Şimdi Ara

Bedava LoL Rp ve Steam Cüzdan Kodu Kazan - Bivu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar sizlere bedavaya lol rp veya steam cüzdan kodu kazanabileceğiniz bir uygulamayı anlatacağım.
    Uygulama bir android uygulaması, ios için yok. Google play marketten Bivu diye aratıp veya bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bivuapp.android
    Bivu uygulaması şu şekilde çalışıyor, size uygulama indirme görevleri veriyor siz bu görevleri yaptığınızda puan kazanıyorsunuz. Bu puanları biriktirerek ödüller alabiliyorsunuz.
    Diğer bir kazanma yolu ise referans üye toplama yöntemi. Bivu uygulamasını ilk açtığınızda size referans kodunuz var mı diye soruyor eğer var ise buraya yazıyorsunuz. Yazdığınızda siz ve referans kodunun sahibi 100 puan kazanıyor. Paylaş menüsünde kendi referans kodunuzu bulabilirsiniz. Bu referans kodunu arkadaşlarınız ile paylaşarak her kişiden 100 puan kazanabilirsiniz.
    15 tane kişi bulursanız direk bedava lol 840 rp ödülünü alabiliyorsunuz. Ben bir günde 7 kişi toplamıştım.

İpuçları:
    Referans sistemi çok daha fazla kazandırıyor referans bulmaya bakın
    Uygulamaya girişte size google play için kullandığınız email adresini soruyor doğru email adresi seçin
    Görevlerin gelmesi için ve görevleri yaparken internetinizin açık olması gerekiyor

Benim referans kodum f9a6760a uygulamaya referans kodunuz varmı diye soruyor eğer bu kodu girerseniz siz ve ben 100 puan kazanırız

• 83e3b1d2 referans kodum beraber kazanalım :) sizin referans kodunuzu kullandım.Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel I5 10400F // Asus Z590-p WIFI // Zotac Gtx 1070 Amp Extreme Edition // Samsung 850 Evo 250Gb // Crucial Bx500 240Gb // Seagate 1TB // Corsair Vengance RGB Pro 3200 Mhz // Asus Vg279q Ips 144hz 1ms // Cooler Master Masterluquid 240L // Snopy Sn-rw8 // Logitech G305 // Corsair K55 // Logitech Driving Force Pro // Xioami Mi 9T
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paycell davet kodu var mı?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.