Şimdi Ara

Beats Studio 2013 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok fazla zamanı olan bir insan olmadığım için imla ve diğer konuda maksimum özen gösteremediğim için şimdiden özür dilerim.
    Öncelikle Beats gibi gerçekten ağızlara sakız olmuş bi konuda bilgilendirme yapacağım için de özür dilerim.
    Ama tahmin edeceğiniz üzere cihaza sahibim ve cihazı gerçekten beğendiğim için biraz da emekle bu satırları yazıyorum.
    Başta kendimi açıklamaya çalıştım ben Beats fan değilim hatta eski Studio kullanıcısı olarak eski cihazı satma aşamasında çok küfür ettim.)
    Audiophille hiç değilim 18 yaşlarımda 6 aylık bass gitar tecrubem dışında hiçbir estruman da çalmadım.
    Konuya geçmeden eski Studio yu nasıl aldğımı da belirtmek isterim.
    Ohio ya giden arkadaşıma cash 2000 TL ve izmir alsancak kulak yolu ve kepçesine köpük dolduramak 5 dk sonra kendi kulak kalıp formu oluşturduğunuz bir yöntem var.
    Custom monitorizing de bu model kullanılıyor.İki kulak için toplamda 100 TL verdim işlem için.
    Arkadaşım bunlarla ABD ye giderken kalıplar basınç yada darbe su ana kadar nedeni belli olmadı form değiştirdi yani kullanılmaz hale geldi.
    Tamm dedim bari gelirken Beats Studio getir.O ana kadar Tour haricinde hiçbir Beats dinlemedim.Studionun çok şık bi görüntüsü vardı ki hala da beğenirim.)
    Ama dediğim gibi evdeki hesap çarşıya uymadı.Pişman oldum.Halbuki 1 aya yakın eski studio hakkında yorumları ve incelemeleri de okudum.
    Çok komik ama ne düşündüm biliyor musunuz Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der hesabı.
    Beats studio hakkında olumsuz beyanda bulunan herkes den tekrar tekrar özür dilerim.
    Fakat kimse bu özürü Yeni Studio için dilememi beklemesin gerçekten beğenerek dinlediğim birkaç parça hakkında hiç de haddim olmayarak spec detail vermek istersem...
    The Raver Xilent Remix UKF 2012 320 kb/sn
    Chorus da dusuk frakansta yogunluguna ragmen 3. perdede devamlı "kısadan uzayan" frekans uyarı tonu
    Give It To Me Rasmus Faber Dyanna Fearon 320 kb/sn
    1,50 ve 2,45 baslayan anlık ses
    2,34 de baslyan alarm 2,50 de belirgin 3,04 de artık bariz duyabildiğin sex cağrışımı :):):):) It's sexy!So dou you wanna test me sadece dinle...
    Devamı 5 hatta 6 perdeyi bile duymana imkan veren manyak otesi altyapı.
    Muse time is running out 320 kb/sn
    0,40 bass acıtabilir Shure 535 de fark göremedim aynı perdeler yeter
    Skirillex Try it out neon mix 320 kb'sn
    bastaki cızırtı rahatsız edici
    1-30-1,50 arası kalından incelen havlama
    Lindsey Stirling Crystalize ALAC
    ilk saniyedeki yaylı ve baştaki solo yaylının dalgalanarak aşağı yukarı yaparak hertz boyunda çıkşı
    2,30-3,00 arası ara ara piano sonda daha belirgin
    Bu parçanın kült olması kesinlikle altmetinde saklı.
    Lindsey Stirling Moon Trance ALAC
    Baştaki ahlayan adamı be havlayan finoyu.)0,30 0,50 arası yükseliş
    1,20 de kibrit çakışı
    3 fona düşüşlerde birçok yerde elektro vuruşlar
    Estatic Fear Chapter II 320 kb'sn
    Dinlemeden once neci bunlar diye bi aratmanızı tavsiye ederim Doom-Symphonic Metal
    Baştaki piano sıcaklığı
    The best opposite vocal ever!..
    Sonda 4, fonda yaylı sesi
    Crossfade Make Me a Believer 320 kb'sn
    Baştaki bass gitar intahar sebebidir.
    0,50 de başlayan sesi önce yüksek ileride de düşükte frekansta tutmuş
    ton 0,50 çıklarken arasında 3,perdede yaylı solo ilerde aynı ton düşerek taklar devamında yine solo devam ediyor.
    2,50 deki zili
    3,30 takipteki mükemmel dalga boyu cristal berraklığında yumuşak
    6,00-6,10 arası streo davul
    7,50 anlam dolu harmonik tınılar
    8,50 trans
    Crossfade Prove you Wrong 320 kb'sn
    Bass her zaman beni canlı canlı mezara sokar.
    Vokal Chorusda daimi arena effect
    Lana Del Rey Off The Races ALAC
    Studio kayıt parça baştan sona konser effect nerdeyiz dedirtiyor
    2,20 da adını anmsayamadığım sarkıt bi enst var.
    Rasmur faber Linda Sundblad Always Remix
    Daha iyi bir giriş duymadım bambaşka bir şarkı 0,07 ve 0,15 de geçiş icin switch sesi tutkudur.
    Girişte 3, perdede darbuka eşliğinde Linda 0,50 da koparır...
    İlk partta tiz piano ve yaylı 3, ve 4, perdede yer değiştirir
    her iki partın müzik mısralarının sonunda ayrı ayrı düşük frekans senkron sesi doludur.
    İkinci part manyaktır candır altyapı fena dağıtır adamı.
    İkinci partta yüksekteki cır cır böceği.)sonda tuşlu yamahanın eseriymiş..
    İkinci partta darbuka 150-200 yerde saydım.) yine 4, perdede şu entrumandır diyemeyeceğim dalga boyu ses sürekli pusuya yatmış takibinde yaylı onu senkronluyor.
    Allahın yaratmadığı ispatlanması gereken Linda Sundblad eğer hala hayattaysanız Chorus sonunda 7 tekrar eko yapıyor...

