Şimdi Ara

Bedava discord nitro ve bir çok oyun kazanmak istermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar konuya giriş ilk öncelikle resmi kanıtlarımı paylaşmak istiyorum

Sitenin adresi salad.io

Sitede yapılan şey programı indirip mining yapmak tek farkı site size ücreti kripto para değil dolar bazında ödüyor olması ve kendisine has bir pay biçme sistemi olduğu içinde kazancınızın farklı işliyor olmasıdır

sistem üzerinde bedava discord nitro, oyunlar, gift card'lar mevcuttur hepsi sınırlı sürekli olarak yenilenmektedir sitenin sermaye destekçisi çok hokkayla altın taşşaklı olduğu için bir çok firmayla anlaşmaları bulunmakta programı indirip mininge başladığınız zaman kazanmaya başlıyorsunuz herhangi bir ürünü "pay with salad" yaparak satın aldığınız zaman "reward vault" bölümüne düşmektedir

sistemde referans sistemi işlemektedir 2 tarafında kazanması açısından referans kodum DG6ZPT sağ üstte isminize tıklayıp sol tarafta referrals bölümünden en üstte enter a code kısmına yapıştırırsanız beni arkadaş olarak eklemiş olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Kerberus -- 11 Şubat 2021; 20:21:50 >

• 3 lira için elektiriğin ve bilgisayarın anasını belletmeyin.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

3 lira için cc ile başka insanların kredi kartlarıyla alışveriş yapma yöntemiyle generate code yöntemi üzerinden başka insanlara ait olan gift codeleri çalan kişiler var hocam en azından kul hakkı yemekten iyidir

• General Kerberus kullanıcısına yanıt

3 lira için 30 liralık elektirik yakarsın + bilgisayarın yıpranır. Arka planda sana ne işlem yaptıracak bilemezsin belki kart bilgilerini alirl hak bile iddia edemezsin.

grubumda CC ile uğraşan asalakları barındırmıyorum sizde barındırmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.