Şimdi Ara

BEDAVA İNDİRİM KODU İSTEYEN PARMAK KALDIRSIN (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
498
Favori
512.302
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gittigidiyor kuponu var mıdır?
  • evmanya kargoyu ücretsiz yapan yada indirim kodu varsa makbule geçerdi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dj.trust.06

    evmanya kargoyu ücretsiz yapan yada indirim kodu varsa makbule geçerdi

    @dj.trust.06 mesajınıza teşekkürler;
    Evmanya'da şu an kargo bedava kodu yok ama kargo bedava sayfası var.
    Evmanya.com/kategori/4872-kargo-bedava?ob=6 linkindeki tüm ürünlerde bugün kargo bedava.
    Keyifli alışverişler :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EL_EFSANE

    gittigidiyor kuponu var mıdır?

    @EL_EFSANE mesajınıza teşekkür ederiz; GittiGidiyor'da şu an için aktif bir indirim kodu yok (her an gelebilir ve geldiğinde forum üzerinden veya sitemiz indirimkodu.com üzerinden sizinle paylaşıyor oluruz) ama GittiGidiyor'dan şu an hemen 25TL kazanmak mümkün. "Visa Kartınızı GittiGidiyor'a kaydedin anında 25 TL indirim kazanın!" kampanyası başladı. Detaylar şöyle:

    Kampanyadan kimler yararlanabilir? Kampanyadan GittiGidiyor Kazananlar Kulübü üyeleri yararlanabilir. Kazananlar Kulübü GittiGidiyor'un belirli sıklıkta ve tutarda alışveriş yapan müşterilerine özel sunduğu bir ayrıcalıklar programıdır. GittiGidiyor Kazananlar Kulübü üyesiyseniz 3-31 Temmuz 2017 tarihleri arasında VISA kedi kartınızı GittiGidiyor'a kaydettikten sonra kayıtlı kartınızla 250 TL ve üzeri ilk alışverişinde anında 25 TL indirim kazanabilirsiniz.

    GittiGidiyor Kazananlar Kulübü üyesi olup olmadığımı nasıl anlarım? GittiGidiyor Kazananlar Kulübü'nde olup olmadığınızı, üye girişi yaparak kontrol edebilirsiniz. Son bir yıl içerisinde 3 ayrı siparişte toplam 500 TL ve üzeri siparişinize onay vererek GittiGidiyor Kazananlar Kulübü'ne dahil olabilirsiniz.

    VISA kredi kartımı GittiGidiyor'a nasıl kaydederim? Kampanyadan faydalanmak için kredi kartı sahiplerinin alışveriş öncesinde üye hesabından giriş yaparak kredi kartı bilgilerini saklama işlemini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Kredi kartı bilgisi saklama işlemi; "Bana Özel/Bilgilerim" sayfasındaki "ödeme araçlarım" başlığı altında gerçekleştirilmektedir. Kartınızı web sitesi ya da mobil web sitesi üzerinden de kaydedebilirsiniz. GittiGidiyor'un mobil uygulamaları üzerinden kart kaydetme işlemi yapılamamaktadır.

    İndirim GittiGidiyor hesabıma ne zaman yüklenecek? Katılımcı, kredi kartı bilgilerini kayıt altına aldıktan sonra Visa kredi kartı ile ödeme adımına geçtiğinde indirim çeki alanında 25 TL indirimi görüntüleyecek ve bu alanda ödeme yapacağı tutara indirim yansıtılmış olacaktır.

    VISA özellikli banka kartları kampanyadan yararlanabilir mi? VISA özellikli banka kartı (Debit Kart) sahiplerinin kampanyadan yararlanması için, kampanya öncesinde VISA debit kartlarıyla alışveriş yapmış olmaları ve kartlarını GittiGidiyor'a kaydetmiş olmaları gerekmektedir.