Daha önce Bose Mie2i-Klips x10i-Westone 4R Değiş tokuş Muhabbetine Shure 425 ve 535SE alayını geçtim 2 hafta kuzenimin HD880 gasp etmiştim.Harika bir deneyim hala rüyalarıma girer..

Daha önemlisi Ben Beats Eski Studio kulllanıcısıyım

http://forum.donanimhaber.com/m_47156708/mpage_8/tm.htm

1hafta tahammul edemedim 1 aya elden çıkarabildim.

Şimdi mantıklı bir soru sorucaksınız ne bok yemeye! yenisini aldın diye haklısınız.

Neden sattığım konusuna gelecek olursam;
    Aga önce büyük tasma gibi boynunda taşıyorsun yürüdükçe boynun altındaki kemiklere vuruyor yara oldu AQ daha ne diyeyim 63 kilo adamım ben
    Yeni Studio yu tasma olarak kullanırken.) hafif ve rahat hiç rahatsız etmiyor.
    Ses rengi güzel ama biraz fazla unnaturel chipset yüzünden fakat bende bir hastalık var yüksek seste dinlemek isterim müziği %100 volume da 128 DB yapıyor saatlerde dinlediğimi bilirim
    Ama AQ cihazı konser veriyor dışarıda kullanamıyorsun yalıtım %50 de bile yok .%60-%70-%80 volume de sahne hissedilir derecede daralıyor.
    Yeni Studio %60-%70-%80 volumde sahne daralmıyor olması gerektiği gibi perdeler sabit fakat yüksek ses de baş ağrısı yapıyor.Hala baş ağrısı çekiyorum.)
    Yalıtım mükemmel değil ama gürültüsüz ortanda %70 volume de yanımdaki insan belli belirsiz ses duyabiliyor.Daha yukarısı hala konser vereceğiniz anlamını taşıyor.
    Kulak pedleri gerçekten işe yarar izolasyonda eskiye göre level atlatmış.Ses gerçekten ve gerçekten eski studio ya göre gerçekçi ve sağlıklı dalga boylarını duymanıza imkan tanıyor.
    Beni en çok etkileyen pille çalışmaması oldu.
    Eski Studio da 1 ayda 8 Duracell AA pil bitirmiş biri olarak cihazda şarj edilebilir pil olması şahane gerçekten.
    Çok ilginç bir şey soylemem gerekirse
    Eskide pil bitmeye yakın ses muazzam derecede bozuluyor yaklaşık 5 saat daha çalıp bip sesi ile cihazı kullanamaz hale geliyorsunuz.
    Yeni de durum farklı pil bitmeden 10 dakika önce bile tam şarjdaki performansı duyuyorsunuz.
    Endüstriyel Otomasyon mezunu biri olarak bulun çektiği mA değerinden kaynaklandığını biliyorum.
    Enteresan olan Eskideki Bip sesinden sonra çıkardığım AA pil 1,5 seneyi geçkin bir süredir masaüstü alarmlı saatimi çalıştırıyor olması saat hala durmadı.)

