Şimdi Ara

Bazı İnsanlar Erken Mi Olgunlaşıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela bizim mahallede bir çocuk vardı Sedat diye. Biz bayram parasıyla oyuncak tabanca, torpil , futbolcu kartı falan alıyorduk o gidip eldiven , bot falan alırdı gidip parasını çarçur etmezdi. Sonra sünnet oldu bu falan camide denk geldik ben de sünnet olmuştum. Sünnet paranla ne yapacaksın falan dedim " Üniversite için bankaya koydu annem " dedi. Bak daha yaşlar ben 9 , o 10 falan yani daha 8 sene var çocuk 8 sene sonrasını düşünüyor. Ben sünnet paramın bir kısmıyla bisiklet almıştım.

Ve çocuk harbiden Hacettepe Tıp kazandı ve büyük ihtimal o parayı bozup okuyor. Ailesi de öyle varlıklı , eğitimli falan değil ha normal orta halli bizim gibi bir aile.

• Bazı insanlar doğuştan ileri görüşlü zekidir. O çocukta bunlardan biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnoldşırnaktahalayceker

Bazı insanlar doğuştan ileri görüşlü zekidir. O çocukta bunlardan biri
    Bence de öyle. Hem öyle pek gülmezdi sakin biriydi. Evinin önünde top oynardık bahçede , çocuk dersleri bitmeden gelmezdi sonra da gelir 1 saat falan takılır tekrar gider ders çalışırdı. Burslarla dershaneye falan gidip Hacettepe'yi kazandı.
  • Aile ile alakalı.Ailen çocukluğunda her istediğini yaptıysa ya da çok baskı uygulayarak yetiştirdiyse özellikle erkekler 30'tan önce olgulaşamıyor.Ama küçük yaştayken ekmeğin nasıl kazanıldığı öğretirse,bir işin ucundan tutmayı kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğrettilerse çocuk da çabalayarak başarı elde ettiyse erken olgulaşır.
    Bu yüzden çocuklarınızı el bebek gül bebek büyütmeyin.Gerektiği yerde çocuğunuzu dövün de sövün de.Kulağından tutup bir yerlere çıraklığa verin.O zamanlarda size küfür edecektir ama yaşı ilerlediği zaman iyi ki böyle yapmış diyecektir.Şu forumda özgüven sorunu olan tiplerin asıl sorunu hayata geç atılmak,rahat yetiştirilmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Aile ile alakalı.Ailen çocukluğunda her istediğini yaptıysa ya da çok baskı uygulayarak yetiştirdiyse özellikle erkekler 30'tan önce olgulaşamıyor.Ama küçük yaştayken ekmeğin nasıl kazanıldığı öğretirse,bir işin ucundan tutmayı kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğrettilerse çocuk da çabalayarak başarı elde ettiyse erken olgulaşır.
    Bu yüzden çocuklarınızı el bebek gül bebek büyütmeyin.Gerektiği yerde çocuğunuzu dövün de sövün de.Kulağından tutup bir yerlere çıraklığa verin.O zamanlarda size küfür edecektir ama yaşı ilerlediği zaman iyi ki böyle yapmış diyecektir.Şu forumda özgüven sorunu olan tiplerin asıl sorunu hayata geç atılmak,rahat yetiştirilmek
    +100

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Aile ile alakalı.Ailen çocukluğunda her istediğini yaptıysa ya da çok baskı uygulayarak yetiştirdiyse özellikle erkekler 30'tan önce olgulaşamıyor.Ama küçük yaştayken ekmeğin nasıl kazanıldığı öğretirse,bir işin ucundan tutmayı kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğrettilerse çocuk da çabalayarak başarı elde ettiyse erken olgulaşır.
    Haklısın hocam gerçekten. Çevremde de bolca örneği var bu tip olayların. Çıraklık konusunda ben de katılıyorum en azından 1-2 ay bile takılsa okulun , derslerin kıymetini anlayıp daha fazla çalışmaya başlıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.