Şimdi Ara

BEATS BY DR DRE PRO VE SOLO HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde 1 er tane solo hd ve pro modeli var çok az kullandım hatta soloyu geçen hafta aldım şu an satmam lazım ikisini de pro beyaz solo hd kırmızıdır kutuları çantaları vb tüm aksesuarları var elden teslimat yapabileceğim şehirler var kargoyla yollayabilirim fiyatlar uygun telefondan giriyorum siteye foto vb isteyene whatsapptan atabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: memilyo

arkadaşlar elimde 1 er tane solo hd ve pro modeli var çok az kullandım hatta soloyu geçen hafta aldım şu an satmam lazım ikisini de pro beyaz solo hd kırmızıdır kutuları çantaları vb tüm aksesuarları var elden teslimat yapabileceğim şehirler var kargoyla yollayabilirim fiyatlar uygun telefondan giriyorum siteye foto vb isteyene whatsapptan atabilirim

fiyat ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrwope

quote:

Orijinalden alıntı: memilyo

arkadaşlar elimde 1 er tane solo hd ve pro modeli var çok az kullandım hatta soloyu geçen hafta aldım şu an satmam lazım ikisini de pro beyaz solo hd kırmızıdır kutuları çantaları vb tüm aksesuarları var elden teslimat yapabileceğim şehirler var kargoyla yollayabilirim fiyatlar uygun telefondan giriyorum siteye foto vb isteyene whatsapptan atabilirim

fiyat ?

Pro 450
    Studio 350
    Solo hd kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.