Şimdi Ara

BEDAVA İNDİRİM KODU İSTEYEN PARMAK KALDIRSIN (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.331
Cevap
498
Favori
512.452
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tatile çıkacaklar dikkat;

    Tatil.com indirim kodları bu sabahtan itibaren güncellendi. Yeni kodlar şöyle:

    1) 1000TL ve üzeri rezervasyon yapınca 50TL indirim veren kupon kodu: 2017TATIL50
    2) 1500TL ve üzeri rezervasyon yapınca 75TL indirim veren kupon kodu: 2017TATIL75
  • Defacto'ya girenler şu an sitenin alnında şu yazıyla karşılaşacak:

    Sepette 100TL'ye 15TL | 150TL'ye 25TL | 250TL'ye 50TL | 500TL'ye 125TL İndirim | Kod: MUHTESEM4

    Bizden söylemesi.
  • N11'den bu haftasonu'na özel 3 indirim kodu şöyle:

    1) N11 150TL alışverişte 20TL indirim kodu: haftasonu20
    2) N11 750TL alışverişte 50TL indirim kodu: haftasonu50
    3) N11 2500TL alışverişte 100TL indirim kodu: haftasonu100

    Son kullanım tarihi: 02.07.2017

    Daha fazla detay:
    -SORU: Mobilde Uğurlu Hafta Sonu kampanyası nedir?
    -CEVAP: n11.com üyeleri, 1-2 Temmuz 2017 tarihleri arasında 20, 50 ve 100 TL değerinde 3 kupondan birer adet hesaplarına yükleyerek mobil uygulamadan yapacakları alışverişlerinde indirim kazanıyor.

    -SORU: Kuponları hesabıma nasıl yükleyebilirim?
    -CEVAP: Kuponlar, n11.com web sitesinden veya mobil uygulamasından hesaba yüklenebilir. Web sitesinden Hesabım>Kuponlarım sayfasından, mobil uygulamadan ise Hesabım>Avantajlarım sayfasından kuponlar hesaba tanımlanabilir. 20 TL kupon için haftasonu20 kodu, 50 TL kupon için haftasonu50 kodu, 100 TL kupon için haftasonu100 kodu girilmelidir.

    -SORU: Kuponları ne zamana kadar kullanabilirim?
    -CEVAP: Kuponlar, 2 Temmuz 2017 saat 23.59’a kadar geçerlidir.

    -SORU: Kuponlarda adet sınırı var mı?
    -CEVAP: Kuponlar toplamda 15.000 adet ile sınırlıdır. Her kupondan 5.000 adet mevcuttur.

    -SORU: Hesabıma birden fazla kupon yükleyebilir miyim?
    -CEVAP: Bir kullanıcı, hesabına 20, 50, ve 100 TL değerindeki 3 kuponu da yükleyebilir. Kullanıcı, hesabına her kupon tutarından 1 adet yükleme hakkına sahiptir.

    -SORU: Kuponları ne kadarlık alışverişlerde kullanabilirim?
    -CEVAP: 20 TL kupon 150 TL ve üzeri alışverişlerde, 50 TL kupon 750 TL ve üzeri alışverişlerde, 100 TL kupon 2500 TL ve üzeri alışverişlerde, kullanılabilir.

    -SORU: Bu kampanyayı diğer kampanyalarla birleştirebilir miyim?
    -CEVAP: Kuponlar, n11.com’da yer alan diğer kampanya ve kuponlarla birleştirilemez.

    -SORU: Kampanyaya birden fazla kez katılabilir miyim?
    -CEVAP: Bir kullanıcı, hesabı ile kampanyadan bir kez yararlanabilir.

    -SORU: Kuponlar hangi kategorilerde geçerli?
    -CEVAP: Kuponlar; Altın & Gümüş, Yedekleme Ürünleri, Toptan Satış, Sim Kart & Hat, Süpermarket, Bebek Bezi & Islak Mendil, kategorileri hariç tüm kategorilerde geçerlidir.

