Şimdi Ara

Bazilari Meydani Bos Buldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Galatasaray'ın gönlünden
    geçenlere ve ihtiraslarına göre
    değil, mevzuata ve hukuka uygun
    olarak yönetilir...

• Biz yönetiyoruz
  • Korkunun ecele faydası yok bunu anlamıyor mu GS yönetimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

Biz yönetiyoruz

Locamız büyük
  • çıkıp açıkça feneri düsürün artık diye açıklama yapsınlar delikanlı gibi
    böyle süslü cümleler,duyarlı ak kaşık tripleri falan
  • başka baharlara artık bu senede alacağız 6 puanımızı keşke türkiye kupasında da gelse nasıl olsa sonuç belli
  • bugün adnan sezgin ifade verdi. gs kulübünün bir an önce hukuk dışı karar alınması istemesinin nedeni bu iş ne kadar gecikirse bana o kadar bulaşacak korkusu yüzündendir. Kardeşim şu mahkemeyi bekleyin. Zavallılar eldeki belgelerle küme düşürülemeyeceğini anladılar nasıl fenerbahçeye şu durumda en çok zararı veririz gibi saçma sapan bir mantık içindeler. 2011-2012 sezonundan hoşnut olmayacak takımlar çekilecek kadar cesaretleri varsa çekilsinler ligden. Kimse onları zorla oynatmıyor bu ligde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hepsinin içinde bir Fenerbahçe korkusu oluşmuş adamlar Fener düşsün diye canlarını verecekler yani o derece baktım şimdi saçma saçma konuşuyolar kendi bölümlerinde neymiş UEFA'ya mail yollayacaklarmış birdaha UEFA'da sanki çok tırtlıyodu onları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

hepsinin içinde bir Fenerbahçe korkusu oluşmuş adamlar Fener düşsün diye canlarını verecekler yani o derece baktım şimdi saçma saçma konuşuyolar kendi bölümlerinde neymiş UEFA'ya mail yollayacaklarmış birdaha UEFA'da sanki çok tırtlıyodu onları

bu mail işide ayrı bir komedi.
    uefada zaten bekleyip duruyordu gs taraftarı mail atsında bazı kararlar alalım diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesona

bugün adnan sezgin ifade verdi. gs kulübünün bir an önce hukuk dışı karar alınması istemesinin nedeni bu iş ne kadar gecikirse bana o kadar bulaşacak korkusu yüzündendir. Kardeşim şu mahkemeyi bekleyin. Zavallılar eldeki belgelerle küme düşürülemeyeceğini anladılar nasıl fenerbahçeye şu durumda en çok zararı veririz gibi saçma sapan bir mantık içindeler. 2011-2012 sezonundan hoşnut olmayacak takımlar çekilecek kadar cesaretleri varsa çekilsinler ligden. Kimse onları zorla oynatmıyor bu ligde.

Yahu bıraksana bu lige Paf takımla çıkacaklar da vardı. Lafta kaldı.. Hala daha konu açıyorlar yok galatasaraylılığımı donduruyorum cart curt. Kendini fesheden Çarşı gibi

• Ellemeyin, üçbuçuk atıyorlar FB süper ligde oynayacak diye. Başka türlü kurtuluşları yok, onlarda iyi biliyor.

Takılsınlar kendi kendilerine, kim sallar onları
  • Burayı takip eden GS lilere söylüyorum
    Az yüzünüz kızarsın. Mehmet Ali Aydınlar a konuşuyorsunuz. Daha bismillah, yeni geldi, başladınız konuşmaya. TFF türk futbolu için en dogru ve adil kararı verdi. Kesinleşen birşey mi varda küme düşürülecek takımlar ?

Bu türk futbolunu yıllarca, tribünlerinizde şu anda amigoluk yapan Haluk Ulusoy yönetti. O yılları unuttunuz herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Burayı takip eden GS lilere söylüyorum
    Az yüzünüz kızarsın. Mehmet Ali Aydınlar a konuşuyorsunuz. Daha bismillah, yeni geldi, başladınız konuşmaya. TFF türk futbolu için en dogru ve adil kararı verdi. Kesinleşen birşey mi varda küme düşürülecek takımlar ?

Bu türk futbolunu yıllarca, tribünlerinizde şu anda amigoluk yapan Haluk Ulusoy yönetti. O yılları unuttunuz herhalde.

Mehmet Ali Aydınları Aziz Yıldırım dışında herkes destekledi göreve gelmesi için şimdi atıp tutuyorlar adama kendileriyle çelişiyolar anca
  • Olay ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Burayı takip eden GS lilere söylüyorum

O yıllar ter temizdi gs uefa kupası almişti eğer hatırlarsanız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.