Şimdi Ara

Beats Studio Buds ülkemizde satışta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beats Studio Buds ülkemizde satışta



    Beats markasının geleneksel anlamda ilk tam kablosuz kulaklık modeli olan Beats Studio Buds ülkemizde de satışa sunuldu. Aktif gürültü engelleme olsa da bazı bileşenlerde kırpmalar yaşanmış. 



    Beats Studio Buds özellikleri ve fiyatı



    Sapsız bir tasarıma sahip olan Beats Studio Buds bu bakımdan kulakta dışarıya bir sarkıntı oluşturmuyor. IPX4 ile kulaklık terlemelere dayanıklı. Kulaklık parçalarında yer alan mikrofonlar aktif gürültü engelleme görevini yerine getirebiliyor. Şeffaf mod ise dışarıdaki sesleri belirli ölçekte duyabilmenizi sağlıyor. 



    Ayrıca Bkz.Merakla beklenen The Matrix'in tam ismi resmi olarak açıklandı



    Dokunmatik kısım ile kontrol sağlanırken iOS için yerleşik, Android için uygulama destekli özelleştirmeler sunuluyor. Apple yeni kulaklığın çok rol çalmasını istememiş olacak ki H1 veya W1 ses yongalarına yer vermemiş. Bu yongalar AirPods serisine özel kalacak. Bu bakımdan mekansal ses mevcut değil. Yine hassas konumlama gibi özellikler bulunmuyor. 



    Tek şarj ile gürültü engelleme açık 8 saat gidebilen kulaklık şeffaf mod varken 5 saat kullanılabiliyor. Kutusu ise 16 saat civarında ekstra süre sağlıyor. 5 dakikalık şarj ile kulaklıklar 1 saatlik kullanım süresi elde edebiliyor. Beats Studio Buds kulaklık modeli 1499TL fiyat etiketine sahip.









  • Önemli olan müzikalite tarafı. Beats genelde Hip-Hop ve R&B gibi türler için uygun. AirPods'tan bu konuda daha iyi olacağını düşünüyorum. Ayrıca tasarımı da AirPods'tan kat be kat iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 5 Eylül 2021; 12:31:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz geç kalmışsınız yeni çıkmadı bayadır piyasadaydı zaten fakat inceleme gelmedi nedense teknoloji kanallarından yurtdışı incelemelerinde mikrofon kalitesi airpods daha söylesen de müzik kalitesinde beats açık ara önde

  • iyi kezbanlar sevinir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim için halen zirve galaxy buds plus

  • Ufacık plastik şeye 1499TL'mi verilir? 200 TL neyine yetmiyor da bu kadar pahalı satıyorlar ufacık şeyi.

  • Bu tür urunlerde fp urunleri almak daha mantikli bence. Bende qcy t1 pro ve buds pro var. Nerdeyse 10 kat fiyat farki var ama 10 kat degil 2 kat bile fark yok ikisi arasinda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimdeki telefonun 2. el fiyatı bi kulaklık yani öle mi. ozaman hemen telefonu satıp kulaklık alayım. telefonsuz kulaklığı naapcan diyen olursa cevap basit. münasip biyerime sokarım artık..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • “Beats markasının geleneksel anlamda ilk tam kablosuz kulaklık modeli olan Beats Studio Buds…”

    Powerbeats Pro kullanan ben, ağzım açık okuyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.