    -SORU: Kupon kullandığım alışverişi iptal veya iade ettiğimde ne olur?
    -CEVAP: Alıcı, kupon kullandığı alışverişin tamamını iptal veya iade ettiğinde, kampanya halen devam ediyorsa kupon alıcının hesabına tekrar yüklenir. Alıcı, kupon kullandığı alışverişinde kısmi iptal veya iade yaptığı durumlarda kupon hesabına tekrar yüklenmez.

    -SORU: Kupon kullandığım alışverişi satıcı iptal ederse ne olur?
    -CEVAP: Mağaza; alıcının kupon kullandığı alışverişin tamamını veya bir kısmını iptal ettiğinde, iptal edilen ürün/ürünlerde kullanılan indirim tutarı kadar kupon alıcının hesabına geri yüklenir. Geri yüklenen kuponun kullanımı için gerekli minimum sepet tutarı, orijinal kuponun kullanımı için kampanya koşullarında belirtilen minimum sepet tutarındaki oranla aynıdır. Ayrıca geri yüklenen kuponun kalan kullanım süresi, alıcının alışveriş yaptığı tarih ile kupon son kullanım tarihi arasındaki süre kadar olacaktır.

    -SORU: Banka puanlarımı bu kampanyada kullanabilir miyim?
    -CEVAP: Akbank, Finansbank, Halkbank ve Garanti Bankası kredi kartı ve para kartlarındaki puanlar kullanılabilir. İş Bankası ve Yapı Kredi kartlarındaki puanlar yalnızca bu bankalar n11.com ile kampanya yaptığında kullanılabilir.

    -SORU: Ödemenin bir kısmını banka puanıyla yapabilir miyim?
    -CEVAP: Akbank, Garanti Bankası ve Yapı Kredi kartlarıyla yapacağınız ödemenin bir kısmını banka puanıyla yapabilir, kalan tutarı kartınızdan ödeyebilirsiniz. Finansbank, Halkbank ve İş Bankası işlemlerinde ise banka puanı kullanmak için harcama tutarınız kadar puanınızın olması gerekir. Örneğin; kartınızda 20 TL puan var ve sizin alacağınız ürün 80 TL. Akbank, Garanti ve Yapı Kredi ile 20 TL’lik puanı kullanıp geri kalan tutarı kartınızdan ödeyebilirsiniz. Finansbank, Halkbank ve İş bankası kartlarında ise 80 TL’lik ürünü almanız için 80 TL’lik puanınızın olması gerekir. n11.com'un kampanya koşullarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkı saklıdır.




  • Teknosa indirim kodu var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Konuyu Hortlatan Adam

    Teknosa indirim kodu var mı?

    @Konuyu Hortlatan Adam, mesajınıza teşekkürler. Teknosa'da şu an Turuncu İndirim başladığından tüm kuponlar ortadan kayboldu. Ama fiyatlar çok iyi. Öte yandan aynı ürünü N11'de bulursanız haftasonu20 kodu ile 20TL, haftasonu50 kodu ile 50TL veya haftasonu100 kodu ile 100TL indirim alabilirsiniz; son kullanım tarihleri yarın. Tabii ki biz an be an yeni kodlar aramak izere internetteki devriye görevimizi sürdürüyor olacağız ve eğer bir Teknosa indirim koduyla karşılaşırsak bu sayfadan veya indirimkodu.com sitemiz üzerinden mutlaka sizinle paylaşacağız. İyi bir haftasonu dileriz :)
  • ---- MORHİPO'DAN MEKTUP GELDİ ----

    1) Morhipo 35TL İndirim Hediye Çeki Kodu: SG724M198A
    Sezonda 250TL ve üzeri siparişlerde geçerlidir.

    2) Morhipo 80TL İndirim Hediye Çeki Kodu: SZ724M178A
    Sezonda 450TL ve üzeri siparişlerde geçerlidir.

    3) Morhipo 150TL İndirim Hediye Çeki Kodu: SQ724M188A
    Sezonda 675TL ve üzeri siparişlerde geçerlidir.

