Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.771
Cevap
748
Favori
1.014.053
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zebetosu

sayın yönetici verdiğiniz %10 indirim kodunu hangi sitede kullanabiliyoruz (Alacak arkadaşlar için %10 indirim kodu: T14Z63HS )

unnado
  • Bebek bekleyen arkadaslar, bez alın fakat stok yapmayın. Çünkü bebeklerin ciltleri farklı olabiliyor ve prima alıyorsunuz, pisik oluyor, huggies alıyorsunuz olmuyor veya onda da pisik olmaya devam ediyor, baska markalari denemek zorunda kalıyorsunuz..
    Bebek bezinde fırsatlar her zaman çıkıyor, sadece biraz sabırlı olmanız lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıntılar burada:

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar

Eklemen: Bi arkadaş paylaşmış..
    quote:

Annelutfen.com - 25 TL İndirim Kodu (150 TL Ve Üzeri Alışverişlerde Geçerli):TBRK25
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

Arkadaşlar, bir iki sayfa önce bu başlık altında yalnızca bebek maması ve bezi hakkında paylaşım olması, diğer ürün gamları ve fırsatları için başka konu açılması karar alınmıştı. Ben yeni konu açmak istedim ama önce forumda başka benzer konu açılmış mı diye kontrol ettim. 2011 yılında bir başlık açılmış:

http://forum.donanimhaber.com/m_53293168/mpage_1/key_bebek+ihtiyaclari/tm.htm

Göreceğiniz üzere, konu Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri ana başlığına açılmış. Hatta içerisinde mama bile konuşulmuş

Moderatör arkadaştan ricam, o konunun sıcak fırsatlar tarafına taşınması, başlığında da kelime olarak fırsat kelimesinin geçmesi (foruma gelenlerin daha kolay keşfetmesi açısından) sağlanabilir mi acaba? İsim olarak "Bebekli Forum Üyeleri İçin Fırsatlar ve Yardımlaşma Platformu" mesela...

Siz fırsatlar bölümüne yeni bir konu açın. Ben o konuya yeni açtığınız konunun linkini veririm..

Bebek fırsatları için konuyu açtım, umarım faydalı olur :)

http://forum.donanimhaber.com/m_71376353/mpage_1/f_/key_//tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: latiff1903

quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

quote:

bugün konuya fazla yorum yaptım ama bez konusunu takip edenler için bir hesap daha paylaşmak istedim:

hepsiburadadan 500tl bebek bezi alsam 50+50 hediye çeki veriyor + 50 tl maxipuan veriyor. premium care normalde tanesi 25tl , bu şekilde alırsam tanesi 17tlye gelecek ve 10 tane ıslak mendilde artısı olacak.

bunu okuyunca gaza geldim hemen hb ye girdim. maksimum kart sahibiyim.
    500tl lik 5 numara molfix attim sepete hesap yapmak icin.

21 paket Molfix Bebek Bezi 4x4 Uyum Jumbo Paket Junior (5 numara) 44 lü = 503,78 TL

gelecek 150 tl lik hediyeler ile yine hbdeb yine ayni marka model bez alalim diyelim.

6 paket Molfix Bebek Bezi 4x4 Uyum Jumbo Paket Junior (5 numara) 44 lü = 143,94 TL

tolamda 27 paket * 44 lu = 1188 adet bez fiyati 650 tl (cebimizden cikan para 503tl)

ben bizim burdaki temizlikciden aynı marka aynı model bezi 44lu 19tl aliyorum (metro markette de aynı fiyat)

27 paket * 44lu : 1188 adet bez = 513 tl ediyor

10 tl icin degmez dedim ve aynız gaz ile ciktim siteden

molfix için evet yapmış oldugun hesap sürükleyici ve güzel fakat sana uymayan noktası molfixin siteden daha uyguna senin tedarik ediyor olman.

ama benim için premium care alıcam bu bez ortalama heryerde 23-26tl arası. sitedede 23tl o yüzden. piyasadan alacağıma siteden alıp 150tllik çek ve bonuslar ile extra
    ortalama 6 paket bez avantajım ve 12 adette hediye ıslak mendil(ortalama 30 tl) avantajın oluyor.

Premium care kullananlar için uygun..

unuttuğunuz ya da atladığınız bir şey var o da kazandığınız hepsiburada puanlarla bez alışverişi yapamazsınız. Hatırlatayım da sonra ben yandım siz yanmayın diye yazmayın.

