Şimdi Ara

Beast of Reincarnation | PC ANA KONU | (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
3
Favori
3.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim de benzer saatler hocam değişik robot türleri uçan yaratıklar filan çıktı bir tek farklı olarak. Ama oyunun başındaki gibi adım başı ayı da kesmiyoruz o kadar rahatsız etmedi ilerleyince. Biraz monster hunter esintileri filanda var. Boss'u kesiyosun mesela kaçıyor peşinden kovalayıp bir tur daha kesiyosun filan. Yani kötü oyun değil oynanır da özellikle beklemeye değecek bir oyun mu bilemedim ben bekliyordum çünkü o kadar da bayılmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Save dosyasını kopyalayıp atarım olursa olur olmazsa başka bir zaman oyunsuz bir dönem olursa bakarım artık Beast of Reincarnation | PC ANA KONU | ultrawide desteği oyunun çıkışıyla birlikte gelecekmiş galiba official olarak. Olmalı zaten 2026 yılındayız yaBeast of Reincarnation | PC ANA KONU | 

Şu ana kadar sıkmadı ki çabuk sıkılırım bakalım oynarım gibi ama bitirirmiyim bilmem. Evet dediğin gibi bosslar kaçıyor tekrar karşılaşıyoruz falan. Şimdi baktım oyun ortalama 30 saat sürüyormuş umarım çeşitlilik artar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu gamefreak inc, pokemon sayesinde stüdyodaki tuvaletleri bile altın kaplama yaptırmadı mı kardeşim bu adamlar fakir mi stüdyo mu bunlar neden hiçbir oyunlarına budget basmıyor. Pokemonlara bile basmıyor, baktım da 13-15milyon$ arası basıyorlarmış sadece. Eşek misin kardeşim 10 katını falan kazanıyorsundur sadece pokemondan, madem multiplatform bi oyun yaptın çıtaları yükseltiyorsun, niye pokemon muamelesi çekiyosun. Bunun da budget düşük belli yani, teknik açıdan da zayıf. Ne frame gen var ne dlss 4.0 / 4.5 var. Dlss 3.7 varmış. Oyunun kendisi ucuz yapım duruyor herkesin dediği gibi.

Yani olmasa adamlarda tamam dicem, bu adamlar pokemondan parayı götürmüyor mu özellikle darknessın dediği gibi pokemonun en büyük hissesine bunlar sahipse daha çok kazanması gerek. Kaçırdığım bi şey mi var nereye götürecekler bunlar parayı, kefenin cebi yok yuzukisan alooooo.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Kage. kullanıcısına yanıt

He şimdi oldu işte geçen bunu diyordum Beast of Reincarnation | PC ANA KONU |  Bu adamların kendisi cimri bence. Yoksa paraları var, söz sahiplikleri var. En büyük mü bilmem ama üç ortaklar. %32'si Nintendo'da. Kalanları Creatures ve GameFreak. En az Nintendo kadar patronlar yani aslında olay Pokemon olunca.

DLSS olayı problem değil bu arada. Nvidia App'ten en güncele çekiliyor zaten.

AA oyun olması sorun değil aslında. Clair da öyleydi. Özen de önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarknessSeeker -- 3 Ağustos 2026; 12:19:10 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuon -- 3 Ağustos 2026; 12:25:56 >
  • DarknessSeeker kullanıcısına yanıt

Daha fazla tepki almaları lazım her yerden, pokemon topluluğu dahil. Olmasa tamam sorun yok, olup da budget basmamak rezalet bence. Sonuçta çok fazlasını kazanıyorlar, eşekliğe gerek yok. Pokemon topluluğunun kendisine gelmesi gerek, bu adamlara büyük tepki göstermedikçe cüzdanı açmayacaklar. Hani oyun yapıyosun, herkes beğensin diye yapmak istemez misin ürün üretiyorsun sonuçta. Sadece para olarak görüyorlar oyunları ondan oluyor. Oyun da bi sanat sonuçta, sanat büyük tutku ister büyük yaratıcılık ister aksi halde slopa dönüyor.

• Native oynanmıyor oyun Nvidia App ile override edilse bile.

Ray Tracing çok düşük kaliteymiş.

Çözünürlük ayarı bozuk görünüyormuş. 720p yazıyormuş öyle olmadığı halde. Çıkış çözünürlüğü masaüstü çözünürlüğünüz oluyormuş.

Chromatic aberration, film grain, vignette kapatılmıyor haliyle görüntü daha da kötü oluyor. (Yukarıda çözümünü paylaştık)

Day one güncellemesi gelecek mi bakalım.