    Morhipo indirim kodları sezon alışverişlerinde geçerlidir. Elektrikli ve Elektronik ürünlerde geçerli değildir. Başka kampanyalar ve promosyonlar ile birleştirilemez. Stoklarla sınırlıdır. İptal veya iade durumunda yenilenmez. Kişiye özel ve tek kullanımlıktır. Kodların son kullanım tarihi: 03.07.2017 02:00
  • ----Ucuzabilet'ten Günün İndirim Kodları----

    1) Ucuzabilet yurtiçi 15TL indirim kodu: 1T15
    2) Ucuzabilet yurtdışı 30TL indirim kodu: 1T30

    İndirim kuponları 500 adet ile sınırlıdır.
    Son kullanma tarihi: 01.07.2017 saat 23:59

    Kampanya Koşulları: Kampanya indiriminden yararlanmak için IOS veya Android uygulaması üzerinden üye girişi yaparak ödeme sayfasında bulunan indirim kuponu kullan alanına indirim kuponu kodunun girilmesi gerekir. İndirim kuponu, çoklu uçuş seçeneğinde kullanılmamaktadır. İndirim kuponu, opsiyonlu rezervasyonlarda ve ön rezervasyondan yapılacak biletlemelerde kullanılmamaktadır. Her üye indirim kuponunu bir kez kullanabilir. Yurt içi uçuşlarda Pegasus Hava Yolları'na ait uçuşlar, indirim kampanyasına dahil değildir. Kıbrıs uçuşlarında yurt içi için geçerli olan indirim kuponu kullanılabilir. Yurt dışı indirim kuponu Kıbrıs uçuşlarında geçerli değildir. Kampanya Ucuzabilet’in diğer indirim kampanyaları ve kuponları ile birleştirilemez. Kampanya dahilinde satın alınan biletlerin iptal ve iadesi durumunda indirim kuponu tutarı iade edilemez. İptal ve iade işlemlerinde, toplam iade tutarından indirim tutarı düşülerek iade yapılacaktır. İndirim hakkı sadece uçak bileti üzerinden kazanılacak olup iptal, iade ve değişikliklerde hava yolu kuralları geçerli olacaktır. Kampanya indirim tutarı yalnızca bilette ismi düzenlenen şahıs için geçerlidir. Uçak bileti ve indirim hakkı bir başkasına devredilemez, satılamaz ve nakde çevrilemez. Kampanyaya başka türlü herhangi bir haksız katılım tespit edildiğinde, Ucuzabilet kampanya indirimini iptal etme hakkını da saklı tutar. Ucuzabilet, kampanya süresi ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.




  • Gittigidiyor.com için bir indirim mevcut mudur? Hepsiburada.com için de olabilir.
  • iyi günler flo indirim kodu lazım 125 tl üzeri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ryujinjakka

    iyi günler flo indirim kodu lazım 125 tl üzeri

    @ryujinjakka, mesajınıza teşekkürler;
    Şu an için sitemizde FLO indirim kodları var ama kullanınca fiyat azalmıyor yükseliyor :) Şaka değil gerçek; çünkü indirim kodu 25TL indirim yapıyor ama FLO'da şu an ayın 5'ine kadar geçerli olan %50 kampanyasını bozuyor ve mesela kuponsuz 199TL olan bir alışveriş kupon kullanınca 214TL oluyor. Dolayısıyla biz bu özel durum nedeniyle FLO indirim kodunu ayın 5'ine kadar tavsiye etmiyoruz. Ama 6'sından itibaren kullanabilirsiniz. Bu arada konu FLO ayakkabıdan açılmışken bir kaç bilgi daha verelim:

