Benimkinden de M harfi cikti.paketinde digerlerindeki gibi bentley var, cubukta m var :/ bedava medava istemem ben.sifre isterim...
o magnumun geliş fiyatı 1.15 tl civarıdır.acayip kar yapıyorlar
Nedir ya bu Sakarya düşmanlığı.
quote:
Orijinalden alıntı: Setunfayks
quote:
Orijinalden alıntı: @İskender Büyük
Sakarya insanları paragöz ve aç oluyor genelde.Adapazarında bir ayakkabı dükkanında indirim oldu resmen yağma yaptılar :S
ne
Sakarya=Adapazarı
of bu forum resmen fail ya hangi konuya girsem FAİL YETER LAN
Bizim burada da bi market var. Şu Cornetto'nun Aşkına'lı olan kampanyasından vermiyorlar. Yaza daha yeni girdik. Adam promosyon bitti diyor. Git başka markete verir ama. Böyle şerefsizler var daha fazla para kazanmak adına promosyonlara uymuyorlar. Şikayet edeceksin Algida'ya aslında.
quote:
Orijinalden alıntı: Miex
Mesela burda da fail var
quote:
Orijinalden alıntı: xhellfirex
Magnumu kim 1,15 TL'ye veriyormuş bana bi söylermisin hemen o bölgenin sorumlusu hakkında işlem yaptırıcam...Bende satış noktasıyım çünkü.
Üstüne basa basa söylüyorum ALGİDA ürünlerinde maximum kar marjı %22 ile %25 dir ve bu orandan elektirk sarfiyatı düştükten sonra kalan pay satış noktasının karıdır ki bununda algısı vergisi yani dondurmada algida o kadar emeğe doğru düzgün kar vermemektedir.
Dondurmada asıl karı büyük alışveriş merkezleri yapmaktadır. Özel üretim gramajlı ürünler ile ve yaptıkları antlaşmalar sayesinde.
quote:
Orijinalden alıntı: TheCompactDisk
quote:
Orijinalden alıntı: Miex
Mesela burda da fail var
sinirden yazdım da, yoksa öyle bi hata yapmam.
ne bu sakarya düşmanlıgı
ekmege bile para aldılar diyen arkadas sen nerede yemek yedin bizimde lokantamız var gel cayın bizden
quote:
Orijinalden alıntı: BeyazBüyü
Henüz magnum için böyle bir kampanya başlamadı, max için bedava kampanyası var ama.
arkadaşım neden çamura yatıyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: WISHNE
quote:
Orijinalden alıntı: BeyazBüyü
Henüz magnum için böyle bir kampanya başlamadı, max için bedava kampanyası var ama.
arkadaşım neden çamura yatıyorsunuz
a
quote:
Orijinalden alıntı: @rkadas
quote:
Magnumu kim 1,15 TL'ye veriyormuş bana bi söylermisin hemen o bölgenin sorumlusu hakkında işlem yaptırıcam...Bende satış noktasıyım çünkü.
Üstüne basa basa söylüyorum ALGİDA ürünlerinde maximum kar marjı %22 ile %25 dir ve bu orandan elektirk sarfiyatı düştükten sonra kalan pay satış noktasının karıdır ki bununda algısı vergisi yani dondurmada algida o kadar emeğe doğru düzgün kar vermemektedir.
Dondurmada asıl karı büyük alışveriş merkezleri yapmaktadır. Özel üretim gramajlı ürünler ile ve yaptıkları antlaşmalar sayesinde.
askeri kantinler %5 kar koyabiliyorlar en fazla 1.35ten ben alıyorum kantinden.double larda 1.40
quote:
Orijinalden alıntı: duff
İyi de adam niye vermesin yani? O çubukları verip tutarı kadar parayı alıyor zaten bakkal
O parayı geliş fiyatı kadar alıyor yani kâr etmiyor.Kâr etmeden vereceğime satar kâr ederim diye düşünüyor.
quote:
a
quote:
Orijinalden alıntı: @rkadas
quote:
askeri kantinler %5 kar koyabiliyorlar en fazla 1.35ten ben alıyorum kantinden.double larda 1.40
%5 değil de %10 koyabiliyorlar en fazla. Babam kantin başkanı gibi bir şeydi oradan biliyorum. Ayrıca @rkadas söyler misin ne kadara veriyorsunuz?
Ne kadara verilebilirki tabiiki liste fiyatından...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme