d1 de oldu az once. 70+ ve afk olan adamlara acirim. http://img169.imageshack.us/img169/7676/yuhyamt1.jpg
ya bunlar reklam kokan hareketler maykbiz bunları hemen hergün kendi serwerimizdede görüyoruz zaten topic açmana ne gerek war.
ben balrog cektım ...ama guardları yatırıp gıttı:) :D saten d1 deydık ve eslantta bı tek ben vardım:)
boşver çeksinler hazır ayağımıza ex geliyor ehehe ne çekerlerse çeksinler direk altına girer parçalarım :D
tw yi 57 lvlda sw,wolf ve buf olmadan kesiyordum :) şimdi karşıma çıksa rüzgarımdan ölür herhalde bu arada guardlar nerde uyuyolardı sanırım d1 veya d2 emin değilim dün eslantta quest lard orc vardı 3. darbeden sonra kendimi zor attım dışarı :) tabi yanımdan geçen troll captain i de görmedim değil, guardlar çadırın üzerinde koşuyodu öldürmek için :D koptum ona
quote:Orjinalden alıntı: HipNotyC tw yi 57 lvlda sw,wolf ve buf olmadan kesiyordum :) şimdi karşıma çıksa rüzgarımdan ölür herhalde bu arada guardlar nerde uyuyolardı sanırım d1 veya d2 emin değilim dün eslantta quest lard orc vardı 3. darbeden sonra kendimi zor attım dışarı :) tabi yanımdan geçen troll captain i de görmedim değil, guardlar çadırın üzerinde koşuyodu öldürmek için :D koptum ona lard orc quest sana 3 attı ve olmedin bea bukdrda sallanmaz 3500 can 1000 e yakın ac ye tek atan canavar sana 3 vurcak bea
quote:Orjinalden alıntı: HipNotyC tw yi 57 lvlda sw,wolf ve buf olmadan kesiyordum :) şimdi karşıma çıksa rüzgarımdan ölür herhalde bu arada guardlar nerde uyuyolardı sanırım d1 veya d2 emin değilim dün eslantta quest lard orc vardı 3. darbeden sonra kendimi zor attım dışarı :) tabi yanımdan geçen troll captain i de görmedim değil, guardlar çadırın üzerinde koşuyodu öldürmek için :D koptum ona direk sallama olmuş.. hele Quest lard orc tamamen sallama.. tabi 20k canın varsa o başka
Orjinalden alıntı: HipNotyC tw yi 57 lvlda sw,wolf ve buf olmadan kesiyordum :) şimdi karşıma çıksa rüzgarımdan ölür herhalde bu arada guardlar nerde uyuyolardı sanırım d1 veya d2 emin değilim dün eslantta quest lard orc vardı 3. darbeden sonra kendimi zor attım dışarı :) tabi yanımdan geçen troll captain i de görmedim değil, guardlar çadırın üzerinde koşuyodu öldürmek için :D koptum ona quest lard orc seni 3 te olduremedi mi oturma organımla guldum buna