arkadaşlar nasıl anlatayım bilmiyorum ama bazı sitelere girdiğimde bilgisayarım kilitleniyor resetlemek zoruda kalıyorum. Bunlarda öyle tuhaf siteler değil bildiğimiz bazı haber siteleri falan. Aynı şey k-lite codec pack indirirken de başıma geldi.Diğer herşeyi indirirken bir sürü siteden denememe rağmen her seferinde kilitlendi. Format ve birsürü virüs programı denedim yine aynı şey bi önerisi olan var mı acaba ??? Dandik bi ram im var ondan olabilir mi ?
ram ların firekensları uymuyorsa ondan yapabilir arkadasım bence ram ın tek parca değilse dandik dediğğin ram ı cıkar ve dene derim ben sana aklıma baska birşey gelmiyor...
ramlerin yetersizdirr şimdiikii web tabanlıı siteler bayaa bi aşmış durumda menuler vs. gorsellik on planda budaa sistem gereksinimiinii ust seviyelerde tutuyoo....eğer ramimm zatenn ii 256 veya ustu diosan frekans uyusmazlığı diyebilirim...
Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler peki bu frekans uyuşmazlığını nasıl çözebilirim. Asus P4B533 anakart ve intel Brookdale i845e çipset ile uyumlu hangi özelliklere sahip bi ram almalıyım ?
ram lardan dır.2 tane war ise bunlar bir birine uymaya bilir .o site de çok flas animasyonlar olunca.tabi ram a yükleniyo...
ramlerii tek tek deneee aynıı sorun devam edicekmii....