    1) Yalıspor mobilden 50TL indirim kazanılabilir:
    - Yalı Spor mobil uygulamasını indiren tüm kullanıcılar 350 TL ve üzerindeki yeni sezon alışverişlerinde kullanmak üzere 50 TL indirim kazanıyor.
    - İndirim kodu mobil uygulamada yer alan ilk görselde bulunmaktadır. İndirim kodu alışveriş tamamlanırken İndirim Kuponu alanında kullanılmaktadır.
    - İndirim kuponu diğer kampanya ve kuponlarla birleştirilemez.
    - İndirim kuponu outlet/indirimli ürünlerde geçerli değildir.
    - İndirim kuponu yalnızca mobil uygulamadan yapılan alışverişlerde kullanılabilir. Yalı Spor mağazalarında ve online alışveriş sitesinde geçerli değildir.
    - Kampanyanın kötüye kullanıldığı hallerde Yalı Spor kupon iptal hakkını saklı tutar.
    - Yalı Spor, kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

    2) N11 Sadece bugün Ayakkabıda %11 ekstra indirim var:
    N11 Mobil Erkek Giyim & Ayakkabı kampanyası nedir başladı.
    Son katılım tarihi: 2 Temmuz saat 23:59
    Buna göre n11.com üyeleri, 01 Temmuz saat 00:00 – 02 Temmuz saat 23:59 tarihleri arasında Erkek Giyim & Aksesuar, Kadın Giyim & Aksesuar, Düğün & Davet & Organizasyon kategorilerinden tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri ilk alışverişlerinde %11, +18 Fantezi İç Giyim ve Çocuk Ayakkabı kategorilerinden tek seferde yapacakları 75 TL ve üzeri ilk alışverilerinde %11, Erkek Ayakkabı, Kadın Ayakkabı ve Ayakkabı Bakım Ürünleri kategorilerinden tek seferde yapacakları 125 TL ve üzeri ilk alışverişlerinde %11, Bavul & Valiz kategorisinden tek seferde yapacakları 250TL ve üzeri ilk alışverişlerinde %11, Kadın ve Erkek Çanta kategorilerinden tek seferde yapacakları 125 TL ve üzeri ilk alışverişlerinde %11 anında indirim kazanacaklardır. Kampanya, Erkek Giyim & Aksesuar, Kadın Giyim & Aksesuar, Düğün & Davet & Organizasyon, +18 Fantezi İç Giyim, Erkek Ayakkabı, Kadın Ayakkabı, Çocuk Ayakkabı, Bavul & Valiz, Kadın ve Erkek Çanta kategorilerinde geçerlidir.

    3) Avantajix'ten tıklayarak FLO'ya gidenler o alışverişten %4,5 kazanıyor.

    Keyif dolu bir Pazar günü dileriz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnlyAnanas

    Gittigidiyor.com için bir indirim mevcut mudur? Hepsiburada.com için de olabilir.

    @OnlyAnanas, mesajınıza teşekkürler; Haziran kodları sona erdi, Temmuz kodları ise daha gelmedi. Dolayısıyla şu an için bu 2 güzide sitenin aktif kodu bulunmuyor. Fakat kodlar mantar gibidir ve nereden ne zaman çıkacağı belli olmaz. Dolayısıyla her an gelebilecekleri için forumdaki bu sayfamızı ve indirimkodu.com sitemizi lütfen izlemeye devam edin. Bu arada benzer ürünler listeleyen N11'de sadece bugün geçerli 3 indirim kodu bulunuyor; süreli bir fırsat olduğunun altını çiziyoruz: (1) 150TLye 20TL indirim kodu: haftasonu20 (2) 750TLye 50TL indirim kodu: haftasonu50 (3) 2500TLye 100TL indirim kodu: haftasonu100. Son kullanım tarihi: 02.07.2017 saat 23:59, yani bitime birkaç saat kaldı. Keyifli bir Pazar günü dileriz.




  • ---KİĞILI'DAN BU HAFTASONUNA ÖZEL İNDİRİM KODLARI---

    1) 150TL ve üzeri alışverişte 15 TL indirim için: 3X8HT56
    2) 150TL ve üzeri alışverişte ücretsiz kargo kodu: UK69DG
    3) 200TL ve üzeri alışverişte 20 TL indirim için: XAD7DG
    4) 250TL ve üzeri alışverişte 25 TL indirim için: YEF9DG
    5) 300TL ve üzeri alışverişte 30 TL indirim için: TKL5DG
    6) 400TL ve üzeri alışverişte 35 TL indirim için: ZKF6DG
  • Merhabalar araç kiralama için Türk Telekom Kodu lazım, varmı elinizde ?
  • Uçak bileti için kod varmı, aerobilet vs...?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Negnem

    Uçak bileti için kod varmı, aerobilet vs...?