    Kampanya hangi kategorilerde geçerli değildir? Kampanyaya Kargosuz/Online kategorisindeki ürünler dahil değildir. Kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler; "Mücevher, Takı, Saat (Diğer Mücevher, Takı - Erkek Mücevher, Takı - Mücevher, Değerli Taş - Ziynet ve Külçe Altın - Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için), "Cep Telefonu & Aksesuar" (Cep Telefonu kategorisinde yer alan ürünler için), "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için)'dir.

    Diğer koşullar şöyle: Kampanya ilk 8.000 kişi ile sınırlıdır. Kurumsal üyeler bu kampanyadan faydalanamaz. İndirim kampanyasından her bir katılımcı, üye hesabından en fazla 1 kez yararlanabilir. Bu kampanya GittiGidiyor banka puan kampanyaları hariç başka indirim kampanyaları ile birleştirilemez. Kampanya gittigidiyor.com web sitesinde ve mobil web sitesinde geçerli olacaktır. Kampanya GittiGidiyor mobil uygulaması üzerinden yapılan alışverişlerde geçerli olmayacaktır.

    Yasal Yükümlülükler: Kullanıcı, 3-31 Temmuz 2017 tarihlerinde ödemesi yapılan alışverişte ve daha sonra herhangi bir zamanda alışveriş ile ilgili iptal talebinde bulunması halinde Visa kredi kartı bilgilerini kaydetmiş olsa bile indirim hakkını kaybedecek ve indirim tekrar tanımlanmayacaktır. Sadece satıcı kaynaklı nedenlerle iptal edilen işlemler için Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Bu doğrultuda talebiniz değerlendirilecek, iptal edilen üründe sağlanan indirim tutarı değerinde üyeliğinize tekrar indirim tanımlanarak size bilgi verilecektir. Katılımcı, kampanyanın işleyişini herhangi bir şekilde aksatacak veya manipüle edecek fillerde bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. GittiGidiyor, kampanyayı manipüle edecek şekilde hareket eden ve/veya hile yaptığı tespit edilen kullanıcıların kampanya kullanımına ilişkin haklarını iptal etme veya indirimi geri alma, yeniden yüklememe ve her türlü hakkını saklı tutar. Yürürlükte bulunan mevzuatta meydana gelecek değişiklikler ve/veya resmi makamlar tarafından alınacak karar veya yapılacak işlemler nedeniyle, kampanyanın devamının mümkün olmaması halinde katılım hükümsüz kalacaktır. Katılımcı, GittiGidiyor'un aracı hizmet sağlayıcı-yer sağlayıcı olduğunu ve kullanıcı tarafından sağlanan ürünlere ilişkin GittiGidiyor'un herhangi bir sorumluluğu olmadığını kabul eder. Katılımcı ayrıca, kredi kartı saklama işleminin GittiGidiyor tarafından gerçekleşmediğini, kart bilgilerinin uluslararası ödeme kuruluşları tarafından tanınan veri güvenliği sertifikası PCI DSS Level 1 uyumlu Mobilexpress alt yapısı ile saklandığını kabul eder. GittiGidiyor ve Visa her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın kampanyayı iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Katılım koşullarını siteden takip etmek kullanıcının sorumluluğundadır.




  • ----MEDİAMARKT İNDİRİM KODU İSTEYEN VAR MI?----

    1) Mediamarkt 75TL indirim kodu: MM07FIRSAT506N79H
    1000TL üzeri alışverişte geçerli. Kampanya boyunca 500 kullanımla sınırlı. Son kullanım tarihi: 7.7.2017

    2) Mediamarkt 150TL indirim kodu: MM07FIRSAT10092RK9
    1500TL üzeri alışverişte geçerli. Kampanya boyunca 500 kullanımla sınırlı. Son kullanım tarihi: 7.7.2017

    Yukarıdaki 2 indirim kodu Mediamarkt tarafından seçili kullanıcılara e-posta ile gönderilmiş olup, 6-7 Temmuz 2017 tarihleri arasında ve sadece Mediamarkt.com.tr’den yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Kampanya her bir kişi başına tek kullanımlık olup indirimden yararlanabilmek için indirim kodunun Sepet aşamasında Ödeme Yöntemi Seç alanına girilmesi gerekmektedir. Kampanya seçili ürünlerde geçerlidir ve 500 adet indirim kodu ile sınırlıdır. Kampanyadan yararlanabilmek için Mediamarkt.com.tr üzerinden adrese teslim sipariş verilmesi gerekmektedir. İndirim kodu Mağazadan Teslim alınan siparişlerde geçerli değildir. Mediamarkt kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.