Beast of Reincarnation | PC ANA KONU |MxBenchmarkPCyoutube
    RTX 5080 Beast of Reincarnation gameplay and performance benchmark at 4K, 1440p DLSS 4.5 Quality/Performance on Unreal Engine 5.4 with Ray Tracing and Highest settings on RTX 5080 + i7 14700F Special thanks to Fictions for providing me with early access to this game, I really appreciate it a lot! If you like this content and want to support this channel: ○ You can directly support this channel by joining this channels membership and also receive special perks and bonuses for yourself. More info about perks and bonuses you can find here: https://www.youtube.com/channel/UCG2fo7J1KGxWLzAe_l8lGjA/join It will help to support this channel and expand available hardware for content creation. Thank you! WATCH NEXT: ○ GeForce RTX 5080 Test in 15 Games at 4K and 1440p - https://youtu.be/4RQpzTPBvWQ ○ NVIDIA DLSS 4.5 Super Resolution Test in 5 Games - https://youtu.be/S3whjm4r4h0 Timecodes: ○ 0:00 - 4K DLSS 4.5 Ultra Quality (77%) and Ray Tracing Off ○ 1:07 - 4K DLSS 4.5 Quality and Ray Tracing Off ○ 2:26 - 4K DLSS 4.5 Performance and Ray Tracing Off ○ 3:46 - 4K DLSS 4.5 Ultra Quality (77%) and Ray Tracing On ○ 5:10 - 4K DLSS 4.5 Quality and Ray Tracing On ○ 6:36 - 4K DLSS 4.5 Performance and Ray Tracing On ○ 7:54 - 1440p DLSS 4.5 Ultra Quality (77%) and Ray Tracing Off ○ 9:09 - 1440p DLSS 4.5 Quality and Ray Tracing Off ○ 10:33 - 1440p DLSS 4.5 Ultra Quality (77%) and Ray Tracing On ○ 11:48 - 1440p DLSS 4.5 Quality and Ray Tracing On Full specs: CPU: Intel Core i7-14700F GPU: Asus TUF Gaming RTX 5080 OC 16GB RAM: 32GB (4x8) DDR4 3600MHz CL16 Motherboard: Asus PRIME B760-PLUS D4 SSD: Kingston NV1 1TB NVMe M.2 PSU: be quiet! Pure Power 11 700W CPU Cooler: be quiet! Dark Rock 5 Case: be quiet! Silent Base 601 Disclaimer: I have partnered with Fictions to produce this content. #beastofreincarnation #unrealengine5 #rtx5080
    https://youtu.be/fgEY9aibISo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarknessSeeker -- 3 Ağustos 2026; 21:2:46 >
  • Arkadaşlar oyunu oynarken alt f4 ile çıktım tr yama yapmak için bilgisayar reset attı sonra tr yama kurup girdim ama yeni iyun diyor save kısmına local- beast tarih olarak da gözüküyor ama oyunda görmüyor ne yapilabilir

Gönderdim benim save'i hocam özelden belki bir tık sizinkinin gerisinde olabilirim ama ben

Tam olarak düşündüğüm puan aralığında bir şey almış

Beast of Reincarnation | PC ANA KONU |

Game Freak sen bu hallere düşecek ekip miydin be...

Pokemon > Beast Of Reincarnation Beast of Reincarnation | PC ANA KONU | 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarknessSeeker -- 4 Ağustos 2026; 9:25:30 >

Bunlar en iyisi pokemon yapmaya devam etsinBeast of Reincarnation | PC ANA KONU | 