    @Negnem, mesajınıza teşekkürler;

    Ucuzabilet.com sitesinde şu 2 kod bugün geçerli:
    1) Yurtiçi uçuşlarda 20TL indirim kodu: 4T20
    2) Yurtdışı uçuşlarda 50TL indirim kodu: 4T50

    Son kullanma tarihi: 04.07.2017 saat 23:59

    Kampanya Koşulları: Kampanya indirimi, üyelere özel yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda geçerli olup, yalnızca IOS ve Android mobil uygulaması üzerinden bilet satın alanlar indirimden yararlanabilir. Kampanya indiriminden yararlanmak için IOS ve Android uygulaması üzerinden üye girişi yaparak, ödeme sayfasında bulunan indirim kuponu kullan alanına, yukarıda belirtilen indirim kuponu kodunun girilmesi gerekmektedir. İndirim kuponu, sadece üyelere özeldir. İndirimden faydalanmak için üye olup, satın alma işlemine devam etmeniz gerekmektedir. İndirim kuponu, çoklu uçuş seçeneğinde kullanılmamaktadır. İndirim kuponu, opsiyonlu rezervasyonlarda ve ön rezervasyondan yapılacak biletlemelerde kullanılmamaktadır. İndirim kuponu 500 adet ile sınırlıdır. Her üye indirim kuponunu bir kez kullanabilir. Yurt içi uçuşlarda Pegasus Hava Yolları'na ait uçuşlar, indirim kampanyasına dahil değildir. Yurt dışı uçuşlarda Sunexpress, Pegasus, OnurAir uçuşları indirim kampanyasına dahil değildir. Kıbrıs uçuşlarında yurt içi için geçerli olan indirim kuponu kullanılabilir. Yurt dışı indirim kuponu Kıbrıs uçuşlarında geçerli değildir. Kampanya Ucuzabilet’in diğer indirim kampanyaları ve kuponları ile birleştirilemez. İadeye alınmış yurt içi veya yurt dışı biletler kampanyaya dahil değildir. Kampanya dahilinde satın alınan biletlerin iptal ve iadesi durumunda indirim kuponu tutarı iade edilemez. İptal ve iade işlemlerinde, toplam iade tutarından indirim tutarı düşülerek iade yapılacaktır. İndirim hakkı sadece uçak bileti üzerinden kazanılacak olup iptal, iade ve değişikliklerde hava yolu kuralları geçerli olacaktır. Uçak bileti ve indirim hakkı bir başkasına devredilemez, satılamaz ve nakde çevrilemez. Kampanyaya başka türlü herhangi bir haksız katılım tespit edildiğinde, Ucuzabilet kampanya indirimini iptal etme hakkını da saklı tutar. Ucuzabilet, kampanya süresi ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.




  • Koton için indirim aranıyorrr???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kopyakalpler

    Merhabalar araç kiralama için Türk Telekom Kodu lazım, varmı elinizde ?

    @kopyakalpler, mesajınıza teşekkürler;
    Tam olarak hangi site için araç kiralama kodu arıyordunuz acaba?

    Mesela biraz önce THY'den bilet alındığında UBER için indirim kodu kazanıldığını öğrendik.
    Bir kullanıcımız şu kodu paylaştı: TKtlbc0g
    Bu kodu UBER'de yapacağınız ilk yolculukta kullanırsanız 20TL daha az ödüyorsunuz.
    (Kod tek kullanımlık olduğu için sadece ilk kullanan kişi indirim alacak.)
  • ----CEP TELEFONU İNDİRİM KODLARI----

    1) N11 750 TL cep telefonu alımında 25 TL indirim kuponu: telefon25
    2) N11 2000 TL cep telefonu alımında 75 TL indirim kuponu: telefon75

    Son kullanım tarihi: 6 Temmuz 2017 saat 23.59

    Kampanya Detayları:
    -SORU: Cep Telefonu Kupon kampanyası nedir?
    -CEVAP: n11.com üyeleri, 4-6 Temmuz tarihleri arasında, Cep Telefonu kategorisinden tek seferde yaptıkları 750 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL, 2000 TL ve üzeri alışverişlerde ise 75 TL indirim kuponu kullanmaya hak kazanıyor.