Eski Studio yu evde kullanmak için ki (ABD Bluwire dan alındaydı JFK havaalanından) 580 TL vermem arkadaşım k.bakmasın kimse.)
    1 ay sonra 600 TL ye sattım zaten kar bile yaptım...
    Şimdi D&R dan 899 TL ye aldığım yeni studio beni gerçekten tatmin etti.Bu paraya satacağımı bilsem satmam ki temin etmem 10 günü buldu siyah studio heryerde yok.
    Bu para verilir mi yani asıl soru bu cihaz 900 eder mi emsal teşkil eden başka headphone alınabilr mi?
    Cevabınız evetse kesinlikle haklısınız verilmez fakat Eski Studio kullanıcısı olarak artık ben artık bu görüşe katılmıyorum.
    Evet ilk Studio ya 800 lira vermek gerçekten aptalca çünkü tasarım şekil falan 800 lira gerçekten etmez.
    Ama yeni cihaz 900 lira eder bunu bütün samimiyetimle söyluyorum.Para verip aldığım cihaza bok atmamak için değil ki eski studio yu beğenmediğimi açık açık soylemiştim.
    Gerçekten ama gerçekten 2 nesil arasında muazzam fark var.
    Sırf görüntüsü ve yorumları için dinlemeden ki yine ayı hatayı yapıp sipariş verdiğim yeni studio beni fazlasıyla memnun etti.
    Umarım görüşlerime değer verip yorum yapmaktan çekinmezsiniz.

Beats Studio 2013 Hakkında Beats Studio 2013 Hakkında Beats Studio 2013 Hakkında Beats Studio 2013 Hakkında Beats Studio 2013 Hakkında

• Orjinal Studio mu acaba diye merak edenlere de..
  • Paylaşımın için teşekkur ederim selçuk öncelikle güle güle kullan. bende yurt dışından getirttim ama sadece beats in yeniliklerinden geri kalmamak için konuya gelınce bende de eski beats studio vardı baya da memnundum aslında şimdi yenisi gelince biraz hayal kırıklığına uğradım çünkü ben oyle yazdığın değerlerden sesle ilgili terimlerden pek anlamam sadece bi dinleyici olarak şunu diyebiliyorum ki şarj edilebilme özelliğinin, yalıtımdaki kusursuzluğunun dışında sesin renginde şiddetinde bi değilme olmamış , hatta eskisi daha bass lı vuruşlar yapıyor yani yeni eskiye gore biraz sesi azalmış sanki ikisinde son ses açıyorum eskisi galip çıkıyor ustelik seside bozmuyor yenisine laf etmiyorum tabiki ama bunu aldıktan sonra hala eskısıyle takılmak hoş değil :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetnash M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum sende güle güle kullan ama pozitif yöndeki farkı anlamamış olmanı biraz garipsedim doğrusu.
    Zaten Beats in politikası bass üzerine kuruludur.Her zaman low range i daha iyi işler.Midler ortalamanın üzerinde high range konusunda ise fazla kasmazlar.
    Studio 2013 kesinlikle abartılı bass vermiyor.İşlemcinin düşükte harcadığı enerjiyi dağıtıp 5 perdeye kadar çıkıyor.Eskideki yapay sıcaklık yenide yerine daha gerçekçi vuruşlar/geçişler ve stero crossover zevki yaşatıyor.
    Ses şiddeti eskiden yeniye 125 den yaklaşık 118 gibi düşüş var gibi duruyor ama izolasyondaki ped farkları sesi dışarıya karsı daha fazla absorve etmesi olası etkiyi kulak içine yansıtmış oluyor.Fark birazdan da buradan kaynaklanıyor.Pil olmaması küçülmesi ve hafiflemesi izolasyondaki yükselişle ses de daha gerçekçi çizgiyi yakalamış.
    Eskiyi 1 ay kullandım ve 15 aydır dinleme fırsatım olmadı.Bu yüzden senin gibi kıyaslama imkanım yok fakat müzik kulağın varsa aradaki farkı anlarsın.
    Hangi cihaza bağladığın ses formatın ve eq ya da harici ses kartı gibi değişkenler ortalama üstü ise bence ortadaki fark kesinlikle 2013 den yana.

