Şimdi Ara

Bazı bilgilere ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merheba arkadaşlar.Benim 2 sorum olacak.Yardımn ederseniz sevinirim.
    1.Ustalık bröveleri diye bişey var.(Tank ası, I seviye, II sev.)Bunlar herhalde bir tankla iyi maçlar yaptıktan sonra veriliyor.Ama tam olarak nedir.Bilen varsa cevaplasın lütfen.
    2.Mürettebat becerilerinde mermi doldurucunun becerilerinin izahını verermisiniz.(Emin istif perki, sezgi perki,)
    Önceden teşekkürler.

• Ustalık Brövesi: III Seviye - Bir zırhlı aracı kullanmadaki ustalık seviyesi için verilir. Bröveye hak kazanabilmek için oyuncu bir savaşta aynı tip tank kullanan oyunculardan %50 daha fazla tecrübe kazanmalıdır.

Ustalık Brövesi: II Seviye - Bir zırhlı aracı kullanmadaki ustalık seviyesi için verilir. Bröveye hak kazanabilmek için oyuncu bir savaşta aynı tip tank kullanan oyunculardan %80 daha fazla tecrübe kazanmalıdır.

Ustalık Brövesi: I Seviye - Bir zırhlı aracı kullanmadaki ustalık seviyesi için verilir. Bröveye hak kazanabilmek için oyuncu bir savaşta aynı tip tank kullanan oyunculardan %95 daha fazla tecrübe kazanmalıdır.

Ustalık Brövesi: Tank Ası - Bir zırhlı aracı kullanmadaki ustalık seviyesi için verilir. Bröveye hak kazanabilmek için oyuncu bir savaşta aynı tip tank kullanan oyunculardan %99 daha fazla tecrübe kazanmalıdır.

mürettabat becerileri ise, mürettabatın seviyesi %100 olduktan sonra verilen çeşitli eğitimlerdir. çeşitleri var ve herkes kendine uygun olanını, gerekli olanını seçerek kullanır. kimileri atıl yaptığında kritik hasar vermesini öngörür kimileri hareket halinde atıştaki isabet oranı için uygun olanını verir kimisi mermilerden ya da çarpışmalardan dolayı cephaneliğin hasarını engellemek ya da azaltmak için kullanır. tamamen kendi stiline ve ihtiyacına göre değişiklik gösterir.

• Cevabın için teşekkürler.
    Mesela resmi sitede Sezgi perkinin açıklaması yazıyor.Ama ben pek anlayamadım.Neye yarıyor o.
    Ustalık brövesi de mesela bir savaşta td ile 1000 xp kazandım.O savaşta en yüksek xp kazanan td 500 xp kazansa tank ası alıyorum.Doğru anlamışmıyım.
  • subutay4 S kullanıcısına yanıt
    sezgi perki mermi türleri arasında sık sık geçiş yapan oyuncular için öneriliyor. sen de yapıyor musun?

http://worldoftanks.eu/tr/content/guide/general/crew-skills-and-perks/

buradaki linkte çeşitli bilgiler yer alıyor.
    sen genellikle ne tür araçlar ile oynuyorsun. ona göre sana yardımcı olmaya çalışayım.
  • Ben simdi M103 le oynuyorum.Sık sık geçiş yapmıyorum mermi türleri arasında.
    o zaman buna ihtiyacın yok. daha yararlı olabilecek bir şeyler seç.
    mesela tamir / kamufulaj / kritik hasar verme / güvenli depolama.

ben de m103 kullanıyorum ve ilk eğitimleri;
    6.his / kamufulaj / tamire verdim
    ikincisi ise tamamına s,lah arkadaşlığı
    üçüncü yeni açıldı
    onlara da gene tamir ve kamufulaj ağırlıklı verdim.
  • Teşekkür ederim.Peki ustalık bröveleri hakkında bir fikrin varmı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    ben bi sürü madalya aldım ama nasıl aldım neden verdiler bilmiyorum :))
    özellikle madalya almak için bir çabam yok yani. oynuyorum denk gelirse veriyorlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.