• www.hepsiburada.com
    Bebek Bezi Fiyatları & 16 TL'den Başlayan Bebek Bezleri
    http://www.hepsiburada.com/liste/bebek-bezleri-ve-alt-acma/department.aspx?categoryId=301158

Beyler sizce nasıl 33,98TL 4ve5 numara maxi paketler

4nr 80adet= 0,425 kr
    4+nr 52adet= 52 kr
    5nr 64adet= 53 kr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da Çağdaş Market'te Prima Premium Care çeşitlerinden 2 tane alana 2.'si %50 indirimliymiş. Yalnız bez fiyatı 27.90. İki tane alınca 41.85 ödeniyor, böylece paketin tanesi 20.925 tutuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbap -- 8 Şubat 2013; 10:13:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZİkriTalan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

quote:

bugün konuya fazla yorum yaptım ama bez konusunu takip edenler için bir hesap daha paylaşmak istedim:

hepsiburadadan 500tl bebek bezi alsam 50+50 hediye çeki veriyor + 50 tl maxipuan veriyor. premium care normalde tanesi 25tl , bu şekilde alırsam tanesi 17tlye gelecek ve 10 tane ıslak mendilde artısı olacak.

bunu okuyunca gaza geldim hemen hb ye girdim. maksimum kart sahibiyim.
    500tl lik 5 numara molfix attim sepete hesap yapmak icin.

21 paket Molfix Bebek Bezi 4x4 Uyum Jumbo Paket Junior (5 numara) 44 lü = 503,78 TL

gelecek 150 tl lik hediyeler ile yine hbdeb yine ayni marka model bez alalim diyelim.

6 paket Molfix Bebek Bezi 4x4 Uyum Jumbo Paket Junior (5 numara) 44 lü = 143,94 TL

tolamda 27 paket * 44 lu = 1188 adet bez fiyati 650 tl (cebimizden cikan para 503tl)

ben bizim burdaki temizlikciden aynı marka aynı model bezi 44lu 19tl aliyorum (metro markette de aynı fiyat)

27 paket * 44lu : 1188 adet bez = 513 tl ediyor

10 tl icin degmez dedim ve aynız gaz ile ciktim siteden

molfix için evet yapmış oldugun hesap sürükleyici ve güzel fakat sana uymayan noktası molfixin siteden daha uyguna senin tedarik ediyor olman.

ama benim için premium care alıcam bu bez ortalama heryerde 23-26tl arası. sitedede 23tl o yüzden. piyasadan alacağıma siteden alıp 150tllik çek ve bonuslar ile extra
    ortalama 6 paket bez avantajım ve 12 adette hediye ıslak mendil(ortalama 30 tl) avantajın oluyor.

Premium care kullananlar için uygun..

unuttuğunuz ya da atladığınız bir şey var o da kazandığınız hepsiburada puanlarla bez alışverişi yapamazsınız. Hatırlatayım da sonra ben yandım siz yanmayın diye yazmayın.

diyer konuya bunu bende yazdim. gec farkettim ama olsun.
    ceklerle alınmıyor lakin 50tl maxipuan ile aliniyor.

• Karamursel-Altinova Dostlar Marketlerde;

Prima aktif bebek mega paket 21,90 TL

Huggies Jumbo 16,90 TL

Huggies islak Havlu 1,99 TL
  • anne lutfen.com da ki indirim kodunu birden fazla kullanabiliyormuyuz
  • joker magzalarında haftasonuna ozel ıyı ındırımler var ornek olarak hugıes gold 17.90 hugıes ıslak mendıl 7.99

internettete gecerlı ındırım

link

SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerdanger -- 8 Şubat 2013; 15:36:31 >
  • quote:

anne lutfen.com da ki indirim kodunu birden fazla kullanabiliyormuyuz

ILK20 kullanılıyor sanırım 100 tl üzeri alışverişte

ayrıca TBRK25 150TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÜNYANLI38 -- 8 Şubat 2013; 15:41:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜNYANLI38

quote:

anne lutfen.com da ki indirim kodunu birden fazla kullanabiliyormuyuz

ILK20 kullanılıyor sanırım 100 tl üzeri alışverişte

ayrıca TBRK25 150TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz

Hayır sadece 1 kere kullanılabilir.Çünkü ILK20 kodu sadece bültene üye olanlara verilmektedir.Bunu fark ettiğim için burada ilk ben paylaşmıştım bu kodu ama malesef 2. alışverişte yemiyor.
  • Arkadaşlar Biçen markette

Prima premium care bebek bezi 18,90 tl

Hugguies ıslak mendil 3'lü 7,50 tl

Bilginiz olsun
  • Baby Star jumbo paket çş ROTA markette 13,90

Baby Star İkiz paket 10,75 ANPA markette

Molfik avantaj paket 12,90 AK SAĞLAMGIDA da

Değişikllk olsun birazz herkess prima almıyor,

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerdanger

joker magzalarında haftasonuna ozel ıyı ındırımler var ornek olarak hugıes gold 17.90 hugıes ıslak mendıl 7.99

link

SAYGILAR

daha önce alışveriş yaptınız mı, fiyatlar gayet uygun gibi
  • quote:

quote:

joker magzalarında haftasonuna ozel ıyı ındırımler var ornek olarak hugıes gold 17.90 hugıes ıslak mendıl 7.99

link

SAYGILAR

Ben joker'den geçen haftasonuki prima premium care kampanyasından faydalandım, 4 adet bez aldım. Yalnız, ürün sayfasında ürünler 4 iş günü içinde tedarik edilip teslim edilir diye bir ifade vardı. Gerçekten de öyle oldu. Hatta 4 iş gününü de geçti. Bugün beşinci gün. Telefonla görüştüm dün, çok yoğun katılım olduğu için anca o kadar ürünü tedarik edebildiklerini, sipariş sırasına göre cuma günü (bugün) göndermeye başlayacaklarını, en geç çarşamba elimizde olacağını söylediler. Öncesinde email de göndermiştim aslında, ona da bugün "bugünden itibaren gönderimler başlayacak, yaşanan gecikmeden dolayı özür dileriz" diye bir cevap yazdılar. Bakalım bugün gönderim yapacaklar mı benim siparişi.