  • ----GÜNÜN ENTERESAN KEŞFİ----

    Günaydın arkadaşlar;
    Yeni bir site keşfettik: Hem çok özel bir iş yapıyorlar; hem de ilk alışverişiniz için bir indirim kodu verdiler. Hemen sizinle de paylaşalım:www.iyisahne.com

    1) Site Hakkında:
    İyi Sahne A.Ş.’ye ait iyisahne.com sayesinde her türlü düğün, nişan, happy hour, bayi toplantıları, sürpriz parti, kına gecesi, sünnet, mezuniyet, açılış, lansman, bekarlığa veda, yaş günü, yıldönümü gibi tüm özel etkinlikleriniz için 500’den fazla kaliteli orkestra, grup, DJ ve müzisyenden en uygun fiyat teklifi alabilir ve sanatçıyla anlaşmanız halinde site üzerinden güvenle ödemenizi yapabilirsiniz.

    2) Sitenin Bize Özel İndirim Kodu:
    İyisahne.com 50TL indirim kodu: IYS76
    İndirim 500TL üzeri tüm alışverişlerde geçerlidir.




  • indirimkodu.com kullanıcısına yanıt
    Foto makinesi alıcam işime yarayacak bir kod var mı acaba
  • çiceksepeti için kullanabileceğimiz bir kod mevcut mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LittleWorld

    Foto makinesi alıcam işime yarayacak bir kod var mı acaba

    @LittleWorld, mesajınıza teşekkürler;
    Fotoğraf makinesi alacaksanız şu an N11'de N11.com/kampanyalar/fotograf-makinesi-kamera-aninda-indirim sayfasında indirim kodu gerekmeksizin sepette 75TL indirim kazanabilirsiniz. İyi alışverişler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: indirimkodu.com


    quote:

    Orijinalden alıntı: LittleWorld

    Foto makinesi alıcam işime yarayacak bir kod var mı acaba

    @LittleWorld, mesajınıza teşekkürler;
    Fotoğraf makinesi alacaksanız şu an N11'de N11.com/kampanyalar/fotograf-makinesi-kamera-aninda-indirim sayfasında indirim kodu gerekmeksizin sepette 75TL indirim kazanabilirsiniz. İyi alışverişler.

    Tesekkur ederim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atakane

    çiceksepeti için kullanabileceğimiz bir kod mevcut mu?

    @Atakane, mesajınıza teşekkürler.

    Çiçeksepeti kodu yok, fakat şu 3 kardeş siteyi deneyebilirsiniz; kodları aşağıda yazıyor:

    1) Lezzetlihediye.com 70TL ve üzeri alışverişte geçerli %20 indirim kodu: LH78PR
    2) Lezzetlibuket.com 70TL ve üzeri alışverişte geçerli %20 indirim kodu: LB84PR
    3) Lezzetlicicek.com 70TL ve üzeri alışverişte geçerli %20 indirim kodu: LC46PR

    Kodların son kullanım tarihleri: 24.08.2017
  • indirimkodu.com kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler.
  • iphone 6 alacağım. varmı herhangi bir yerde kullanacağım kod. mediamarkt aklıma yazdım başka varmı elinizde ?
  • merhaba
    hepsiburada indirim kuponunuz var mı?
    teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Görkem !

    iphone 6 alacağım. varmı herhangi bir yerde kullanacağım kod. mediamarkt aklıma yazdım başka varmı elinizde ?

