Şimdi Ara

Bazı öğretmenlerdeki çelişki durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öğretmen öğrenciyi dövebilir ona zarar verebilir. Ama öğrenci öğrenciyi s...rse oooo olmaz ama asla.

Ben okulda hadsiz bir herifi dövsem "niye arkadaşını dövüyorsun eğğğ" diye edebiyat dinlerim ama hocalar öğrenciye dayak atabilir onlara sözlü şiddet uygulayabilir.

Bir arkadaşımız vardı lisede son sınıftı. Sayısal öğrencisiydi sırf matematik yerine başka bir derse çalışmak isteediği için sınıfta ona bağırıp sanki matematik de 40 da 40 yapıyorsun diye onu azarlamıştı. İdealist delinin tekiydi.

Ve bu saçmalıkları destekleyip "ben dayak yedikten sonra adam oldum" diyen andavallar var.

Siz dayak yiyerek adam olduysanız o sizin vasıfsızlığınız sıkıntınız. Herkes sizin gibi basit değil maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 5 Mayıs 2021; 12:56:4 >

• öğretmenler genellemesi yanlış. Bir mühendis nasıl yaptigi hatayla tüm mühendislerin yanlis olduğunu göstermiyorsa, aptal bir insanın da öğretmenlik mesleğini kötü icra etmesi tüm öğretmenleri ceya bu mesleğin yanlış olduğunu doğrulamaz.

Ayni insanlara her sektörde rastlanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir öğretmen hiç bir öğrenciyi dövemez.

Bende öğretmenim, hiç bir öğrencime el kaldırmam, kolay kolay bağırmam bile.

Başka bir öğrencinin hakkına girme durumu, başka bir öğrenciye zarar verme durumu yoksa kulağını bile çekmem.

Hak edenler oluyor mu? Oluyor. Şaka yollu, (!ezikleyerek!) o hareketleri bir daha yapmamasını sağlıyorum.

Bazıları hem sınıf içi otorite sarsmak için, hemde ergenliğin verdiği coolluk la abartıyor, dışarı çıkarıyorum.

Ailesini tanıdığım çocuklar varsa, gerekirse kulağını çekebilirim.

Yoksa yanlış birşey zaten. Herkesin çocuğu kendine özel, güzel. Hiç bir aile istemez çocuğuna kötü davranılmasını, gereksiz azarlanmasını.

Genelde bayan hocalara karşı abartılı davranışlarda bulunuyorlar bizim okulda. Malesef öğretmenlikte otoriteyi sarstırmamak lazım, bazen bağırmakta şart. Ayrıca bizde makine değiliz, o gün tahammül seviyemiz düşüktür, yorgunuzdur, laftan anlamayan öğrenciyle daha fazla uğraşacak halimiz yoktur vs.

• Benim ilkokul öğretmenim şeker gibiydi. Müzeye koymalık bir öğretmendi yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 19 yaşındasın geçti gitti artık.

• Rindaman kullanıcısına yanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bisikletçi76 kullanıcısına yanıt

Okulda yaşadığım haksızlıkları saysam rakı açarsın.

Ben chpli değilim rakı içmem.

Ama bir ice tea patlatırım.

• Bazı öğretmenlerdeki çelişki durumu
  • Bazı öğretmenlerdeki çelişki durumu
    Chp ne alaka hocam?

• Camilerimizi ahır yapıp rakı içmek chplilere has bir özellik hocam.

Allaha şükür rakı içmeyerek namusumu koruyorum Elhamdülillah.

İçki satışının yasaklanması iyi oldu. 2 hafta içme ne olacak? Hem hidayete erersin imana gelirsin belkide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 5 Mayıs 2021; 18:36:54 >
    Ciddi misin hocam? Konu ne içki ne iman ne de siyasi bir konu,alkol yasağının ben saçma buluyorum,isteyen içer istemeyen içmez. Sonuçta müslümanlar kendi nefsine hakim olmak zorunda değil miydi? Namusun içmeye ne alakası var anlamadım. Camileri i ahır yaptığı hakkında wikipediadan kaynak atar mısın?

İçmek tek chplilere özgü bir şey değil,burada cami hocası bile içebiliyor.

• Biz kendi nefsimize hakim olmak zorundayız ama onlar da saygı göstermek zorunda. Burası müslüman ülkesi. Chpliler burada azınlık. Herkes ayağını denk alsın.

Rakı içen adam kesin Kur'an da yakıyordur camilere taş da atıyordur. Kafası bozuk olan adamın herşeyi bozuk olur.

Al sana aslanlar gibi kanıt. Renkli görüntü. Chp nin elit kesiminde renkli kamera varmış. Halkta olmaz tabi. Halkı hor görür bu chp tayfası.

Geçen seçimde de hile yaptılar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 5 Mayıs 2021; 18:50:32 >

Kaynak olarak wikiden verin hocam,diğerleri subjektif oluyor. Burası müslüman bir ülke değil ki, burası laik bir ülke,"burası müslümanların çoğunlukta olduğu bir ülke" desen bile bu kısmen doğru çünkü fazla a insan kimlikteki din ibaresinin İslam dışında bir şeyle değişmesiyle işten atılacağını düşünüyor ki yapadabilirler (Ben beklerim),burada hiçbir insan azınlık değil, insanlar istediği şeye hakaret etmeden ve yasalara uyuyorsa saygı duymak zorunda değil.

"Rakı içen insan kesin kuran yakıyordur" rakı içen adam niye kuran yaksın ki? Eline ne geçecek?

• Hocam 2 saattir seni trollüyorum ironi yapıyorum anlamadın mı?Bazı öğretmenlerdeki çelişki durumu 

Sen de mi bana troll yapıyorsun çözemedim ki.

Hadi yazılarımdan anlamadın eyvallah yahu videoları da mı izlemedin?

Anlamadım .Normalde bende maşak geçerim de anlamadım,şu aralar kendimde ciddi bşr tavır oluşturmaya çalışıyorum ondan her şeyi ciddiye alıyorum galiba. Normalde her konuyla maşak geçen,kara mizaha yakın şekilde mizah yapan birisiyim. Sen o kadar iyi o kafadaki insan kadar oynamışsın rolü, ironi de olsa insan kanser olur yazarken.

• Ben de dedim ya acaba bu adam ironiye ironiyle mi karşılık veriyor falan beni bozguna mı uğratmak istiyorBazı öğretmenlerdeki çelişki durumu 

Hocam her şeyi ciddiye alma bunalıma girersin.

Ben en iyisi bir aktroll başvurusunda bulunayım 3 5 birşey kazanırım masraflar kol gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.