Şimdi Ara

Bearpaw 2400Cu plus mustek (Vista driver bulamıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu tarayıcıyı çalıştıramıyorum. Vista driver gerekiyor ama en fazla xp'ye kadar destekliyor. Ne yapmak gerek?

• win 7 için driver var mı Mustek-BearPaw-2400TA-PLUS için.alet elimde kaldı. laptopta xp yüklenmiyor scanner lazım ama driver yok
  • vista sürücüsünü denedinmi çalışması lazım.
  • vista driver yok hocam xp ye kadar yazmış adamlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasev

vista driver yok hocam xp ye kadar yazmış adamlar

Windows Vista 32bit / Windows Vista 64bit
    http://www.mustek.com.tw/apprg/countdriverdownloadtimes?LINK=ftp://ftp.mustek.com.tw/pub/driver/BearPaw/2400CUPLUS/Vista32-64/23LV11/WEB.EXE&DRIVERFILEID=438

Ekteki dosya (1)

WINDOWS 7'de OLUMLU SONUÇ: BEARPAW 2400CU PLUS Driver

"tan" arkadaşımızın verdiği yukardaki linkten indirilen "WEB.EXE" isimli dosyayı Win 7 Ultimate kurulu notebook'umda şahsen denedim. Kurarken dil seçimini Türkçe yaptığımda kurulum başarısız oldu. En son XP'ye kadar olduğu ibaresi çıktı (Türkçe yazı ile). Tekrar denediğimde, kurulum dil seçimini İngilizce yaptım. Başarılı oldu. PC'yi reboot etmemi istedi, yeniden açıldığında uzunca bir zaman sürücü yükleniyor mesajı vererek hard disk çalıştı, sonuçta windows'un bu pc'de modifikasyon yapacağı şeklinde rapor çıktı(ESET Smart Security 4.2.22.0 raporu) Onaylayınca, sürücünün düzgün yüklendiği, tarayıcının çalışmaya hazır olduğu ifadeleri gözüktü ve gerçekten "Bearpaw 2400cu plus" problemsiz kurulmuş oldu. Linki veren tan arkadaşımıza çok teşekkürler...

Konuyu bu kadar ayrıntılı neden anlattığıma gelince: Forum kullanıcıları olarak genel bir hatamız var. Bir problem yansıtıyoruz, birileri çözüm gösteriyor, fakat "feedback =geri besleme" yok! Oysa, çözümü deneyen arkadaş neticeyi - olumlu veya olumsuz olsun - bildirse, bu forumlar gerçekten okul gibi olur, bilgi birikimine katkı böyle olmalıdır diye düşünüyorum. Herkese saygılar...

• Arkadaşlar konu hortlatması olacak ama "Mustek BearPaw 2400TA" Win7 32 Bit için yazılım bulamadım. "Mustek BearPaw 2400TA Plus" bulabildim o da, uyumlu olmaz sanırım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.