İyi günler öncelikle arkadaşlar.Size dün başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.Öncelikle olay SAKARYA'da gerçekleşti.Magnum aldık arkadaşlarla üstünde en son kampanyası olan BENTLEY GTC vardı dondurmanın.Yani eski falan değil daha yeni yapılmış bir dondurma.Neyse aldık yedik afiyetle.Bildiğim kadarıyla her çubukta şifre çıkıyor.Bende M harfi çıktu çubukta.Şifre çıkmadı yani.Bedava diye 2-3 bakkala gittim adamlar çubuğu almıyorlar bukadar saçma birşey olabilirmi?Yok ben çubukları almıyorum.Yok ben satmıyorum.Adamlar dondurmayı satıyor bedavayı vermek işine gelmiyor.Şiddetle kınıyorum.Çubuğu nemi yaptım.Yoldan geçen bir çocuğa verdim.Burası Sakarya.Okuduğunuz için teşekkürler
Seni algidaya şikayet edicem de bak nasıl veriyolar
Dondurmayı aldığın yere git ve iste, vermezse tüketici haklarına falan şikayet ederim de
Benım bıldıgım bedava kampanyası yok ama sana yanlıs çıbık vermısler galıba
@1 bedava kampanyası falan yok...o çubuk magnum minilerdede var ne olmuş ki?..bence fabrika hatası git yenisiyle değiştir...
İyi de adam niye vermesin yani? O çubukları verip tutarı kadar parayı alıyor zaten bakkal
Bedava kampanyasi yok ki, her yerdigim Magnum da Kalp Cikiyor :D
Demekki kampanya yok.Olsada verir nasılsa adama girmiyo ki
Merhaba ,
Öyle bir kampanya yok sadece şifre var diye biliyorum.
İyi günler
Bedava kampanyası yok Magnum'un. O M harfi son 4 yıldır her dondurmadan çıkıyor.
Sakarya insanları paragöz ve aç oluyor genelde.Adapazarında bir ayakkabı dükkanında indirim oldu resmen yağma yaptılar :S
Henüz magnum için böyle bir kampanya başlamadı, max için bedava kampanyası var ama.
Şikayet edilipte sonuç çıkabileceğini düşünen arkadaşlar ; sadece algida değil tüm firmaların yaptığı kampanyaya her satış noktası katılacak diye bir mecburiyet yoktur. Az çok reklamları aklınıza getirirseniz genelde şu söz vardır ''kampanyaya katılan satış noktalarında'' diye... Böyle konularda birazda kendinizi satış noktalarının yerine koyunuz. Algida da ortalama %25 kar marjı vardır ve bu payın yarısı zaten dolap için harcanan elektirik parasına gider...
Hahahaha. Başlık süper de kardeşim Konu Dışılık bir başlık değil mi bu?
quote:
Orijinalden alıntı: @İskender Büyük
Sakarya insanları paragöz ve aç oluyor genelde.Adapazarında bir ayakkabı dükkanında indirim oldu resmen yağma yaptılar :S
ne
quote:
Orijinalden alıntı: @İskender Büyük
sakaryada lokantada yemek yedim ekmege bile para aldılar
Bütün magnumlarda çıkıyor arkadaşım o
Nooluyor yav bugün de herkes Sakarya'ya düşman oldu. Görmeyim sizi bulvarda yakarım
cahillik dolu bir konu
elimde 10larca belkide 100 tane coca cola kapağı var hediyeliymşş miş güya alamadım yıllardır