Şimdi Ara

Bedava!!! Gozlukvegozluk.com da geçerli 370 liralık indirim kuponu var güneş gözlüğü alacak gelsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beyler yarın kodun kullanmasının son tarihi 23 Ağustosta bitiyor gözlük almak isteyen varsa siteden beğenirse bana yönlensin gerçekten alacak olan gelsin bilen bilir groupon kodu dur kendisi

Öne Çıkanlar

Rayban'dan Bvlgari'ye, Exess'ten Tommy Hilfiger'e pek çok dünyaca ünlü marka
    Güneş gözlüğünüzü yenileme şansı
    Yepyeni koleksiyonlar ve sayısız seçenek
    Gözlük ve Gözlük kalitesi 
    Buraya tıklayarak gözlük seçeneklerine ulaşabilirsiniz.
    Koşullar

Groupon'unuzu 22 Ağustos'a kadar kullanabilirsiniz.
    Groupon'unuz 470 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.
    Siteye buradan üye olmanız gerekmektedir.
    Groupon'unuzu; satın almak istediğiniz ürünü sepete attıktan sonra ödeme sayfasında kupon kodunuzu tanımlayarak kullanabilirsiniz.
    Siparişiniz, kampanya bitiminden sonra 10 iş günü içerisinde adresinize teslim edilecektir.
    Tüm Türkiye'ye kargo ücretsizdir. Ürününüzü dilerseniz mağazadan bizzat alabilirsiniz.
    Bilgi için: (0212) 631 29 91
    Normalde ben alıcaktım lakin site mail order ve havale kabul ediyor sadece tercihim istanbul daki bir kardeşimizin alması gidip mağazadan alsın.
    İndirime talipli arkadaşlar pm ile ulaşsın random.org falan nasıl kullanılır bilmem gerçekten en çok ihtiyacı olduğunu düşündüğüme vereceğim kuponu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bi konu açmıştım aynı mantık işliyor

http://forum.donanimhaber.com/m_79942289/f_//tm.htm#79942289

tahminim
    site sana ait 5 liralık gözlüğü 370 lira diye güzel atıyorsun

edit : yanılmadım domain 1 aylık bile değil vurun beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 21 Ağustos 2013; 21:33:00 >
  • Harbi beyinsiz adamsın groupon mu bana ait o sitemi dikkatini çektiyse mağazadan elden alın demişim millet kazık yemesin diye ayrıca groupon dan kupon aldım Kk ve paypal kapalı olduğu için kıllandım verirsin Parayı kargoya hıyar yollarlar ayrıca bu kupon elinde olmadan alışveriş yapan o zaman 400-500 liralık kazık yiyor indirim kuponu almanın mantığı ne? Birde böyle yeni sitelerde ayak çekmek için damping yapılır kuponuda beleşe almadım konuyu trolleme lütfen

Edit: Açtığın konuyu yeni gördüm o mantığı yeni anladıysan bunu anlamaman gayet normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 21 Ağustos 2013; 23:53:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.