    @Görkem, mesajınıza teşekkürler;

    iPhone alışverişinizde bugün aşağıdaki 80TL'lik N11 indirim kodunu kullanabilirsiniz:

    1) N11 100TL alışverişte 10TL indirim kodu: haftasonu10
    2) N11 600TL alışverişte 40TL indirim kodu: haftasonu40
    3) N11 1500TL alışverişte 80TL indirim kodu: haftasonu80


    Kullanım detayları: N11.com üyeleri, 8-9 Temmuz 2017 tarihleri arasında 10, 40 ve 80TL değerinde 3 kupon kodundan birer adet hesaplarına yükleyerek mobil uygulamadan yapacakları alışverişlerinde indirim kazanıyor. Kupon kodları n11.com web sitesinden veya mobil uygulamasından hesaba yüklenebilir. Web sitesinden Hesabım>Kuponlarım sayfasından, mobil uygulamadan ise Hesabım>Avantajlarım sayfasından tanımlanabilir. Kuponlar toplamda 9.000 adet kullanım ile sınırlıdır. Her kupondan 3.000 adet mevcuttur. Son kullanım tarihi: 09.07.2017 saat 23:59 olarak belirlenmiştir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: soner1740

    merhaba
    hepsiburada indirim kuponunuz var mı?
    teşekkürler


    @soner1740, mesajınıza teşekkürler;

    Bu haftasonu Hepsiburada'dan indirim kodu gelmedi ama (1) World ile alışverişte 50TL'ye varan indirim ve (2) Avantajix'ten tıklayarak para iadesi kazanabilirsiniz. Ayrıca aynı ürünü N11'de bulursanız aşağıdaki indirim kodlarını deneyebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz:

    1) N11 100TL alışverişte 10TL indirim kodu: haftasonu10
    2) N11 600TL alışverişte 40TL indirim kodu: haftasonu40
    3) N11 1500TL alışverişte 80TL indirim kodu: haftasonu80

    -SORU: Mobilde Uğurlu Hafta Sonu kampanyası nedir?
    -CEVAP: n11.com üyeleri, 8-9 Temmuz 2017 tarihleri arasında 10, 40 ve 80 TL değerinde 3 kupondan birer adet hesaplarına yükleyerek mobil uygulamadan yapacakları alışverişlerinde indirim kazanıyor.

    -SORU: Kuponları hesabıma nasıl yükleyebilirim?
    -CEVAP: Kuponlar, n11.com web sitesinden veya mobil uygulamasından hesaba yüklenebilir. Web sitesinden Hesabım>Kuponlarım sayfasından, mobil uygulamadan ise Hesabım>Avantajlarım sayfasından kuponlar hesaba tanımlanabilir. 10 TL kupon için haftasonu10 kodu, 40 TL kupon için haftasonu40 kodu, 80 TL kupon için haftasonu80 kodu girilmelidir.

    -SORU: Kuponları ne zamana kadar kullanabilirim?
    -CEVAP: Kuponlar, 9 Temmuz 2017 saat 23.59’a kadar geçerlidir.

    -SORU: Kuponlarda adet sınırı var mı?
    -CEVAP: Kuponlar toplamda 9.000 adet ile sınırlıdır. Her kupondan 3.000 adet mevcuttur.

    -SORU: Hesabıma birden fazla kupon yükleyebilir miyim?
    -CEVAP: Bir kullanıcı, hesabına 10, 40, ve 80 TL değerindeki 3 kuponu da yükleyebilir. Kullanıcı, hesabına her kupon tutarından 1 adet yükleme hakkına sahiptir.

    -SORU: Bu kampanyayı diğer kampanyalarla birleştirebilir miyim?
    -CEVAP: Kuponlar, n11.com’da yer alan diğer kampanya ve kuponlarla birleştirilemez.

    -SORU: Kampanyaya birden fazla kez katılabilir miyim?
    -CEVAP: Bir kullanıcı, hesabı ile kampanyadan bir kez yararlanabilir.

