Şimdi Ara

Bazen tek yapabildiğiniz üzülmektir..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör

• gram uzulmedim, halkimizda fedoculuk sezdim biraz
  • bazen işi gücü birakip yoksullara yardim için tamamen şeffaf herkesin ne yaptigini goren, dogru kisilere ulastigina dair surekli bilgilendirme saglayan bir fon ve dernek kurmak istiyorum bu kez bu islerden dolayi benim ailem ac kalacak diye yapamiyorum. etraf sahtekar haysiyetsiz serefsiz dernekler ile kayniyor. hicbirine itimadim yok. ulke olarak sahtekarliga egimliyiz bu yuzden bunlar oluyor. Ben uzuldum acikcasi elden birsey gelmiyor bu duruma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hz. Ali (r.a) ’ye sormuşlar; devletin dini var mı?

Cevap vermiş; Var, devletin dini adalettir… Adaleti olmayan devlet zaten dinsizdir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Allah yardımcıları olsun, ne zorluklar yaşadığını Allah bilir. Allah kimseyi kaldıramayacağı yük ile sınamasın. Sabırlar diliyorum.
    amin

ülkeyi bu duruma getiren vatan hainlerinin mallarına el konulup fakirlere verilmesini dört gözle bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 10 Mayıs 2018; 23:45:2 >

Orijinalden alıntı: Halisünasyon

bazen işi gücü birakip yoksullara yardim için tamamen şeffaf herkesin ne yaptigini goren, dogru kisilere ulastigina dair surekli bilgilendirme saglayan bir fon ve dernek kurmak istiyorum bu kez bu islerden dolayi benim ailem ac kalacak diye yapamiyorum. etraf sahtekar haysiyetsiz serefsiz dernekler ile kayniyor. hicbirine itimadim yok. ulke olarak sahtekarliga egimliyiz bu yuzden bunlar oluyor. Ben uzuldum acikcasi elden birsey gelmiyor bu duruma
    Üşenmedim, birçok yardım haberine baktım bir tek bu konuda yorumlar gördüm. Devamı da var.
    Dediğiniz gibi, elden bir şey gelmiyor.

Bazen tek yapabildiğiniz üzülmektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 11 Mayıs 2018; 0:8:18 >
    Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.