Şimdi Ara

Be a Goalkeeper için tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaleci olayım dedim ama pek başaramadım rakip şut attığında kaleci otomatik olarak atlıyor ama geç kalıyor biraz. galiba kendimiz şut tuşuna bassak daha iyi olacak. orta gelince nasıl yumruklayacağız? başka tavsiyeleriniz varsa onları da söyleyin.

• Bende yumruklamayı bulamadım ancak orta gelince üçgene basıyorum kaleci açılıp alıyor. Birde şutlara kare ile uçuyorum tüm tuşlar aynı işimi görüyor?Mesala x ile kare veya yuvarlak arasında fark yok mu?
  • şimdi kariyer yapıyorum. hazırlık maçlarındayım. son maçta bana hiç iş düşmedi ama ortalamam 3.1 e kadar düştü. anlamadım. ben sadece ceza sahası içinde bekliyordum.
  • Bende de olmuştu sonra anladım sebebini.Eğer oyunculara uygun zamanda pas şut orta arapası attırırsan artıyor yine.
  • zamanla alışmak lazım herhalde. bu arada benim gibi kaleci kariyeri yapan başkalarıda varsa gelsinler, konuşalım tartışalım. ilk defa bir oyunca kaleci oldum. güzelmiş. ben akrobatik kaleciyi seçtim.
  • Kaleci olmayı ben de seviyorum fakat rating sistemini bir de atlama sistemini anlamadım. Genelde hep boşa atlıyorum. Bir de ne farkı var tuşların hepsi atlıyor mu?
  • Bende kaleci olarak kariyer yapıyor ve tuşları sonunda çözdüm. uzun atlama tuşu x her yöne atlıyor.Kare ile sol tarafa yatıyor yuvarlak ise sağ yatara yatıyor ama atlamıyor.Bu dediğim 2 tuş oyuncuyla karşı karşıya kaldığınızda çok etkili oluyor. onun dışında x le uçun.Bu araba bu boy sistemindeki lbs nasıl bir sistemdir cm yok mu? tam anlamadığım için kaleci dediğin uzun olur dedim ama arbartmışım ferdinand cech gibi oyuncular yanımda cüce kalıyor

Editleme : üçgen açılıyor ve kornerde topu yumrukluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithrandil245 -- 29 Eylül 2011; 16:59:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Bende kaleci olarak kariyer yapıyor ve tuşları sonunda çözdüm. uzun atlama tuşu x her yöne atlıyor.Kare ile sol tarafa yatıyor yuvarlak ise sağ yatara yatıyor ama atlamıyor.Bu dediğim 2 tuş oyuncuyla karşı karşıya kaldığınızda çok etkili oluyor. onun dışında x le uçun.Bu araba bu boy sistemindeki lbs nasıl bir sistemdir cm yok mu? tam anlamadığım için kaleci dediğin uzun olur dedim ama arbartmışım ferdinand cech gibi oyuncular yanımda cüce kalıyor

Editleme : üçgen açılıyor ve kornerde topu yumrukluyor

Galiba bu "x, kare" falan PS kol düzenine göre. Bunları deneyeceğim teşekkür ederim. Ben de kaleci kariyeri yapmayı düşünüyorum ama tuşları ve rating sistemini çözene kadar normal takılacağım.

Ekleme: 6'5" 195cm. 7 falan yaptıysanız tabi öyle gözükür. http://www.teaching-english-in-japan.net/conversion/feet_inches burdan vehttp://www.convertunits.com/from/lbs/to/kg burdan yararlanıyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 29 Eylül 2011; 17:32:17 >

• Yok ps koluna göre dedim ben
  • @mithrandil245 hocam çok teşekkür ederim. Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda aşağıdaki gibi bir istatistik yaptım. Benim birkaç önerim; maç sırasında back tuşuna bastıktan sonra topun olduğu yere odaklanıyor kamera. Tekrar aynı tuşla kalecinize odaklanıyor. Takım atak halindeyken back tuşuna basıp topa yakınlaşıp da oyuncuların altında yanan ışıklara göre basarsanız o oyunculara pas atıyor. Kanattan akın eden oyuncunuzla da orta tuşuyla orta açtırabilirsiniz ya da şut tuşuna basıp pc kontrolünde olan oyuncuya şut attırabilirsiniz. Daha etkili atak yapıyorsunuz bu sayede. Gerçi belki biliyorsunuzdur ama ben yeni öğrendim. Bu da istatistiğim:

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

@mithrandil245 hocam çok teşekkür ederim. Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda aşağıdaki gibi bir istatistik yaptım. Benim birkaç önerim; maç sırasında back tuşuna bastıktan sonra topun olduğu yere odaklanıyor kamera. Tekrar aynı tuşla kalecinize odaklanıyor. Takım atak halindeyken back tuşuna basıp topa yakınlaşıp da oyuncuların altında yanan ışıklara göre basarsanız o oyunculara pas atıyor. Kanattan akın eden oyuncunuzla da orta tuşuyla orta açtırabilirsiniz ya da şut tuşuna basıp pc kontrolünde olan oyuncuya şut attırabilirsiniz. Daha etkili atak yapıyorsunuz bu sayede. Gerçi belki biliyorsunuzdur ama ben yeni öğrendim. Bu da istatistiğim:

çok teşekkür ederim.ben de tam bunu arıyordum.kaleciyle kariyer yapayım dedim ama diğer oyuncuları nasıl oynatacağımı bulamamıştım rating çok yüksek olmuyor ya.en fazla 7 yaptım kaleciyle

• @emre544 rica ederim. Bu arada LB(L1) tuşu ile otomatik pozisyon aldırabilirsiniz basılı tuttuğunuz sürede pozisyon alıyor kaleciniz.
  • sanırım achievementler arasında kaleciyle 9 ratinge ulaşmamız isteniyor.ama dediğim gibi kaledeyken ratingi arttırmak zor geldi.ne gibi bi yöntem önerirsiniz arkadaşlar?oyuncuyken kolay,tek başına kahraman kesilip adam çalımlar golü atarsın da rating tavan olur ama kaledeyken bırakılmıyor ki kale
  • FearMaster bende az önce o özelliği fark ettim şimdi yazacaktım bu arada artık daha fazla zevk alıyorum maçlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

şimdi kariyer yapıyorum. hazırlık maçlarındayım. son maçta bana hiç iş düşmedi ama ortalamam 3.1 e kadar düştü. anlamadım. ben sadece ceza sahası içinde bekliyordum.

ohoo sen nediyorsun

Ben Fifa 11 de Be a Gk da 1.0 rating yaptım 3 gol yedim bir de hatalı paslar biraz da orta sahaya açılınca :D:D

oyunu aldığım ilk gün oynuyordum tabi ama Sezon sonunda manchester united aldı beni ortalamam 2.5 idi

• My Career'e başlarken nasıl başlıyorsunuz? Kendi özelliklerinizi nasıl yapıyorsunuz? Galiba oyuncu gelişimi yok ya da ben bulamadım.
  • atl. madridde başladım ve direk formayı kaptım. bu kısmı pek gerçekçi olmamış sanki.
  • Evet pesin kariyer kısmı daha gerçekçi bu yönden direk başlanmıyor.Birde transfer olmak ve milli takıma çağrılmak var mı?
  • up soruyu unutmayalım.
  • transfer oluyor muyuz onu bilmiyorum ama sanırım milli takımda oynamak yok.olsa ayrı bi maç ikonu olarak takvimde görünürdü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.