Selamlar konuya giriş ilk öncelikle resmi kanıtlarımı paylaşmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Sitenin adresi salad.io Sitede yapılan şey programı indirip mining yapmak tek farkı site size ücreti kripto para değil dolar bazında ödüyor olması ve kendisine has bir pay biçme sistemi olduğu içinde kazancınızın farklı işliyor olmasıdır sistem üzerinde bedava discord nitro, oyunlar, gift card'lar mevcuttur hepsi sınırlı sürekli olarak yenilenmektedir sitenin sermaye destekçisi çok hokkayla altın taşşaklı olduğu için bir çok firmayla anlaşmaları bulunmakta programı indirip mininge başladığınız zaman kazanmaya başlıyorsunuz herhangi bir ürünü "pay with salad" yaparak satın aldığınız zaman "reward vault" bölümüne düşmektedir sistemde referans sistemi işlemektedir 2 tarafında kazanması açısından referans kodum DG6ZPT sağ üstte isminize tıklayıp sol tarafta referrals bölümünden en üstte enter a code kısmına yapıştırırsanız beni arkadaş olarak eklemiş olursunuz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Kerberus -- 11 Şubat 2021; 20:21:50 > |
Bildirim