Beast of Reincarnation | PC ANA KONU |BenchmarKingyoutube
    A Big Thanks to Fictions for providing Early Access to The Game ⏰Timestamps: 00:00 Intro 00:36 Brief Gameplay Overview 01:06 Beautiful Art Direction, Underwhelming Visual Fidelity 01:47 Good Performance 02:06 Shader Compilation 02:44 Upscaling 02:59 Default DLSS Preset E vs Preset K 03:18 More boiling with Presets L and M 03:29 TSR and FSR 03:48 The impact of Post Processing Effects on Image Quality 04:32 Ray Tracing 05:23 Vram Limit / Texture Quality 06:03 Mesh Quality 06:28 Shadow Resolution / Shadow Quality 07:07 Lighting 07:38 Optimized Settings 07:57 Optimized vs Highest Preset 09:15 Channel Support (Patreon) 09:33 Outro ►Optimized Settings: -Ray Tracing: Off -VRAM Limit: 1/2 (For 8GB GPUs) -Mesh Quality: High -Anisotropic Filtering: ANISOx16 -Texture Quality: 3/3 -Shadow Resolution: Medium -Lighting: Medium -Shadow Quality: High or Highest -Contact Shadows: On -Post Processing: Low -Depth Of Field: Off (Personal Preference) •Set Post Processing to Low to disable the heavy Film Grain and Chromatic Aberration for a cleaner and sharper image. •TSR provides better image stability and sharpness than FSR 3, but it comes with a noticeable performance penalty. •TSR Balanced renders at the same internal resolution as DLSS and FSR Quality. The same applies to the other modes. •By default the game uses the older CNN-Based DLSS (Preset E), force Preset K for better image quality. •Using Preset L and especially M increases Lumen boiling and temporal noise. ✨Support the channel by: 🔴 Subscribing and watching my videos 🔴 Using the Super Thanks Button under the video 🔴 Buying me a coffee: https://ko-fi.com/benchmarking 🔴 Or support via PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/bench... ✨Become a Patron to get early access to my optimized settings and download my latest videos in the highest possible quality free from Youtube's compression: https://www.patreon.com/BenchmarKing ►Join the channel to get early access to my optimized settings: https://www.youtube.com/channel/UCEL03vxCWzPzXcarexAIFHg/join ►Follow Me on X (Twitter): https://x.com/BMKing23 ►Follow Me on Bluesky: https://bsky.app/profile/gamesbenchmarking.bsky.social ►Check out more optimization guides: https://youtube.com/playlist?list=PLoW6k48APmp37pvrrbMVrUNeOArhCFG60 ►Full Specs: ●Capture Card: Elgato 4K60 Pro MK.2 (With dedicated recording PC) ●CPU: AMD Ryzen 7 5700X3D. ●Motherboard: MSI B550 A Pro ●GPU1: ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti V2 MINI. ●GPU2: GIGABYTE GeForce GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12G. ●RAM: G.Skill Trident Z Neo 32 GB (2x16 GB) 3600 MHz DDR4 CL16. ●SSD: Samsung 980 pro 1TB + WD Black SN770 1TB. ●PSU: Corsair RM750 80PLUS Gold 750W ●Case: Lian Li LANCOOL 215. ●Windows 11 Pro 25H2.
    https://youtu.be/ECkPGoeYYIc

Oyun iyidir kötüdür bilmem uzaktan bakınca seveceğim bir oyuna benziyor ama demiştim ben sana işte geçen alın size Game Freak Beast of Reincarnation | PC ANA KONU |  Bir yandan da iyi oldu diyorum oldu da çok yüksek alsaydı dediğim gibi bilmeden Nintendo'ya sallayacaktı herkes ama onu da yapamadılar Beast of Reincarnation | PC ANA KONU | 

Aynen bu iş nintendo'ya yaradı. Yorumlarda hep "demek ki pokemonların çöp kalite olması sadece gamefreak kaynaklıymış" tipi yorumlar görüyorum, nintendo kendini aklamış oldu.

Bu gamefreak'de kesinlikle ya cüzdanın ağzını açma problemi var ya da adamlar senelerin oyun firması olmasına rağmen oyun yapmayı bilmiyor. İkisinden biri, başka bir sebebi olamaz çünkü para var.

Gerçi adil olmak gerekirse, Crimson Desert da 75 mi ne almıştı ortalama, bu oyunla nerdeyse aynı. Ancak ona rağmen Crimson Desert kısa sürede 8 milyon üzeri satış yaptı, anlık 300-400k lara ulaştı steamde ve genel olarak oyunculardan pozitif yorum aldı. Beast ise şuanlık 8k görünüyor ve 1k ya yakın incelemede %56 görünüyor. Redditte parama yazık oldu diyen bir sürü konu var. Şimdi iki oyun eşit mi yani puanları aynı sayılır. Demek ki birisi doğru birisi fake puan Beast of Reincarnation | PC ANA KONU |  İnsaların ufaktan incelemelere güvenmeyip kendi kararını vermesi de bi noktada mantıklı karar.

Zaten sallamaya yer arıyor millet. Hiçbir şey bilmeden sallayacaklardı. Sony - Naughty Dog gibi bir ilişkileri var sanıyorlar Nintendo ve Game Freak'in. Ama alakası yok.

Satmaz bu oyun. Crimson'ın olayı farklıydı. Ben onu 40-50 saat sonra bıraktım. Bana göre sorunlu bir oyun. Bunu daha çok seveceğim kesin ama ticari olarak da puan olarak da anlıyorum daha fazla başarılı olmasını. Bu oyun en azından ömrünü adamanı istemiyor ve gerçekten single player Beast of Reincarnation | PC ANA KONU | 

Game Freak'in çoğunluğu yeni Pokemon oyununda çalışıyor. Ufak ekip + dışardan outsource ekip ile yapmışlar oyunu. Tutku projesi gibi yansıtıldı ama yorumlara göre en azından pek de başarılı olmamışlar.

Ben de istiyorum mesela keşke Pokemon tamamen Nintendo'nun olsa diye ama imkansız. Olsaydı işte o zaman Botw, Totk gibi bir oyun görürdük. Game Freak işin içinde varken zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarknessSeeker -- 4 Ağustos 2026; 11:7:25 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.