• Tabiki benimki biraz anlık düşünceyle çok fazla beklentiye girmemden, aradaki ufak ama güzel gelişmeleri yoksayıp ses az mı çok mu ya takılmamdan kaynakl ama yazdıklarınla aklımdaki pası sildim sanırım. Sen olaya çok hakimsin çözmüşsün olayı valla sonuç olarak güzel kaliteli kulaklıklar kullaniyoruz tekrar hayırlı olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetnash

Tabiki benimki biraz anlık düşünceyle çok fazla beklentiye girmemden, aradaki ufak ama güzel gelişmeleri yoksayıp ses az mı çok mu ya takılmamdan kaynakl ama yazdıklarınla aklımdaki pası sildim sanırım. Sen olaya çok hakimsin çözmüşsün olayı valla sonuç olarak güzel kaliteli kulaklıklar kullaniyoruz tekrar hayırlı olsun :)

Teşekkürler Mehmet ama mütevazı olmam lazım çünkü piyasada o kadar konuya hakim 1 yığın insan var ki şu yaptığımız Beats muhabbetine bile şüpheyle yaklaşırlar.
    Bırakalım işini gerçekten iyi yapan profesyoneller uğraşsın bu konuda ama şununda farkındayım ki onlar için Beats zaman kaybından başka hiçbir şey değil.)
    Benim naçizane tespitlerim Studio 2013 de büyük gelişmeler olduğu üzerine yoksa gidin satın alın manyak cihaz falan dediğim yok.
    TR piyasasında 2 yıl garantili alınabilecek cihaz portföyü belli.Bence bir seçenektir ama imkanı olan Yurtdışından 900 TL lik meblağ karşılığında harika ekipmanlara sahip olabilir.Bu da kocaman bir gerçek olarak karşımızda duruyor.
    Cihaz kırılmadığı sürece sorun yok kullanılabilir gibi duruyor.Ayrıca kalıplar baya esnek ikimiz için de uzun süre kullanmak nasip olur umarım.
    Tekrar görüşmek üzere iyi akşamlar.

