Şimdi Ara

BBMDEN KIZ TAV.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bbmden nasıl kız tavlıyıcam beyler ? Bissürü kız var ama nasıl muhabbete giricem ?

-Selam
    +Selam

Gerisi gelmiyor :Dd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nbr
  • bir elmanın iki yarısı olmaya ne dersin de
  • Selam deme direk bir sey hakkinda konu ac c2 gibi mesela ya su konuda ne yapmaliyim sence gibi veya esprili bi dille gir ornegin direk asik oldum evlenelim mi diye kiz kezban olmadigi surece yuzde bin ise yarar artik gulerse falan devamini getir

• quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

Selam deme direk bir sey hakkinda konu ac c2 gibi mesela ya su konuda ne yapmaliyim sence gibi veya esprili bi dille gir ornegin direk asik oldum evlenelim mi diye kiz kezban olmadigi surece yuzde bin ise yarar artik gulerse falan devamini getir

İyi diyorsun ama konu bulamıyorum kardeş :(

• bunu yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

Selam deme direk bir sey hakkinda konu ac c2 gibi mesela ya su konuda ne yapmaliyim sence gibi veya esprili bi dille gir ornegin direk asik oldum evlenelim mi diye kiz kezban olmadigi surece yuzde bin ise yarar artik gulerse falan devamini getir

İyi diyorsun ama konu bulamıyorum kardeş :(

Ya abi hic mi hayatiniz yok Ya bise soracam diye gir mesela cok resmi konusma kizlar sinir oluyor ornegin diyecegim soracagim falan yok konus iste dicem falan de rahatlik en onemlisi kasma yani ya dedigimi yap tanimadigin kizlarda yuzde yuz ise yarar mesela demin de soyledigim gibi asik oldum evlenelim falan diyip direk girersen kiz kezban degilse gulecektir ondan sonra ya burnuna asik oldum aslinda evlenir mi ki bi sorsana gibisinden dal git Tabi kiz soguk davranmadigi surece sen acilacaksin. Kizlar bi yerlerine yorum yapmana bayilirlar direk cok guzelsin cok tatlisin diye girersen öküz abaza damgasi yersin ama dedigim gibi tek bi yere odaklan memintolarda tombiktoymus gibisinden olmasin yalniz Ben genelde burun kullanirim kaş göz gidebilirsin ama dikkat et burnu duzgun olsun bi kez yaptim kizin burnu egriymis dalga mi geciyon lan diye bir suru kufur yedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erken evlenen erkek vs kızlar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.