    -SORU: İndirim kuponunu hesabıma nasıl yüklerim?
    -CEVAP: Hesabınızdaki kuponlarım kısmından, "telefon25" ve "telefon75" kodlu yeni kupon girerek indirim kuponlarını hesabınıza tanımlayabilirsiniz.

    -SORU: Kampanya ne zamana kadar geçerli?
    -CEVAP: Kampanya 6 Temmuz 2017 saat 23.59'a kadar geçerlidir.

    -SORU: Kampanya hangi kategorilerde geçerli?
    -CEVAP: İndirim Cep Telefonu kategorisinde geçerlidir.

    -SORU: Bu kampanyayı diğer kampanyalarla birleştirebilir miyim?
    -CEVAP: Bu kampanya, n11.com'un diğer kampanyalarıyla birleştirilemez.

    -SORU: Kampanyaya bir kereden fazla katılabilir miyim?
    -CEVAP: Bir üye, bu kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabilir. Banka puanlarımı bu kampanyada kullanabilir miyim? Akbank, Finansbank, Halkbank ve Garanti Bankası kredi kartı ve para kartlarındaki puanlar kullanılabilir. İş Bankası ve Yapı Kredi kartlarındaki puanlar yalnızca bu bankalar n11.com ile kampanya yaptığında kullanılabilir.

    -SORU: Ödemenin bir kısmını banka puanıyla yapabilir miyim?
    -CEVAP: Akbank, Garanti Bankası ve Yapı Kredi kartlarıyla yapacağınız ödemenin bir kısmını banka puanıyla yapabilir, kalan tutarı kartınızdan ödeyebilirsiniz. Finansbank, Halkbank ve İş Bankası işlemlerinde ise banka puanı kullanmak için harcama tutarınız kadar puanınızın olması gerekir. Örneğin; kartınızda 20 TL puan var ve sizin alacağınız ürün 80 TL. Akbank, Garanti ve Yapı Kredi ile 20 TL’lik puanı kullanıp geri kalan tutarı kartınızdan ödeyebilirsiniz. Finansbank, Halkbank ve İş bankası kartlarında ise 80 TL’lik ürünü almanız için 80 TL’lik puanınızın olması gerekir. *n11.com'un kampanya koşullarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkı saklıdır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dj.trust.06

    Koton için indirim aranıyorrr???

    @dj.trust.06, mesajınıza teşekkürler.
    Biraz önce elimize ulaşan Koton indirim kodu: B150350
    %10 indirim veriyor ve son kullanım tarihi belirtilmemiş.
  • Godaddy %35 indirim kodu: gd7715

    *ICANN ücretleri, vergiler, transferler, premium alan adları, premium şablonlar, Arama Motoru Görünürlüğü reklam bütçesi, bulut sunucu planları, Profesyonel Web Hizmetleri ekibimiz tarafından gerçekleştirilen her türlü pazarlama ya da tasarım hizmetleri, hediye kartları veya Ticari Marka Sahipleri/ön kayıt ya da Öncelikli Ön Kayıt ücretleri için geçerli değildir. Teklif, sadece yeni ürün satın alımları için geçerlidir. Ürün yenileme işlemlerinde kullanılamaz. Başka hiçbir teklif, indirim ya da promosyonla birlikte kullanılamaz. İndirimli ürünler, ilk satın alma döneminden sonra o tarihte geçerli olan yenileme fiyat listesi üzerinden yenilenir. Fırsatın sona erme tarihi: 05-07-2017.




  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.