Bildirim
Bazı sitelere giremiyorum (vista)
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yukarı. -
DNS kullanıyormusunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Cainsonant
DNS kullanıyormusunuz?
Hayır.Youtube'a filan giremiyorum. -
denetim masası>ağ ve paylaşım merkezi>ağ bağlantılarını yönet>yerel ağ bağlantısı>özellikler>internet protokolü sürüm 4>özellikler>genel>aşağıdaki DNS sunucu adresini kullan>208.67.220.220 ve 208.67.222.222 yaz>uygula>tamam -
quote:
Orijinalden alıntı: ordeniz
denetim masası>ağ ve paylaşım merkezi>ağ bağlantılarını yönet>yerel ağ bağlantısı>özellikler>internet protokolü sürüm 4>özellikler>genel>aşağıdaki DNS sunucu adresini kullan>208.67.220.220 ve 208.67.222.222 yaz>uygula>tamam
Dediklerinizi aynen yaptım ama bir değişiklik olmadı.
www.gomplayer.org
www.inndir.com gibi sitelere halen girememekteyim.Acaba siz de bu sitelere girebiliyor musunuz yoksa sorun bende mi?
-
,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 16:1:19 > -
Youtube'a girebiliyorum , firefox'u da denedim internet explorer'ı da.Gom player'in sitesine filan giremiyorum. -
vistadaki evebeyn denetimleri belki burda bi sorun çıkarbilir.C:\Windows\System32\drivers\etc bu konumdaki hosts dosyasını txt ile aç.ve eğer orda giremediğin sitelerin ismi yazıyorsa onları sil kaydet ve birdaha dene. -
İmageshack'a giremediğimden dolayı ss yollayamıyorum.O yüzden hosts dosyasının içinde yazanları buraya yapıştırıyorum.
# Copyright (c) 1993-2006 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
127.0.0.1 localhost
::1 localhost
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.dRe` -- 27 Temmuz 2009; 13:33:51 >
-
Yukarı. -
Yukarı.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- asus laptop güç ışığı yanıyor ama açılmıyor
- youtube altyazı türkçe olmuyor
- bios ekranı gelmiyor
- bilgisayarın sesi az çıkıyor
- facebook hesabına başka cihazdan giriş bildirimi
- secure boot nedir
- windows ekran görüntüsü alma
- silinen dosyaları geri getirme
- bilgisayar hızlandırma
- bağlantı sıfırlandı.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X