Şimdi Ara

Bedava Killing Floor Guest Pass

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hediye olarak killing floor guest pass geldi 1 adet steam üzerinden isteyen arkadaşa gönderebilirim.Killing floor oyununu belli bir süre oynayabilirsiniz sadece süresini bilmiyorum.Unutmayın süre bittikten sonra elinizdeki indirdiğiniz oyun çöp olacak ama süre bitene kadar orjinal gibi kullanabilirsiniz isteyen arkadaşın pm ile steam nick'ini belirtmesi yeterli

• bu arada sadece hamachi derdi olmadan serverlarda rahat oynamanız için atıyorum yoksa korsan takılanlar rahatsa sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 19 Şubat 2012; 2:08:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

Arkadaşlar hediye olarak killing floor guest pass geldi 1 adet steam üzerinden isteyen arkadaşa gönderebilirim.Killing floor oyununu belli bir süre oynayabilirsiniz sadece süresini bilmiyorum.Unutmayın süre bittikten sonra elinizdeki indirdiğiniz oyun çöp olacak ama süre bitene kadar orjinal gibi kullanabilirsiniz isteyen arkadaşın pm ile steam nick'ini belirtmesi yeterli

oguzhanblast alabilir miyim dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uuu Beybi

quote:

Orijinalden alıntı: riaz

Arkadaşlar hediye olarak killing floor guest pass geldi 1 adet steam üzerinden isteyen arkadaşa gönderebilirim.Killing floor oyununu belli bir süre oynayabilirsiniz sadece süresini bilmiyorum.Unutmayın süre bittikten sonra elinizdeki indirdiğiniz oyun çöp olacak ama süre bitene kadar orjinal gibi kullanabilirsiniz isteyen arkadaşın pm ile steam nick'ini belirtmesi yeterli

oguzhanblast alabilir miyim dostum

tamamdır hocam yolluyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Game Pass
    12 ay önce açıldı
    Game Pass
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.