Şimdi Ara

Bebek için Doğum günü hediyesi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatımda ilk defa amca oldum, ve o artık 1 yaşına çok yaklaştı.
    Evet arkadaşlar,1 yaşına girecek kız bebek için doğum günü hediye önerisi olan var mı ? lütfen olsun

Ayrıca tavsiyelerinizi ürün linkleriyle destekleme imkanınız olursa daha çok makbule geçecek

• Ne alırsan al zaten anlamiycak oyuncak al elinde tutup dislemelik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaliteli, yıkanabilir bir oyuncak al.
    Büyüyene kadar onunla yatabilir, büyünce de "ya benim çocukken oyuncak köpeğim vardı, onunla uyurdum dayım almıştı" der.
  • LucidEresbos kullanıcısına yanıt
    Mantıklı. Peluş ayı tarzında çok da büyük olmayan bir şey,makul görünüyor o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: unrealwar

Mantıklı. Peluş ayı tarzında çok da büyük olmayan bir şey,makul görünüyor o zaman

Ben ufakken teyzem hemşirelik okuyordu, doğum dersinde kullanmak için bez bebek dikmiş elinde. Okul bitince bana hediye etmişti. Adını öykü koymuştum, hala hatırlarım.

not:Erkeğim
  • LucidEresbos kullanıcısına yanıt
    en can alıcı nokta da not:erkeğim demen hayallerimi yıktı

bakalım muhtemelen bende öyle bişey alırım.teşekkürler önerin için
  • Yegenin ilgisine gore degisir benim buyuk kiz yegen bebekle ayicikla oynamaz top araba ve oyun hamuru ilgisini ceker. Ama diger kiz yegenim bebeklere mutfak esyalarina cok merakli hem cay pasta seti hem de piknik sepeti aldim ona. Onemli olan aldiginiz oyuncak degil beraber gecirdiginiz vakittir o yasta bir cocuga yumusak yenilmeyen sivri kenarlari olmayan pelus oyuncaklar almaniz lazim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gün doğum günüm.
    11 yıl önce açıldı
    Bu gün benim doğum günüm
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilmem kac aylik kiyafet fln
  • O çanakkale de ve ben ıspartadayım.beraber vakit geçirme olasılığımız malesef yok.Muhtemel peluş hayvanlardan alacam ya da emekleyen bebek oyuncakları var,emekleme döneminde hem yararlı da olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

Ne alırsan al zaten anlamiycak oyuncak al elinde tutup dislemelik

anlamıcaksa odasını niye boyayıp cizgifilm resimleri suslerler

• bebek bezi al kullanır.hem seni hatırlarlar

• unrealwar U kullanıcısına yanıt
    Zeka gelistirici oyuncaklar var hocam kutunun icine yildiz atiyorsun kare atiyorsun o tarz bir sey de olabilir.. ya da lego, tahta puzzle tabi tercih ssize kalmis yine de

• Genel manada keskin kenarlı ve küçük parçalara ayrılabilen türden oyuncaklar almayı düşünmüyorum.Yine de teklifler için teşekkür ediyorum hocam
  • İq testleri için kullanılan yıldız-kare parçaların kutuya atıldığı oyuncaklar olabilir evet. Lego ve puzzele genelde küçük parçalardan oluştuğu için ağzına atabilir ya da kendisine zarar verebilir
    Kagit yapboz degil de tahtadan buyuk parca yapbozlar cikmis yani yutmasi zor.. erken yasta geometri bilgisine sahip olur yildiz kare yuvarlakla

• O tür yapbozları biliyorum aslında güzel ama tahtadan oldukları için bir zaman sonra üzerindeki cilalar sökülüyor ve oynama ve sürtünmeyle tahta kenarları keskinleşiyor.Buda vücutta tahta kesiklerine sebep oluyor malesef.Her önerine itiraz ediyor olmak biraz tuhaf kaçtı ama teşekkürler tekrardan
    Yegenimde vardi abim almisti oyle kenarlarinda surtunmeye dayali tahrip olmadi siz bilirsiniz oyuncakcilara sorun isterseniz onlar daha iyi bilir

• http://www.hediyecik.com/vgfg~u~oyuncak-emekleyen-bebek-baby-sarki-muzikli

Şu ürün var.ürün tanıtım altında video da mevcut.benim hoşuma gitti sanki :)
    Guzel alinabilir ama bilmenizi isterim ki o muzik en fazla iki gun calacak ya abiniz yengeniz sinirlenip pilini cikarir, yere cakar ya da yegeniniz onlardan once halleder

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.