Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (611. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
19.857
Cevap
748
Favori
1.076.899
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
39 oy
Giriş
  • komili bebek bezi deneyip memnun kalan oldu mu? kullanan varsa görüşleri alalım :)
  • 90 adet Komili ıslak mendili 2 aylık bebek için iyi midir? Kullanmaya başladıktan sonra sanki bizim oğlan pişik oldu. Kullanan var mı? Fikirlerinizi alabilir miyim? Bu aylardaki bebeğe en iyi ve uygun ıslak mendili hangisidir? Nereden temin edebilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba elimde prima aktif bebek 3 numara 90 adetlik 2 kutu kaldı. İkisi 60 lira.
    İstanbul içi elden teslim edebilirim.

Ayrıca aptamil 1 numara 1200 gr'dan 4 kutu var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

Stoklarım bitmek üzere, Prima Premium 4 numarayi en uygun nereden alabilirim?

E-Bebek'teki aylik paket en uygunu gibi ama daha iyi bir alternatif varsa oraya yönelmek isterim. 2* Aylık paket 109,8. Pakette 104 adet var. Tanesi 0.52'ye geliyor.

GittiGidiyor
    Prima Aktif Bebek 5 Beden Junior Aylık Plus Paket 126 Adet - İkili Paket Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/prima-aktif-bebek-5-beden-junior-aylik-plus-paket-126-adet-ikili-paket-246645892

gittigidiyor 2li megabox paket 119,90 tl
    2-3 tl ye çek satışdan gittigidiyor 100/20 indirim alabilirsiniz.

99,90 + çek parasına ikili paket alabilirsiniz.

100 tl ye tamamlarsanız bazı kredi kartı kampanyalarından da yararlanabilirsiniz.

• Hocam iyi niyetle detayli bilgi verip yardimci olmaniza teşekkür mü etsem, yoksa mesajini tam okumayıp prima premium yerine prima aktif önerdiğiniz kişiye "iki yorum okumaktan aciz" demenize öfkelensem mi bilemedim.

Benim bahsettiğim ürün aşağıdaki. Sanirim en uygun o gibi.

• Tavsiye için teşekkürler. Yalnız satıcının müşteri yorumları çok kötü. Sürekli alışveriş yaptığınız, önerdiğiniz birileri var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

eğere paraf kartınız varsa yada bulabilirseniz 159 tl ye tamamlayıp
    25 ebebek parafpara
    9 tl giyim küsüratı
    10 tl taksit
    5 di yağmur kampanyaları kombo olabiliryor.
    hocam geçen gün 4 paket aldım 2-3 gün sonra kargoladı sıkıntı yoktu. genelde evde stoklu çalıştığımdan (genelde 10 mega box paketin üzerinde ) süre sıkıntım olmuyor.
    bez kampanyalarını özellikler 4 ve 5 numara stoklu çalışıyorum.
    işyerinde ve çevremde bebek bezi lazım olupda kampanyalardan birhaber olan birsürü tanıdık var. her kampanya gördüğümde 2-4 paket alıyorum. arkadaşlara veriyorum daha düşüğünü bulursam yine alıp kendime saklıyorum.

ama son zamanların en güzel kampanyası ebebek 2. ye %30 indirim + 150 tlye 50 tl world puan kampanyasıydı
    ondan bir sonraki de bu gittigidiyor kampanyası.
    eğer n11 den altlimtsiz çekiniz varsada 11.11 deki kampanyalara iyi fiyata bez denk gelir.

Orijinalden alıntı: atom-karınca

Prima Aktif Bebek kullanan arkadaşlara uyarımdır. Son çıkan yeni paketler gerçekten kötü. Çok ince ve kaç defa çocuğun elbisesine kaçırdı. Daha önce hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştık.

genelde böyle sıkıntı var diyorlar ben hala eski paketleri kullanıyorum 10 dan fazla paketim mevcut yenilerini eşe dosta dağıttığımdan kendime kullanmadım.
    ama paketler bariz daha küçük.

prima eskiden zam yerine paketten çalarak paketi küçültürdü
    şimdi demekki malzemeden çalmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkinali52 -- 26 Ekim 2016; 10:15:14 >

pişiği engellemek için altını günde 10-12 kez alın. özellikle bok yaptığında poposunda kurumasına izin vermeyin. pişik oluştuğunda da sudocrem kullanın. normal zamanda istediğiniz kremi kullanabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: hbasdereli70

Gittigidiyorda molfix 5 numara aylık pakette kampanya var. 100/20 indirimle 280 adet aldım, adeti 39 kuruşa geldi..

Link verebilirmisiniz satıcı kim

Orijinalden alıntı: recruit1

2 aylık bebek yenidoğandır. komili'nin yenidoğanı 90'lık değil 80'lik. yenidoğan değilse sakın kullanmayın. alerjik reaksiyon yaratabilir.

pişiği engellemek için altını günde 10-12 kez alın. özellikle bok yaptığında poposunda kurumasına izin vermeyin. pişik oluştuğunda da sudocrem kullanın. normal zamanda istediğiniz kremi kullanabilirsiniz.

"özellikle bok yaptığında"

istemsiz gülesim geldi

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
    Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom-karınca

Prima Aktif Bebek kullanan arkadaşlara uyarımdır. Son çıkan yeni paketler gerçekten kötü. Çok ince ve kaç defa çocuğun elbisesine kaçırdı. Daha önce hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştık.

Hepsiburada dan 2 tane 147 li pempers aldım belki yapmaz diye oda ayni pisik yaptı 3-5 kruş hesabı yaparken bir kutu çöpe gidecek diğerini bugün iade ettim
    diğer firmalar PG ye ajan soksa böyle zarar veremezdi hergalde
    Emici kanallarmiş yalan dolan piyadada eski bezleri bulana kadar devam siz siz olun yeni alicaksaniz sağ köşedeki Emici kanallar ibaresinden kaçının

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.