Şimdi Ara

BAZI AMAÇSIZLARIN YAPTIĞI REZİLLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

70+ ve afk olan adamlara acirim.

http://img169.imageshack.us/img169/7676/yuhyamt1.jpg

• ya bunlar reklam kokan hareketler maykbiz bunları hemen hergün kendi serwerimizdede görüyoruz zaten topic açmana ne gerek war.
  • pff sen estlantta gör adamlar dark mare,trol shaman falan çekiolar içeri
  • ben balrog cektım ...ama guardları yatırıp gıttı:) :D saten d1 deydık ve eslantta bı tek ben vardım:)
  • adam üstüne şunnarı çekmekten ne annıonus bi bilsem
  • boşver çeksinler hazır ayağımıza ex geliyor ehehe ne çekerlerse çeksinler direk altına girer parçalarım :D
  • tw yi 57 lvlda sw,wolf ve buf olmadan kesiyordum :) şimdi karşıma çıksa rüzgarımdan ölür herhalde

bu arada guardlar nerde uyuyolardı sanırım

d1 veya d2 emin değilim dün eslantta quest lard orc vardı 3. darbeden sonra kendimi zor attım dışarı :)

tabi yanımdan geçen troll captain i de görmedim değil, guardlar çadırın üzerinde koşuyodu öldürmek için :D koptum ona
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: HipNotyC

tw yi 57 lvlda sw,wolf ve buf olmadan kesiyordum :) şimdi karşıma çıksa rüzgarımdan ölür herhalde

d1 veya d2 emin değilim dün eslantta quest lard orc vardı 3. darbeden sonra kendimi zor attım dışarı :)

tabi yanımdan geçen troll captain i de görmedim değil, guardlar çadırın üzerinde koşuyodu öldürmek için :D koptum ona

lard orc quest sana 3 attı ve olmedin bea bukdrda sallanmaz
    3500 can 1000 e yakın ac ye tek atan canavar sana 3 vurcak bea

• ben bi keresinde eslanta tc cektim
  • quote:

Orjinalden alıntı: HipNotyC

tw yi 57 lvlda sw,wolf ve buf olmadan kesiyordum :) şimdi karşıma çıksa rüzgarımdan ölür herhalde

direk sallama olmuş.. hele Quest lard orc tamamen sallama.. tabi 20k canın varsa o başka

• Orjinalden alıntı: HipNotyC

quest lard orc seni 3 te olduremedi mi oturma organımla guldum buna

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.