• Yaklaşık 3 haftalık deneyimden sonra ses konusunda birkaç fikir ne konuda bahsetmediğim adaptive noise cancelling fonksiyonundan bahsetmek isterim.
    Çok tartışılan burn in var mıdır yok mudur konusundan ziyade ben yaşadığım deneyimlerle böyle bir durumun olduğu taraftarıyım.Ayrıca müziği kulaklıkla hangi rakımda dinlediğiniz de çok önemlidir.Yüksek rakımda kulak kemikçiği olan inkus kolunun geriye yaslanmasından dolayı oluşan basınç sizin yüksek frekanstaki sesleri daha belirgin duymanıza yol açar aynı mantıkla sürücü içerisinde perde (zar) de gerilir.Günümüzde kullanılan bütün teknolojik gelişmeler bütün canlıların adaptasyonu sonucu gelişme gösterdiğini de unutmayalım.
    Şimdi asıl konumuza gelecek olursak 3 haftanın sonunda cihazın ses renginde bariz iyileşmeler var bunu idrak edebilmek için alim olmaya gerek yok.
    %90 üzeri volumda özellikle bass altyapı oluşturan parçada zevk almak imkansız çünkü subwoofer etkisi bütün metni by-pass ederek müzik diyemeyeceğimiz şeyleri duymamıza olanak sağlıyor.Hatırladığım kadarıyla 1 aylık eski studio deneyimim bundan daha da kötü bir izlenim bıraktı.Kısaca cihaza over range yüklüyorsunuz ve sahne kayboluyor.Fakat benim naçizane izlenimim olması gereken gibi %50-60-70 aralığında dinlenen parçalar keyfine doyumsuz bir ziyafet sunuyor.Eskide sesi kısmanız sahnenin kaybolması anlamını taşıyordu bunu da unutmadım.Gerçekten ses konusunda en büyük gelişme buradan kazanılmış.
    Cihaz da adaptive noise cancelling jack yuvasına plug in yaptığınız anda aktive oluyor sağdaki ufak düğmeyle bunu kapatıp açmak mümkün eğer kapatmazsanız pil ömrünü tüketiyor ve durağan konumda olsa bile noise cancelling yüksek oranda güç sarfiyatına neden oluyor.Alışkanlık haline getirdikten sonra sıkıntı olmuyor 2 sn butona basarak kapatıp açıyorsunuz.Beyaz renkli 5 led cihazın pil durumu hakkında bilgi veriyor ve çok şık bir görüntü oluşturmuş.
    Noise Cancelling profesyonel düzeyde değil ama yeni nesildeki pasif gürültü engelleyen süngerler çok ergonomik ve sesi bariz oranda düşürüyor.Cihazı aktive edince özellikle yolculuk sırasında sizi kesinlikle memnun edecek türden bir etki yaratıyor.Bu gürültü engelleme cihazdaki chipsete bağlı olduğu için aktive etmeden ses çıkmıyor.Eskisi gibi pilsiz çalışmıyor.Fakat batarya 1 saatte tam şarj olduğu için pil bitti derdi yaşamıyorsunuz.Bu gerçekten mükemmel...
    Değerli zamanınızı ayırdığınız için teşekkür eder cihaz hakkında biraz bile referans olabildiysem teşekkür ederim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cihazla ilgili bir sorunun, sorum var. ilk cihazı açtığımdan beri kabloyu bilgisayara, telefona bağlamadan kulaklığa kabloyu taktığımda bir cızırtı sesi geliyor. Böyle gürültü gibi... Sonra bilgisayara, telefona bağladığımda devam eden bu gürültü düşük seste parça dinlediğimde, parça geçişlerinde devam ediyor ama ses yükseldiğinde kaybolduğunu hissediyorum. Sizde de böyle bir sorun var mı? yada bu bir sorun mu?
  • Eroglureha E kullanıcısına yanıt
    Buna Noise Cancelling deniyor kulaklığın dışında mikrofon var dış sesi algılayıp onu ters dalga boyutunda kondansere iletiyor.
    Yukarıda yazdım yolculuk sırasında cihaz kulağındayken cihazı aç bir süre sonra kapat aradaki ses farkını görürsün.
    Bozuk falan değil yani kullandığı adaptive noise cancelling fonksiyonu gürültüsüz ortamda cihazın minimal cızırtı yapmasına neden oluyor.
    Bu bütün noise cancelling cihazlar için geçerli bir durum kasmana gerek yok..
  • Arkadaşlar Yurt Dışında çalışma durumum var bu yüzden cihazı elden çıkarabilirim.
    İlgilenenler PM atsın.)
  • Kur farkından dolayı fiyatlar arttı aşağıda orjinal distribütörlerin online resimleri var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selcuk89 -- 26 Mart 2014; 22:12:18 >
  • Hocam beats studio wireless sahibiyim vede bu aksam kulakligi actim ve o cit sesi eden eklem yerinde studio yaziyor ve onun uzeeinde ince bir cizgi var ya oradan kirildi !!! Bunu hic beklemyordum cunku sadece aleti aciyordum urun d&r dan alinma napabilirim ? Yapilacak sey belli onlari arayacagim gerci ancak hafta ici surekli mesgulim.telefondan yaziyorum bide bir beats kulaklik doananimhaber diye ana koni var mi burada?
  • berk70 kullanıcısına yanıt
    Dostum sadece geçmiş olsun diyebilirim cihaz garanti dışıdır.
    D&R ın yapabileceği hiçbir şey yok bu konuda bantla falanda yapıştıracak halin yok zaten plastik kaynak değil o alüminyum kaplama bir parça.
    Onu mekan bulup kaynak yaptıracaksın ve azami dikkat ile kullanacaksın bu süreden sonra.
    Öyle bir sorun ki istesen kıramazsın gerçekten bravo.
    Pek olumlu bir görüş olmadı ama elimden anca bu kadarı geliyor..
  • @Selcuk89
    Öncelikle ayrıntılı açıklamaların için ve bilgilendirmeler için gerçekten içtenlikle çok teşekkür ediyorum çünkü uzun zamandır alacağım kulaklık ve bir türlü karar veremiyorum piyasada okadar fazla kulaklık var ki iyi yada kötü ama ben bu ürüne takılmıştım geçen turkcell bunun için kampanya yaptı ve oradan alacaktım tükenmişti tekrar yapacakmış onu bekliyorum ve bu sefer alacağımhttp://www.turkcell.com.tr/cihazlar/aksesuarlar/beats-studio-noise-cancelling-kulak-ustu-kulaklik?place=last_viewed_devices yanılmıyorsam ve yanlış düşünmüyorsam bu ürün değil mi?