    -SORU: Kuponlar hangi kategorilerde geçerli?
    -CEVAP: Kuponlar; Altın & Gümüş, Yedekleme Ürünleri, Toptan Satış, Sim Kart & Hat, Süpermarket, Bebek Bezi & Islak Mendil, kategorileri hariç tüm kategorilerde geçerlidir.

    -SORU: Kupon kullandığım alışverişi iptal veya iade ettiğimde ne olur?
    -CEVAP: Alıcı, kupon kullandığı alışverişin tamamını iptal veya iade ettiğinde, kampanya halen devam ediyorsa kupon alıcının hesabına tekrar yüklenir. Alıcı, kupon kullandığı alışverişinde kısmi iptal veya iade yaptığı durumlarda kupon hesabına tekrar yüklenmez.

    -SORU: Kupon kullandığım alışverişi satıcı iptal ederse ne olur?
    -CEVAP: Mağaza; alıcının kupon kullandığı alışverişin tamamını veya bir kısmını iptal ettiğinde, iptal edilen ürün/ürünlerde kullanılan indirim tutarı kadar kupon alıcının hesabına geri yüklenir. Geri yüklenen kuponun kullanımı için gerekli minimum sepet tutarı, orijinal kuponun kullanımı için kampanya koşullarında belirtilen minimum sepet tutarındaki oranla aynıdır. Ayrıca geri yüklenen kuponun kalan kullanım süresi, alıcının alışveriş yaptığı tarih ile kupon son kullanım tarihi arasındaki süre kadar olacaktır.

    -SORU: Banka puanlarımı bu kampanyada kullanabilir miyim?
    -CEVAP: Akbank, Finansbank, Halkbank ve Garanti Bankası kredi kartı ve para kartlarındaki puanlar kullanılabilir. İş Bankası ve Yapı Kredi kartlarındaki puanlar yalnızca bu bankalar n11.com ile kampanya yaptığında kullanılabilir.

    -SORU: Ödemenin bir kısmını banka puanıyla yapabilir miyim?
    -CEVAP: Akbank, Garanti Bankası ve Yapı Kredi kartlarıyla yapacağınız ödemenin bir kısmını banka puanıyla yapabilir, kalan tutarı kartınızdan ödeyebilirsiniz. Finansbank, Halkbank ve İş Bankası işlemlerinde ise banka puanı kullanmak için harcama tutarınız kadar puanınızın olması gerekir. Örneğin; kartınızda 20 TL puan var ve sizin alacağınız ürün 80 TL. Akbank, Garanti ve Yapı Kredi ile 20 TL’lik puanı kullanıp geri kalan tutarı kartınızdan ödeyebilirsiniz. Finansbank, Halkbank ve İş bankası kartlarında ise 80 TL’lik ürünü almanız için 80 TL’lik puanınızın olması gerekir. n11.com'un kampanya koşullarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkı saklıdır.




  • Merhaba,

    Hepsiburada 50 tl world puan nasıl kazabiliriz?

    hepsiburada dan alışveriş yapacağım hangi şekillerde yararlanabilirim?
  • fuatckmk kullanıcısına yanıt
    Worldpuan kampanyası geçen hafta bitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fuatckmk

    Merhaba,

    Hepsiburada 50 tl world puan nasıl kazabiliriz?

    hepsiburada dan alışveriş yapacağım hangi şekillerde yararlanabilirim?

    Şu an itibarıyla World'den 50TL kazandıran kampanya Hepsiburada'da aşağıdaki linkte yayında:





  • ---MORHİPO İNDİRİM KODU (1 KİŞİ KULLANABİLECEK)---

    Morhipo.com için 30TL indirim kodu: SF82420349
    Son kullanım tarihi: 10.07.2017 02:00

    Sezonda 150TL üzeri siparişlerde geçerlidir.
    Elektrikli ve Elektronik ürünlerde geçerli değildir.
    Başka kampanyalar ve promosyonlar ile birleştirilemez.
    Kişiye özel ve sadece bir tek kullanımlıktır.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.