Şimdi Ara

Bazı kızlar çok basit değilmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütün kızlar için konuşmuyorum ama artık çoğu kız basit gelmeye başladı.
    Mesala bir örnek veriyim tanıştığım bi kız var az çok çevreden nasıl biri olduğunu biliyorum işte hayatımı anlattım vs bu başladı yalan atmaya ben bir söylersem bu 2 söylüyor işte özellikle maddiyat açısından oysaki biliyorum az çok ne durumda olduğunu garip sebebini anlayamadım.

Ve dert ettiğim genel olarak kızlar arabanız vs olunca sizin etrafınızda dolanıyor birşeyi yapması sizin ağzınızdan tek bir kelimeye bakıyor kullanmaya hazır tipler genel olarak herkes böyledir demiyorum. Ama böyle olanlar var aramızda bundan 5 yıl sonra nolucak bunlar arkadaşlar? Çok basit insanlar olmuyorlarmı bunlar insanın kendini bi yerde çekmesi gerekmez mi? Ne duruma gidiyor bu insanlar.Artık biriyle birlikte olmak arabanın modeline mi bakıyor cidden ben bu tiplerden soğudum tiksindim.

• Erkekler paraya bakmıyor belki ama güzelliğine bakıyor aradaki fark ne ? Kızlarınki daha mantıklı en azından

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızlar evleneceği zaman paraya bakar eğer toplumsal baskılar yüzünde okuyamadıysa..

Onun dışında neresi basit? Kızlar paraya önem vermez. Verenler ya avam tabakadır ki kız yerine koymaya gerek yok bunları ya da toplum yüzünden...

Bilgisayar başından kalkmayan adamlara göre kızlar hayatı dopdolu yaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-078AFC984 -- 11 Şubat 2018; 23:5:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka kesinlikle haklılar o durumda açıkçası kimse eziyet çekmek için evlenmek istemez ama benim dediğim kısım onlar değil.
  • Kafa yormayın. Her çiçekten bal alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fazla kafa yorma vur geç

kızlara sakın bağlanmayın , yatırım yapmayın

daha iyi birisi gelip 5 dkda bütün emeğinizi hiçe sayabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.