Şimdi Ara

bearshare free edition hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar bearshareyi bilmeyeniniz pek yoktur ama problemle ilgili bir sorunum var hatta ikisorunum var birincisi bearshare sistemimi %100 le kullaniyor ikincisi ise tam baglanacak hata veriyor kendini kapatiyor acaba neden olabilir bir bakabilirmisiniz arkadaslar

• programın temp ve hasher klasörlerini boşaltmayı denediniz mi.belki orda çekmeye çalıştığı arızalı dosyalar vardır.zaten bunun beleş versiyonu adware.crackli pro versiyonunu kullanmanızı tavsiye ederim.
  • Valla sistemi oldukça kasıyo,bunun için bi hal çare varsa söyleyin de bilelim,silip yendien yüklemeyi falan denedinmi programı
  • evet silipo yeniden yukledim hemde kac kere pro versyonunuda denedim ama son surumun cracki yok onuda gectim hala ayni sorun var anlamadim mahvetti windowsu bi format kapisi gorunuyo buarada pmden dediiniz ...+... nerden bulabilirim bildirirseniz cok memnun oluyrum
  • valla ben 4.5.1 kullanıyorum.son sürüm olmasına gerek yok değişen bişey yok.aslında kullanmıyorum sadece arada bir bişey indiriyorum o kadar.zaten artık kazaa ve gnutella networkleri virus ve dialer yuvası.
    crack için gene aynı programı kullanabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.