Şimdi Ara

BEATS BY DR. DRE EXECUTİVE - REPLİKA - 150 LİRA ACİL (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
28
Favori
30.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pm atamadim sanirim tabletden burdanda soriyim;Spor yaparken kullanabilecegim,kulak ici olan performansindanda tatmin olacagim hangi kulakligi onerirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇİN MALI KULLANANLAR DENEYIMLERINI PAYLAŞIRSA ALACAK DIĞER ARKADAŞLARA YARDIMCI OLMUŞ OLUR, BENDE ORJINAL VAR SIKINTI YOK TIKIR TIKIR ÇALIŞIYOR PARAYA KIYDIM TABI AMA. DEĞDİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

2. sınıf Beats Mixr'ın kutu içeriği falan değilde, ses kalitesi nasıldır?

Ses kalitesi 2. sınıftır fakat bass vs. kuvvetlidir, 10-20 liralık kulaklıklardan çok daha iyidir.
    Tasarımı da çabası.
    Saygılar.

quote:

Orijinalden alıntı: rudy

Pm atamadim sanirim tabletden burdanda soriyim;Spor yaparken kullanabilecegim,kulak ici olan performansindanda tatmin olacagim hangi kulakligi onerirsin.

Powerbeats'ı öneririm kardeşim, koşarken, spor yaparken vs. kulaktan çekme vs. yapmıyor.
    Spor yaparken bende bunu kullanıyordum.
    Saygılar.
  • Monster Beats PowerBeats - Lebron James Edition ControlTalk : 75 Lira 1. Sınıf Ürün bu ürün var mı? kancalı mı ve mikrofonsuz mu? "talk" yazan yerden dolayı soruyorum. ipod shuffle için alacağım
  • Pm atabılırmısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bu 3 büyüklerden ses ve sağlamlık açısından hangisini önerirsiniz. Birde bu 50 TL ile 250 TL fiyatlı kulaklıkların aradaki fiyat kadar ses kalitesi var mı? Aslında kulaklık için fazla bütçem yok ama almışken kaliteli ses ve uzun ömürlü olmasını istiyorum açıkçası. Aynı markadan belki 3. kalite denebilecek bir kulaklık almıştım gitttigidiyordan 20 tl ye. Kulaklık geldiğinde parayı çöpe attığımı anladım. O derece kötüydü. Tavsiyeniz benim için önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -djmemo- -- 2 Nisan 2013; 17:43:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -djmemo-

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bu 3 büyüklerden ses ve sağlamlık açısından hangisini önerirsiniz. Birde bu 50 TL ile 250 TL fiyatlı kulaklıkların aradaki fiyat kadar ses kalitesi var mı? Aslında kulaklık için fazla bütçem yok ama almışken kaliteli ses ve uzun ömürlü olmasını istiyorum açıkçası. Aynı markadan belki 3. kalite denebilecek bir kulaklık almıştım gitttigidiyordan 20 tl ye. Kulaklık geldiğinde parayı çöpe attığımı anladım. O derece kötüydü. Tavsiyeniz benim için önemli.

Merhaba kardeşim.
    Konu içindeki yorumlara ve referanslarımdaki yorumlara bakabilirsin.
    3 Üründe 1. sınıftır, hiçbir kusuru yoktur.
    Titreme garantilidir.
    Beğenmezseniz anında iade alırım, o derece güveniyorum ürünlerime.
    Alan arkadaşlara pm atıp bilgi alabilirsin.
    Saygılar.

• Monster Beats PowerBeats - Lebron James Edition ControlTalk : 75 Lira 1. Sınıf Ürün bu ürün var mı? kancalı mı ve mikrofonsuz mu? "talk" yazan yerden dolayı soruyorum. ipod touch için alacağım

arkadaşın sorusunu ben tekrarlayayım
  • Monster Beats By Dr. Dre Tour bu urunde mikrofon calisiyormu acaba telefonda kullanacagim konusmak ve muzik icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123xxx123

Monster Beats PowerBeats - Lebron James Edition ControlTalk : 75 Lira 1. Sınıf Ürün bu ürün var mı? kancalı mı ve mikrofonsuz mu? "talk" yazan yerden dolayı soruyorum. ipod touch için alacağım

arkadaşın sorusunu ben tekrarlayayım

Evet, var.
    Mikrofonludur.
    Saygılar.

quote:

Orijinalden alıntı: !!-Origin-!!

Monster Beats By Dr. Dre Tour bu urunde mikrofon calisiyormu acaba telefonda kullanacagim konusmak ve muzik icin.

O üründe mikrofon yoktur.
    Saygılar.

Bu arada Detox satılmıştır, alan arkadaşın ürünü yarın kargolanacaktır.

• Hocam kolay gelsin hayırlı satışlar.
    Kutulu Solo HD : 50 lira son fiyat mıdır? Alıcıya ne kadara veriyorsun PM alabilir miyim fiyat konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Hocam kolay gelsin hayırlı satışlar.
    Kutulu Solo HD : 50 lira son fiyat mıdır? Alıcıya ne kadara veriyorsun PM alabilir miyim fiyat konusunda.

Cevaplandı.
    Saygılar.
  • İstanbul içi elden teslim alabilirim Studio'yu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: My Valentine

İstanbul içi elden teslim alabilirim Studio'yu..

Pm'den cevaplandı.
    Elden satış sadece Eskişehir'den vardır.
    Saygılar.
  • Aldığımdan beri sorunsuz ve memnuniyetle kullandığım Beats Tour'un Sağ Kulaklığı bozudu malesef.. Yüzde 10 civarında ses geliyor sadece
  • beats tour 1.sınıf ile ilgili bilgi alabilirmiyim
  • quote:

Aldığımdan beri sorunsuz ve memnuniyetle kullandığım Beats Tour'un Sağ Kulaklığı bozudu malesef.. Yüzde 10 civarında ses geliyor sadece

O konuda yapabileceğim birşey yok ama sadece kargo parasını karşılarsanız 2. sınıf tour gönderebilirim.
    Saygılar.

quote:

Orijinalden alıntı: Belhanda10

beats tour 1.sınıf ile ilgili bilgi alabilirmiyim

Tam olarak neyi merak ediyorsunuz, ona göre cevap veriyim.
    Saygılar.

Bu arada 1. sınıf studio (siyah) ve 2 şer adet 1. sınıf tour gelmiştir (kırmızı-beyaz)

• Hocam böyle bir iyilik yaparsanız çok makbule geçer.. Kargo parasını karşılayabilirim :)
  • quote:

Hocam böyle bir iyilik yaparsanız çok makbule geçer.. Kargo parasını karşılayabilirim :)

Pm'den adres, telefon ve istediğiniz rengi bildirmeniz yeterlidir.
    Saygılar.
  • hocam 1.sınıf tour 50 tl poşetli tour 10 tl poşetli olan 2.sınıf mı oluyor birde dağlar kadar fark varmı kıyaslayacak olursanız ? veya başka bir modelle kıyaslarsanız ?

@cyanosis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belhanda10 -- 15 Mayıs 2013; 16:26:30 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.