Şimdi Ara

...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 29 Haziran 2022; 10:37:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son cümleleri okurken içim burkuldu. Bahsettiğiniz şeyleri çoğu insan yaşıyor. Bu tabiki kıymetsiz yapmaz yaşadıklarınızı ama maalesef pek çaresi yok takmamak dışında.
    Aile masrafını ben de takıyordum ama şöyle düşünebilirsiniz; onlar sizin aileniz ve ihtiyaçlarınızı karşılamak zorundalar. (böyle düşününce daha takılmayacak hale geliyor) Ha çok gurur yaparsanız zamanı gelince verirsiniz karşılığını.
    İnsanlara güvene falan gerek yok iç içe olmanıza gerek yok. Yani konuyu güvene bağlayacak kadar samimi olmanıza gerek yok şu süreçte. Anlatma ihtiyacınızı anonim de karşılarsınız cok sıkıntı yaratırsa.

Hepimiz sıkıntı yaşıyoruz, kafamıza takıyoruz ama yeri gelince dur da diyebilmemiz gerekiyor.. Kolay gelsin.

• ne denir bilmiyorum ama tek bildiğim şey yakında hepsinin geçeceği, umarım en az hasarla bu seneyi atlatırız/atlatırsınız. kendinizi bir seylerle meşgul etmek iyi gelebilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • klasik olucak ama spor yap, ama böyle her tarafın ter içinde kalana kadar vücudunu zorla. sinir ve stresi gidermede ruh sağlığını iyileştirmede işe yarıyor.

• Dostoyovski Beyaz geceler oku eyüp b izleme dh dan kurtcurestropu engelle sorun kalmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.