Bu Huggies'lerin ürün sayfalarında 4 iş günü diye bir ifade göremedim. Yani belki de daha erken gönderirler onları. Ama olmazsa da, geç gelmesine hazırlıklı olun yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

quote:

quote:

link

SAYGILAR

Ben joker'den geçen haftasonuki prima premium care kampanyasından faydalandım, 4 adet bez aldım. Yalnız, ürün sayfasında ürünler 4 iş günü içinde tedarik edilip teslim edilir diye bir ifade vardı. Gerçekten de öyle oldu. Hatta 4 iş gününü de geçti. Bugün beşinci gün. Telefonla görüştüm dün, çok yoğun katılım olduğu için anca o kadar ürünü tedarik edebildiklerini, sipariş sırasına göre cuma günü (bugün) göndermeye başlayacaklarını, en geç çarşamba elimizde olacağını söylediler. Öncesinde email de göndermiştim aslında, ona da bugün "bugünden itibaren gönderimler başlayacak, yaşanan gecikmeden dolayı özür dileriz" diye bir cevap yazdılar. Bakalım bugün gönderim yapacaklar mı benim siparişi.

Bu Huggies'lerin ürün sayfalarında 4 iş günü diye bir ifade göremedim. Yani belki de daha erken gönderirler onları. Ama olmazsa da, geç gelmesine hazırlıklı olun yani..

ben magazaya gıdıp almıstım orada gordum ındırımı paylasayım dedım nettende daha once alısverısım oldu ancak cok fazla gec getırme olmadı 2 gunde ulasmıstı elıme zaten stok yaptıgım ıcın tedarık surecını pek takmıyorum bırde ıslak mendıl cok uygun geldı bana bebek bezı konusunda da annelutfen den alıyorum genelde prıme premıum ceklerle 17 ye gelıyor ıyı oluyor ancak bu sefer dayanamadım hugıes gold aldım 5 tane 4 numara fıyat da ıyı gıbı geldı ama bakalım bezın kalıtesı nasıl umarım ıyıdır kullananlar goldu tavsıye edermısınız nasıldır.

SAYGILAR.

• Ben de huggies alacam galiba. Annelutfen.com daha pahali geldi. Joker daha ucuz gibi

• Evet arkadaşlar yoğun araştırmalar sonucu yeni bir yöntem buldum:::))))

Oğlum bilse babasının ne kadar çok araştırma yaptığını eminim beni takdir eder:)

Şimdi arkadaşlar annelütfen de yeni kampanyada ASK25 yazınca 150 tl ye 25 tl indirim veriyor. İkinci kullanacağımız kod ise 100 tl ye 25 veren ANNE01 kodu.(eğer kod çalışmazsa ILK20 kodu kullanabilirsiniz bende çalıştı) Biz molfix kullanıyoruz ama prima üzerinden örnek vereceğim.(daha çok kullanılan olduğu için) İlk önce sepetimize 24,49 dan 6 adet prima ve 3,70 den 2 adet prima ıslak mendil atıyoruz. Sadece prima için otomatik olarak 5 tl discount gözüküyor. hemen ASK 25 kodunu eklediğimiz zaman toplamda 30 tl indirim alıyoruz. Böylelikle 154,34 olan genel toplam 124,34 e iniyor. Bu alışverişi yapıyoruz ve 6 tl lik puan kazanıyoruz annelütfen den. İkinci alışverişimize başladığımız zaman sepetimizi 100 tl yapmamız gerekiyor. Bunun için ben sepete 4 adet prima ve 1 adet prima ıslak mendil attım. Aynı şekilde prima 5tl otomatik düşerek genel toplam 96,66 oldu. 96,66 tutan genel tutarı ANNE01 koduyla 71,66 ya düşürüyoruz. alışverişimizi tamamlamadan önce puanlarınızı kullanmak istermisiniz seçeneğine tıklayarak bir önceki alışverişten kazandığımız 6 tl yi düşüyoruz. Böylelikle genel toplam 65,66 oluyor.

Şimdi bakalım toplamda ne kadar para verdik ve ne aldık.

10 Paket Prima + 3 Adet ıslak mendil => 124,34 ilk alışverişten + 65,66 ikinci alışverişten = 190 tl

Şu an için bu yöntem çalışıyor ama bildiğiniz gibi hergün sistemde kod değiştiriyorlar.

Diğer bebek bezlerinde otomatik 5 tl düşümü olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.