Beyler almanyadan alacağım kulaklık için aklıma bir soru takıldı.Şimdi beats studio fiyatı bir beats by dre ibeats kulakiçi kulaklık ve 8gb ipod nano 6g'ye eşit.Şu an da ipod touch 3g var.Creative ep630 kullanıyorum eğer ipod ve ibeats alırsam ne fark eder? Cre.Ep630 ve ibeats arasında çok kalite farkı var mı ?Yada kulak üstü studio ile alacağım zevki kulak içi ibeats ile de alabilir miyim? Sorum bu hangi seçenek daha mantıklı.
Ayrıca ipod touch ile ipod nano 6g arasında ses kalitesi olarak fark var mı varsa ne kadar fark eder?
Şimdiden teşekkür ederim.
D.Not: Beats düşmanları konuma bile uğramasın lütfen.
yeter abicim sende bi alamadın ya bu arada beats studio sahibi olarak söylüyorum yerinizde olsam studio alırdım. ibeats vs çok güçlü değil. ama bana oda yeter diyosan o ayrı ama studio ile arasında dağlar kadar fark vardır ben söyliyim.
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan™
yeter abicim sende bi alamadın ya bu arada beats studio sahibi olarak söylüyorum yerinizde olsam studio alırdım. ibeats vs çok güçlü değil. ama bana oda yeter diyosan o ayrı ama studio ile arasında dağlar kadar fark vardır ben söyliyim.
Almıştım solo hd fakat teyzem el koydu şimdi bu iyiye mi kötüye mi işaret derken daha iyi modele karar verelim dedik ama emin olamıyorum.Ayrıca sizin beats siyah mı? Çok leke yapıyor mu?(duman,parmak izi) ben hergün temizlerim onda sorun yok ama bazı ürünler değmediğiniz yerlerinde bile leke yapıyor..