Series 60 telefonlar yani 3650,7650,p800 gibi telefonlar için bildiğiniz bedava program,oyun indirebileceğimiz sitelere varsa lütfen herkesle paylaşın.Özelliklede symbian işletim sistemini kullanan 3650 için ! Ayrıca bedava polifonik melodi,Renkli logo veya midi yükleyebileceğimiz bildiğiniz site varsa lütfen yazın[type] .
*** İlk site benden olsun eğer yahoo'da hesabınız varsa groups.yahoo.com 'a girin ve search grup kısmına 3650,7650 veya series 60 yazarak çıkan gruplardan program,veya oyun dosyaları olan ve çok kullanıcısı olan gruplara üye olarak o grupların databaseindeki full sürüm program,oyun ve çeşitli polifonik melodileri indirebilirsiniz
[dont] Not= Lütfen full sürüm olmayan ve trial olan cep telefon programlarını ve oyunları içeren siteleri yazamayınız!
Kimsenin 3650,7650'i yokmu yaw yada series 60 telefonu olmayıpta full oyun program download edebilinen bildiğiniz site yokmu ? Bende kendim söyleyip kendim cevap veriyorum hiç ipleyen yok
Arkadaş olay iplememe meselesi değil donanımhaber üyeleri yardımseverdir ama belliki konuyla ilgili bilgileri yok ...
3650 veya 7650 sahiplerinin kesin bilgileri vardır diye düşünüyorum.En azından polifonik zil sesi sitesi verebilirler.
Walla ben t65 kullanıyorum kusura bakma ya...
Yinede saol chad! Yeni bir site daha buldum bu sitede herşey var zil sesleri,logolar,oyunlar yanlız üyelik istiyor ama üyelikte bedava! <s>www.matrixm.com</s> = Trial program,oyun ve melodiler
melodi için tagtag.com/freeturkiye oldukça güzel melodilerin bulunduğu bir site tavsiye ederim...
selam buda benim sitem tagtag.com/kont burada güzel poly melodiler bulacağınızdan emin olabilirsiniz samba latin müzikleri yabancı diğer melodiler hepsi beleş ayrıca site hemen hemen her gün güncelleniyor saygılar
tagtag.com üyelik istiyor tagtag.com/freeturkey sitesi aç?lm?yor. Üye oldum fakat fazla bi?ey bulamad?m Yinede saol
sitenin tam adi http://tagtag.com/freeturkiye site calisiyor. kontun sitesinide ziyaret edelim bakalim.. t65 icin guzel logolarin oldugu bi adres varsa lutfen yazin. ayrica t65 icin guzel melodi yok yaw.yada ben bulamiyorum indirdiklerim ise berbat. yardimmmmmmmm..
polyphonick melodi denemelerim için webe koymuştum telefondan girip çekebilirsiniz şurdan deneme.civi.net
Tamam site do?ruymu? bende girdim yanl?z üyelik gerekiyor daha önce üye olmad???m için girememi?tim. tagtag.com/freeturkiye sitesine ben bilgisayardan girdim <b>sebenlim</b> sen cep telefonundan m? girdin Site adresleri gittikçe art?yor lütfen herkes bildiklerini payla?maya devam etsin..
Te?ekkür ederim
<b>Abi bu tagtag.com a girdim search yapt?m "polyphonic" yaz?p fakat do?ru süzgün bi?ey bulamad?m , buldu?um melodiler çok eski yeni olanlarda çok kötü !" tagtag.com/... " l? bir site bilen varsa lütfen yard?m etsin 3650 ald?m do?ru dürüst melodi bulam?yorum (poly).Lütfen arkada?lar güncel polyphonic melodi indirebilece?imiz sitelere ihtiyac?m?z var </b>
waptr.com da war melodi baya bi var
<u<font color='red'>[url]www.waptr.com[/url]</font id='red'></u> gerçekten çok düzenli ve güzel bir site yani ibr nin dedi?i kadar var(fazla bi?ey dememi? ama :)
Benden de iki adet adres... tagtag.com/sites/p/h/r/phreaky2/9.php3
tagtag.com/sites/e/p/i/epicworks/12.php3
Tabi bunlara waptan girmeniz gerekiyor..
<u>Polifonik melodi</u> tagtag.com/freetones Türk yapımı her hafta güncelleniyor. <u>Adult</u> tagtag.com/hgsourcewap <u>Arama motoru</u> click4wap.com(Çok güzel bir site)
sertabin eurovizyonda ki sarkisi -every way that i can- bu sarkinin polifonik melodisini nerden bulabilirim. bilen varmi?
arkadaşlar 3650 niz için program arıyorsanız ben size içinde yaklaşık 100 tane oyun ve prog olan cd satabilirim info:cenk_g99@yahoo.com