: baybarut

Sanırsam Türkiye çıkışında bir engelleme sözkonusu VTUNNEL aracılığı ile ve yurt dışından ulaşılabilmekteymiş....galiba youtube ile aynı kadere sahip olmuş bu site de

İnternetimiz özgür olmadigi için böyle durumlara alişmak gerekiyor!

Siz kendinize ait yada firma için yapmiş oldugunuz internet sitesini ücret karşiliginda barindirabilirsiniz. Bunun için hosting firmalari uygun fiyatla barindirma işlemini gercekleştiriyorlar ama kucuk bi dipnot düşeyim her hosting firmasi ayni kalitede değiildir fiyati ucuzmuş diye hemen satin almayin firmanin telefon numarasi adresi, telekom tarafindan verilmiş belgeleri gösteren hosting firmasi ile görüşmeniz sizin için daha iyi olacaktir.

• ins. kapanmistir bu site yuzunden internete sayamiyacaginmiz kadar cop site girdi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bedava internet
    15 yıl önce açıldı
    1ay BEDAVA İnternet...
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya abi bu bedava sitem neden çalışmıyor kafayı yiycem ya heryere reklam attım yalan olcak galiba...

bi bilginiz varmı site gümledimi yoksa

site kapanırsa 200 binden fazla siteye olur benimki gibi...

eğer site açılırsa bide benimkine uğrayınwww.mcgozdelen.tr.gg site kodları veriyorum

• quote:

Bedava-Siteme Erişim Şuan İçin Yok

Merhaba arkadaşlar.

Bedava-Siteme şuan için kısa süreli bir erişim engeli var.
    Bunun Almanya İle Türkiye Arasındaki yeraltı kablolarından dolayı olduğu tahmin ediliyor.

Sizlerden Rİcamız Paniğe Kapılmadan Sabırla Beklemeniz.

İyi eğlenceler
    Kaynak:baedava-sitem forum haberleri

Birsürü çöp site olduğu doğru ama bunun yanında emek harcanıp uğraşılmış olan siterlerede haksızlık etmemek lazım
  • bu ne demek oluyo bedava siteme güle gülemi oluyo o kadar emek verdim ben sitene yaaaa

Bedava-Sitem

• Our Service is currently not available from the Republic of Turkey. We apologize for the inconveniences.

bu yazının çevirisi

Our Service is currently not available from the Republic of Turkey. We apologize for the inconveniences.

Bedava-Sitem
  • Notice:
    Our Service is currently not available from Turkey.
    We apologize for the inconveniences.

"Servis şu anda Türkiye'de mevcut değildir,Aksaklıktan dolayı özür diliyor"
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechnoMANYAK

ins. kapanmistir bu site yuzunden internete sayamiyacaginmiz kadar cop site girdi :)

• millet valla ben sanalev.com sitesine takılıorum
  • BEDAVA SİTEM (TR.GG) KULLANICILARININ DİKKATİNE

SİTELERE VEYA SİTENİZE ULAŞMAK İÇİN;

http://sitenizinadı.de.tl

YAZMANIZ YETERLİDİR.

örnek benim sitem.

http://gitigidiyor.tr.gg olarak ulaşılamıyor fakat,http://gitigidiyor.de.tl olarak ulaşılabiliyor.

TR.GG uzantısı yerine DE.TL yazınız.... Düzenleme bölümünü araştırıyorum, kolay gelsin..

• Dostum! Bedava-Sitem şuanda tr.gg adresi üzerinden Türkiye'ye bağlantı sağlayamıyor.
    Fakat arkadaşımızın da dediği gibi de.tl veya page.tl veyahut diğer bedava-sitem yabancı ağ adreslerini denersen ulaşabilirsin..
  • Şuanda ben girebiliyorum siz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Grfld

Şuanda ben girebiliyorum siz?

Aynen bende de giriyor...
  • Evet şu anda sorun yok ama yakın zamanda çöküşler yaşanmıştı. Tekrar olmaması dileğiyle.
  • şu an bir sorun yok zamanında az takılmıyordum ben de ama saçma bir düzen çoluk çocuk bile site yapıyor ordan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.