Şimdi Ara

Bazen Rüyamda Bile Araba Kullanıyorum :D...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar komik gelebilir ama gerçekten doğduğundam beri motorlu araçlarla iç içeyim...16 bitecek olsa da çoğu kişiye göre yüksek bilgi birikimim var,kurs kitaplarını baştan aşağı ezberledim.İnternetten sürekli motor modellerini,ne ne işe yarar hep araştırırım.Tabii gündemi de sürekli takip ederim.Böyle kafayı arabalarla bozmuşken,geceleri rüyamda araba kullandığımı çoğu kez hatırlarım.Mesela dün Astra'yı inceleme şansı bulmuştum,gece rüyama girdi.Gerçekte kullanamasam da rüyamda kullandım...

Size de oluyor mu arasıra?

(M3 kullanamadım gitti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 21 Nisan 2008; 22:38:06 >

• Araba aşkı buna denir.

http://www.youtube.com/watch?v=coHceajm7Ac
  • tam benim 3 yıl öceki halim tavsiyem fazla kaptırma kendini .
    quote:

Orjinalden alıntı: kadango

Arkadaşlar komik gelebilir ama gerçekten doğduğundam beri motorlu araçlarla iç içeyim...16 bitecek olsa da çoğu kişiye göre yüksek bilgi birikimim var,kurs kitaplarını baştan aşağı ezberledim.İnternetten sürekli motor modellerini,ne ne işe yarar hep araştırırım.Tabii gündemi de sürekli takip ederim.Böyle kafayı arabalarla bozmuşken,geceleri rüyamda araba kullandığımı çoğu kez hatırlarım.Mesela dün Astra'yı inceleme şansı bulmuştum,gece rüyama girdi.Gerçekte kullanamasam da rüyamda kullandım...

Size de oluyor mu arasıra?

(M3 kullanamadım gitti)

triger

• quote:

Orjinalden alıntı: Energetic

sana göre bi video buldum

http://www.youtube.com/watch?v=coHceajm7Ac

İyi bir simülasyon ile (GTR vs.) hem zevk alırsın, hem de pratik yaparsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RqJnr

Ben senin yerinde olsam hemen bir adet Logitech G25 alırdım.
    Ehliyet alana kadar araba kullanmak konusunda gerçeğe en yakın pratiği bununla yaparsın.
    İyi bir simülasyon ile (GTR vs.) hem zevk alırsın, hem de pratik yaparsın.

Hocam yarama bastınız,yeni sistem oluşturmayı düşünüyordum.Hep aklımın bir köşesinde şu direksyon olayı yatar.Şansım yaver giderse onu da alacak gibiyim bakalım ekonomik durum ne olacak.Gerçi araba kullanmayı biliyorum ama,ralli yapmadım...

• 6-7 sene önce bana da olurdu,tavsiyem Coşkunun dediği gibi ayağını yorganına göre uzat
  • Bi şeyin üstüne fazl adüşmemek gerek. Diğer olaylardan soyutlanıyorsun. Ben de hayatımın değişik döenmlerine değişik şeylere .okunu çıkarana kadar ilgi duydum. Her şeyiyle öğrendim araştırdım sonra da sıkıldım tabi :)) Tavsiyem fazla abartmadan diğer konulara da ilgi duyman.

Bazen rüyamda Recep Tayyip ile ahbap oluyorum.
  • ecar limon,diğer konulara da yeterince ilgi duyuyorum hatta o konular hakkında da değişik olaylar yaşıyorum.Yakında bu yüzden delirecem.Bu işin sonu nereye gider belli değil...Her gün yeni birşeyler çıkıyor karşıma...

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

O da birşey mi

Bazen rüyamda Recep Tayyip ile ahbap oluyorum.

akaryakıtta indirim yapacakmı bari..
    benimle Yaşadıklarını Unut,Yaşamadıklarını Düşün!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadango

ecar limon,diğer konulara da yeterince ilgi duyuyorum hatta o konular hakkında da değişik olaylar yaşıyorum.Yakında bu yüzden delirecem.Bu işin sonu nereye gider belli değil...Her gün yeni birşeyler çıkıyor karşıma...

gençken olur pik yapar sonra plato

en sonunda V8'ler bile sıradan gelir

sonu olmadığını anlarsın

• quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Arkadaşım bazen bana da olur. Gece yatağa girdiğinde muhtelif yerlerini sıkıca ört, açık kalmasın.

Banada oluyordu ehliyet almadan önce. Ama anladım ki insan herşeyden sıkılıyor birgün. Kimbilir sen ehliyet alana kadar benzin kaç YTL olacak

Orjinalden alıntı: joushkun

Arkadaşım bazen bana da olur. Gece yatağa girdiğinde muhtelif yerlerini sıkıca ört, açık kalmasın.

en korktuğumda anlattığındır çoşkun yaa
    benimle Yaşadıklarını Unut,Yaşamadıklarını Düşün!!
  • Valla ağız tadıyla gaza basamaz olduk. Bu ne kardeşim, akşam gelirken 90 liralık mazot aldım 29 lt etti. Araba 250bin lira yaktıktan sonra ne anladım dizelden

• İlk arabanı aldıktan bir bilemedin iki yıl sonra hevesin yavaş yavaş geçmeye başlar

V8 POWER...
  • tamam alacağımız arabanın resmini sana göstersek sende sahibinin haberi yokken gece rüyanda test etsen.komisyonu nu veririz....

şaka bir yana sen arabayı çok seviyorsun anlaşılan.benim oğlum da 12 yaşında ama araba aşığı.

pazar günü deneme imtihanına girdi ben almaya gittim.çıkınca sordum nasıl geçti imtihan diye. o baba baksana yaaa çok güzel diye karşıda duran cipi gösteriyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.