• renkliorjinal kullanıcısına yanıt
    Evet bahsettiğim cihaz bu Studio 2013 ya da New Studio olarak geçiyor.
  • renkliorjinal kullanıcısına yanıt
    Ben fiyatı görmemiştim 599 TL diyor orada bir yanlışlık falan olması lazım ürün ABD de su an 299$ beats mixr david guetta pro için 869 TL fiyat çekmişler falan bir de Turkcell yani muhakkak bir yanlışlık ya da aldatmacası vardır.
    Beats solo ve new studio 599 TL ortada bir hata olduğu kesinleşti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selcuk89 -- 9 Mayıs 2014; 21:18:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eroglureha

Cihazla ilgili bir sorunun, sorum var. ilk cihazı açtığımdan beri kabloyu bilgisayara, telefona bağlamadan kulaklığa kabloyu taktığımda bir cızırtı sesi geliyor. Böyle gürültü gibi... Sonra bilgisayara, telefona bağladığımda devam eden bu gürültü düşük seste parça dinlediğimde, parça geçişlerinde devam ediyor ama ses yükseldiğinde kaybolduğunu hissediyorum. Sizde de böyle bir sorun var mı? yada bu bir sorun mu?

Evet bu olayi bende fark ettim hatta Aztek Teknoloji'yi arayip konustum oradaki bir kulaklikla daha denediler ayni ses onda da varmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Selcuk89

Ben fiyatı görmemiştim 599 TL diyor orada bir yanlışlık falan olması lazım ürün ABD de su an 299$ beats mixr david guetta pro için 869 TL fiyat çekmişler falan bir de Turkcell yani muhakkak bir yanlışlık ya da aldatmacası vardır.
    Beats solo ve new studio 599 TL ortada bir hata olduğu kesinleşti...

Bir yanlislik yok arasira indirimler oluyor dun turkcell.com.tr den new beats studio yu 499 tl ye aldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 11 Haziran 2014; 12:00:59 >
  • fatih_h kullanıcısına yanıt
    Turkcell gibi bir kurumdan böyle bir şey beklemiyordum eğer öyle ise adamlar bildiğin zararına satmışlar toplum hizmeti yapmışlar.
  • Yurtdışında müzik dinlenmiyor mu hocam neden satıyorsunuz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.